- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
inşallah cnm inşallah eimizden geleni yapıyoruz biz gerisi rabbimin takdiribenım için kayınvalidem okudu ... 40 gün boyunca okudu ve dua etti inş kabul olur cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm inşallah eimizden geleni yapıyoruz biz gerisi rabbimin takdiribenım için kayınvalidem okudu ... 40 gün boyunca okudu ve dua etti inş kabul olur cnm
Berf0o0o cnm nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor şu gelecek batları fln liste yapıyordun ne güzel oluyordu :)
iyiyim cnm gonal f iğne kullanıyorum çok ümityilim bu ay rabbim inş benimde tüm isteyenlerinde ümitlerimizi boşa çıkarmasın .bugün kasıklarımda ağrlar hissetmeye başladım büyüyorlar sanırım yarın doktora kontrolüm var inş bir sürü yumoşlar gelişmiştir .sen nabıowun cnm çatlamayı geçirdin mi ?Canım evet burasi çok canlıydı eskiden şuan çok durgun ben de arada bir giriyorum ben de ihmal ediyorum PC başında olan bir arkadasimiz gelse de liste yapsa keşke :)))) sen napiosun canım nasiksin
iyiyim cnm gonal f iğne kullanıyorum çok ümityilim bu ay rabbim inş benimde tüm isteyenlerinde ümitlerimizi boşa çıkarmasın .bugün kasıklarımda ağrlar hissetmeye başladım büyüyorlar sanırım yarın doktora kontrolüm var inş bir sürü yumoşlar gelişmiştir .sen nabıowun cnm çatlamayı geçirdin mi ?
inşablah bebeğin annesine sıksıkı tutunuz Can'ım hadi vakalım bnde şuan Dr Dayım birazdan iğne yapacak bu ay hayırlı haberler alırız inşanlahcnm ben çarsamda sabahı çatlama iğnesi oldum ve dün gecede ilişki oldu.... ben salı günü yane adetimin 10. günü doktora gittiğimde 1 tane 19 mm yumurtam ve 2 tane 15-16 mm arası yumurtam olduğunu söyledi doktorum... 1 tane olgunlaşmış yumurta bizim için yeterli oluyor diyip bana ovirette çatlatma iğnesi yazdı... ve çarsamba sabahı vurulmam gerektiğini söyledi .... perşemde gecesi ve cumartesi geceside ilişki önerdi.... dün gece tam iğne vurulduktan 38 saat sonra ilk ilişki oldu.... Rabbim inş tez vakitte dualarımızı kabul eder inş... bunların hepsi vesile olur inş
Amin cnm saol rabbim hepimize nasip Etsin inşanlahHadi bakalım canım inşallah herşey yolunda gider ve bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah pozitif haberler verirsn cnm
inşallah canım saolasın bu ay zaten tedavi görmediğini biliyorum cnm ama bazen hiç beklemediğin anda geliyor yinede çatlama dönemini kaçırmasaydınızCanım bu ay birşey yok ilaç falan icmedim adet olunca ben de ganol f ye baslicam. Canım agrin varsa buyuolar yarın haber vermeyi unutma Allahım hayırlı haberler almayı nasip eylesin sonucunda olumlu sevinçli haberler alırsın inşallah :-*
inşallah canım saolasın bu ay zaten tedavi görmediğini biliyorum cnm ama bazen hiç beklemediğin anda geliyor yinede çatlama dönemini kaçırmasaydınız
Allahim öyle bi dayanma gucu veriyo ki canim sabr et nolur sabrla bekle insallah rabbim bizim yuzumuzude guldurucek genc yasimizdaBakalım bitanem keşke hiç beklemediğimiz anda gelse gelseler artık hiç gücüm yok
Kizlar size bisey soylemek istiyorum bnm korunmadigim halde 23 ay hamile kalamdim hic bi sorunumuz yoktu sebebsiz infertilite 17 yasinda evlendim bu arada tup bebege baslayacagim ay hamileydim dunyalar bizim oldu aman dedim hep kendimi eksik goruyodum tamamim artik dedim cok mutluydum hic agrim sancim yoktu sevincden havalara ucuyodim taki o sabah kanamayla uyanana kadar 24haftalik bebegim esinden ayrildi hemen hastaneye doguma aldilar 20 gun yasadi melegim eridim bittim sukr ettim hic isyan etmedim bi yil sonra yine gebe kaldim oda gelismedi dusukle sonuclandi bu yilda 9haftalik bebegimin kalbi durdu kurtajla aldilar melegimi benden taktiri ilahi ddim tevekkul ettim demem o ki bazen diyorum Allahim zoruna gitmesin boyle acilar yasayacagima vermese daha iyiydi diyede dusunmuyo degilim ama hep sonra tovbe diyorumen azindan ben anneligi tatdim diyorum hamd olsun o yuzden dua ederken hep saglikli uzun ömurlu evlat dilegin hic isyan etmeyin kizlar uzun oldu kusura bakmayin
