• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Hosbulduk canim Rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin insallah.Bende boyle teselli oluyorum.Düsügün üzerinden bir yil gecti yarin dr gitcem bakalim ne diyecek.Umarim her sey yolundadir.
Benimde çok düşüklerim oldu cnm insanı çok yıpratıyor ama ne zaman o üzüntüleri geride bırakıp geleceğe umutla bakarsan o zaman iyi şeyler oluyor . Doktora tedavi olmak için mi gideceksin cnm ?

Herkese merhaba bende 22 yaşındayım 20 yaşımda evlendim 1.5 yıllık evliyim bende hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım.. aslında buraya yazma sebebim öncelikli olarak suan içinde olduğum durum bu ayin 7 sinde adet oldum normalde en fazla 6 gün sürer tam bitti derken 7.gun adetimin ilk günü gibi ağrı çektim ve kanamam oldu 2 3 gün devam etti sonra temizlendim. Dün yani ayin 21 inde tekrardan kaşık ağrılarım başladı ve hala aralıksız ağrılarım devam ediyor ara ara kanamam da oluyor sizce bu durumun sebebi ne olabilir artık kendimi kötü hissediyorum
Canım şu anki kanaman lekelenme şeklinde ise yumurta çatlama kanaması dir o cnk yumurtalar kaliteli olduğunda o şekilde kanamalar olabiliyormuş. Güzelce değerlendir bu günleri inşallah rabbim en kisa zamanda kucagını doldursun beklemesi sabretmesi zor gerçekten

Aynen canim dedigin gibi cok yipratici bi surecti ama cok sukur suan iyiyim.Doktora akinti problemim icin gidiyorum ayrica bu konuyuda ayriyeten anlaticam bakalim ne diyecek.

Aynen canim dedigin gibi cok yipratici bi surecti ama cok sukur suan iyiyim.Doktora akinti problemim icin gidiyorum ayrica bu konuyuda ayriyeten anlaticam bakalim ne diyecek.
Büyük bir ihtimal klomenle fln başlatır 1 sene üzerinden geçtiği için cnm hakkında hayırlısı olsun ins biliyosun bu tarz tedaviler şansı da arttırıyor inş en kisa zamanda bebis haberleri verirsin bize doktora ne zaman gidiyosun peki ?

Aynen canim ya cok heycanliyim umarim hersey yolundadir.Bu arada ismim ayse tanistigimiza memnun oldum.Tabiki haber veririm

Aynen canim ya cok heycanliyim umarim hersey yolundadir.Bu arada ismim ayse tanistigimiza memnun oldum.Tabiki haber veririm
Cok memnun oldum Ayşe benim ismim direk yazıyor ztn sezen bende :) o zaman yarın senden güzel haberler bekliyorum sabırsızlıkla cnm ben yatıyorum simdi iyi geceler allah rahatlik versin rüyalarımız da bebislerimizı görelim inş :anneadayı::KK46:

Iyi geceler canim guzel temennilerin icin cok tesekkur ederim.Ben her zaman burdayim istedigin zaman dertlesebiliriz.Yarin gorusmek uzere hoscakal

Canım MerhabalarBence sen bir doktora git kan testi yaptır düşük yaşıyor olabilirsiniz ya da başka bir sıkıntı olmuş olabilir böyle evde kendi kendine iyicene sikinti yaprsin. Bence sen Bir kontrolden geç Umarım kötü bir şey yoktur haberdar et bizi deo_Oo_O

Anladım canım teşekkür ederim inşallah kötü bişi yoktur hala kanamam var dua edin nolur.. :KK42:

Canım şu anki kanaman lekelenme şeklinde ise yumurta çatlama kanaması dir o cnk yumurtalar kaliteli olduğunda o şekilde kanamalar olabiliyormuş. Güzelce değerlendir bu günleri inşallah rabbim en kisa zamanda kucagını doldursun beklemesi sabretmesi zor gerçekten

Gercektenmii yaa ağrım da var ama inşallah dediğin gibidir bu açıdan hiç düşünmemiştim :KK5:

Canm dedigimgbi kisa bi sure ama erkende
Şubat'ın 7 sinde başladı toplamda 9 gün sürdü sonra temizlendim 21 inde yani dün öğlen civarı ağrıyla birlikte az az kan gördüm...
Yumurtluo olabilirsin bi kan testi yaptr ve durumunu anlat bse cikmassa icin rahatlar

Şubat'ın 7 sinde başladı toplamda 9 gün sürdü sonra temizlendim 21 inde yani dün öğlen civarı ağrıyla birlikte az az kan gördüm...
Yada simdi hesapladim adetn yne 7sindeyse eger 14gun var ve yumurtlamada olabilir doktora gdiomusun kontrol ettirebilrsen icin rahatlar yinede ama kendni fazla yorma zorlamadan iliskiye grin belkide yumurtlamadr insallah bebisin tutunr bu ay :)

Gercektenmii yaa ağrım da var ama inşallah dediğin gibidir bu açıdan hiç düşünmemiştim :KK5:
Gecen ay benim öyle oldu doktoruma sordum çatlama kanaması dedi cnm güzelce değerlendir bak hem kadınlar klubu nde de var yumurtlama kanaması topik leri hadi şansın açık olsun :)

Back