• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Yada simdi hesapladim adetn yne 7sindeyse eger 14gun var ve yumurtlamada olabilir doktora gdiomusun kontrol ettirebilrsen icin rahatlar yinede ama kendni fazla yorma zorlamadan iliskiye grin belkide yumurtlamadr insallah bebisin tutunr bu ay :)

İnşallah canim dua edin doktora çıktım rahim duvarı kalınlığım normal cikti yumurtalarimda iyi kist görünmüyor sadece rahmin içinde serbest sıvı var dedi kan tahlili verdim bekliyorum

Gecen ay benim öyle oldu doktoruma sordum çatlama kanaması dedi cnm güzelce değerlendir bak hem kadınlar klubu nde de var yumurtlama kanaması topik leri hadi şansın açık olsun :)

Sağol canım içim rahatladı inan doktorda kist falan yok dedi mutlu oldum kan az az geliyor hala ama çok şükür kötü bişi yokmus

Sağol canım içim rahatladı inan doktorda kist falan yok dedi mutlu oldum kan az az geliyor hala ama çok şükür kötü bişi yokmus
Ne demek cnm bende çok sevindim kötü bişey olmamasına inş bi 15 gün sonra bebis haberleri verirsin bize ne güzel olur :)

kanaman çok yoğun değil ise lekelenme tarzında ise problem olmaz cnm değerin yüksek bence hemen progestana başla hatta düşüğe karşı iğneler var ondan yaptır doktor ne dedi ?

Aynen ben de öyle düşünüyorum ya çok yüksek bi değer inşallah düşük degildir

Aynen ben de öyle düşünüyorum ya çok yüksek bi değer inşallah düşük degildir
inşallah cnm zaten eğerki düşmüş olsa değer çok daha düşük çıkardı . benim eltim 4 aya kadar hep kanamalar yaşadı ama düşürmedi yani doktorun değeri gördükten sonra hemen iğne tedavisine başlaması lazımdı anlamadım yani nasıl doktorsa artık

Bide ben zaten adet oldum 6 gün sürdü tam temizlendim derken 7.gün adetimin ilk günü gibi ağrı çektim ve kanamam oldu 3 günde ole gitti toplam 9 gün sürdü sonra bittiği halde geçtiğimiz pazar günü kasık ağrım oldu bugun hala devam ediyor az az da lekelenme tarzında kan goruyorum

Bide ben zaten adet oldum 6 gün sürdü tam temizlendim derken 7.gün adetimin ilk günü gibi ağrı çektim ve kanamam oldu 3 günde ole gitti toplam 9 gün sürdü sonra bittiği halde geçtiğimiz pazar günü kasık ağrım oldu bugun hala devam ediyor az az da lekelenme tarzında kan goruyorum
sen ne olur ne olmaz cnm progestana başla ayaklarını dik yat ben ümitliyim senden çnk eğer gerçekten düşmüş olsa o değer o kadar çıkmazdı

Hastanedeyim zaten ama kese göremedi serbest sıvı var dedi 2 gün sonra değerine yeniden bakicaz dedi
Canim Kese zaten hemen gozukmez suan 5 haftlik falansin . Bence sen her ihtimale karsi yat dinlen keske degisiklik oldugnu anlaynca dr.a basvursaydn. bisey mi yaptn agr falan kaldrdnmi hap filan ictnmi?

sen ne olur ne olmaz cnm progestana başla ayaklarını dik yat ben ümitliyim senden çnk eğer gerçekten düşmüş olsa o değer o kadar çıkmazdı
Aynen hem adetn biteli 1hafta olms ozamndr kanamanda olmus degrrn ozamana gore cok yuksek. Yada parcami kaldi blmym ama bence hala umudun var baska dr.ada gozuk derim.. bi onlem alinir belkimmm

Anladım canım ama bence düşük değil varsa da bebek 2 ya da 2 buçuk haftaliktir kese hemen gözükmez zaten hemen kürtaj demez inşallah dikkat et Allahim zeval vermesin :(

Back