Aaa öyle deme cnm bnm elbet bir gün bebislerimiz gelicek göbüşlerimize allahın izniyle ümitsizliğe düşme sakinBakalım bitanem keşke hiç beklemediğimiz anda gelse gelseler artık hiç gücüm yok
RABBIM GUCUNU VE SABRINI ARTTIRSIN CNM.Kizlar size bisey soylemek istiyorum bnm korunmadigim halde 23 ay hamile kalamdim hic bi sorunumuz yoktu sebebsiz infertilite 17 yasinda evlendim bu arada tup bebege baslayacagim ay hamileydim dunyalar bizim oldu aman dedim hep kendimi eksik goruyodum tamamim artik dedim cok mutluydum hic agrim sancim yoktu sevincden havalara ucuyodim taki o sabah kanamayla uyanana kadar 24haftalik bebegim esinden ayrildi hemen hastaneye doguma aldilar 20 gun yasadi melegim eridim bittim sukr ettim hic isyan etmedim bi yil sonra yine gebe kaldim oda gelismedi dusukle sonuclandi bu yilda 9haftalik bebegimin kalbi durdu kurtajla aldilar melegimi benden taktiri ilahi ddim tevekkul ettim demem o ki bazen diyorum Allahim zoruna gitmesin boyle acilar yasayacagima vermese daha iyiydi diyede dusunmuyo degilim ama hep sonra tovbe diyorumen azindan ben anneligi tatdim diyorum hamd olsun o yuzden dua ederken hep saglikli uzun ömurlu evlat dilegin hic isyan etmeyin kizlar uzun oldu kusura bakmayin
Arastirdik kromozom testi yaptirdik pihtilasma ama bi sonuc elde edilemedi yuce Allahim taktiri ilahisi diyorum temmuzda 22olucam yasimgenc ama icimi sorma sabrediyorum eger bilmeden isyan ettiysem rabbim beni affetsin anlatim ki beterin beteri var duyun guclu olun istedim peygamber efendimiz demiski sizin en hayirliniz ahir zamanda evladi olmayaninizdir o yuzden herkes anne baba olucak diye bi kayde yok bu hayatta dua edicez rabbimden saglikli uzun ömurlu imanli evlat diliycez kizlarÇok üzüldüm hatta çok kotu oldum içim çok daraldi Rabbim sabrını veriyomus mutlaka ben bu kadar çok çıkmazda korunmasız savunmasiz hissediyosam seni düşünemiyorum :'( Allahım cennette bekleyenin eylesin inşallah neden peki araştırıldı mi? Şimdi kaç yasindasin ne kadarlik evlisin
Benm kizim 20 gun yasadi kuvözde doktorlar duyamaz göremez yuruyemez dedi ben hep dua ettim Allahim ben insanim hata yaparim ona öf derim cok korkuyorum sen bize yardim et diye ben gocunmam yavruma bakarim ama bana bisey olursa diye korkuyodum rabbim benden cok sevmis onu aldi yanina sabredin kizlar icinizdende olsa niye ben demeyin yalvaririm sizeRABBIM GUCUNU VE SABRINI ARTTIRSIN CNM.
insallah cektiklerini oyle bi unutursun ki hic yasamamis gibi olursun insallah.
beterin beteri var halimize cok sukur diyelim valla bugun biraz kotuydum ama okuduklarimdan sonra bir nevide olsa iyi durumda oldugumu dusunmeye basladim.bebegini hissedip kaybetmek daha kotu bir durum olsa gerek.
bizim eskiden bi komsumuz vardi ilk 2 cocugu hem ozurluydu hem 4 yasina gelince vefat ettiler ikiside.
abla o kdar kotu duruma geldiki cok terapi gordu.sonra 3 cocugu oldu.simdi 3ude saglikli .hayirlisi buymus diyor.
bazen konusuyorduk diyorduki ben 4 yasina gelene dek hep sirtimda tasidim onlari.biraz daha buyuseler yukleride artardi.
belkide bakamazdim.kaldiramazdim diyor .RABBIM herseyin iyisini bilir.sabrin sonu selamettir.insallah.
bizler sabredelim sonu iyi olsun da varsin bekleyelim.
Arastirdik kromozom testi yaptirdik pihtilasma ama bi sonuc elde edilemedi yuce Allahim taktiri ilahisi diyorum temmuzda 22olucam yasimgenc ama icimi sorma sabrediyorum eger bilmeden isyan ettiysem rabbim beni affetsin anlatim ki beterin beteri var duyun guclu olun istedim peygamber efendimiz demiski sizin en hayirliniz ahir zamanda evladi olmayaninizdir o yuzden herkes anne baba olucak diye bi kayde yok bu hayatta dua edicez rabbimden saglikli uzun ömurlu imanli evlat diliycez kizlar
Merhabalar
Bende 21 yaşındayım 9.5 aylık evliyim.
14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım
Doktorum 2 ay korun dedi
Korunmadım
10 şubatta ilk adetimi oldum ve bitti
Merhaba canım aramıza hoş geldin neden kürtaj oldun?