19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

GURBET KUSU kızzzzzz benim yün bitti bugün çarşıya gittim bulamadım devamı da gelmeyecekmiş boşa gitti o kadar örmekartık geri sökecem
aaa sokme cnm baska yerde bulamazmisin?
yada etrafini farkli renk iple tiglasan falan guzel bi gecis olur degerlendir gulum.
hatta senin orgun tam erkek bebeklere suveter olur gibi.bi danis orgu bilenlere.

kusum rabbim ol derse bunlar bos biliyorsun.
ayrica takviye biseyler kullanabilirsiniz.sayi cok iyi bence.hizda iyi gibi geldi.
keci boynuzu kuru uygulayin.yada aktara git yaptir karisim.
kullansin bakalim insallah diger testiniz duzelir.bizim degerler daha kotu

mrb cnm evet aynen burdada hava gunesli guzel.
dun firtina kopuyordu valla bol yagmurluydu.bugun gunesi gorunce sasirdim.
valla güneşli olunca insanın içi umut doluyor :) bugün son bi gebelik testi alıcam cnm bide tarlusal alıcam biliyorum gebelikte yine bişey çıkmıycak tarlusala başlıycam adet söktürücü artık yeni ay yeni umutlara başlıyım ama dimi :) sen ne durumdasın cnm ?

cnm eminmisin bisey olmadigina.kan ver sonra ilaca bala.gebelik testi yaniltabilir diyorlar.
ben adetimi bekliyorum.yarin gunum.tedaviye adim atacakmiyiz bakalim hayirlisiyla...

cnm eminmisin bisey olmadigina.kan ver sonra ilaca bala.gebelik testi yaniltabilir diyorlar.
ben adetimi bekliyorum.yarin gunum.tedaviye adim atacakmiyiz bakalim hayirlisiyla...
valla ne bileyim cnm ya nerdeyse 1 ay gecikti o zaman bugün gebelik testinde bakayım çıkmazsa 2-3 gün sonra bidaha bakarım sonra başlarım tarlusala .belki akşama direk kan testi veriririm bana belli olmaz . sen tüp bebek tedavisine başlıyosuın dimi cnm ?

hosbuldum bebisim :) allaha sukur iyiyim gecen hafta gribe yakalandm annem ameliyat oldu oylece gecti 1 hafta bu hafta hersey yolunda sukurler olsn :) isteyim suan sen napiyosun nerelerdeydin sende bi ara yoktun

Çok geçmiş olsunn canım benim Allahım annene de aifa versin inşallah iyi mi peki şimdi?

Ya su doktorlara dalasim geliyo artık başları gtlwri ayrı oynuyo vallah bence gayet iyi hareketliliği eğer kâğıt elindeyse atsana. Ama yazdıklarına bakılırsa çok çok iyi ama morfolojinin neden o kadar çıktığını anlamadim

canım morfolojisi %70 çıkan bile var ama doğal yolla olması için %14 yeterliymiş... aşılama ve tüp bebek için en az %4 olması gerekiyormuş... ben su an işyerindeyim eve gittiğimde atarımm canım.... sizin morfolojiniz kaç canım.... bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapıcagım

Eşimin morfolojisi %4 bitanem %70olani gormedim keçi boynuzu kuru ve her gün bir kavuc ver :)))

Eşimin morfolojisi %4 bitanem %70olani gormedim keçi boynuzu kuru ve her gün bir kavuc ver :)))
vallahı canım var, bir arkadasımın eşininde morfolojisi %39.... morfoloji spermin şeklıymış.... yane her yüz spermden kaçının şeklının düzgün olduğunu bize bilgi veriyormuş... bende arastırdım bugun öğrendim.... ama tüp bebek ve aşılama için %4 yeterli oluyormuşş ...

şimdi şöyle de bir durum var cnm mesela kimisinde 100 milyon sperm olur 100 de 80 i hareketli veya morfolojisi düzgün olur kimisinde ise 200 milyon olur ama 100 de 40 ı nın morfolojisi ve hareketliliği olur aynı şeye tekabul eder sayısından çok bu değerler önemli ve cnm senin dediğine göre 400 milyon küsur muş eşinin değeri yani onun 100 de 17 si 100 milyonluk sperme göre 100 de 68 oluyor ve gayet iyi bir değer

Berf0o0o benım üzüldüğüm nokta bir sorun olması değil, yane bana başta hersey normal dendi, bizde doğal olarak olmasını bekledık sadece ben iki ay önce femara kullanmaya başladım o kadar.... yane eğer sorun eşimdeyse boşa kürek çekmişiz, birazcık belırsızlık var cumartesı günü ürolojiye gdecegım eşimle bakalım doktor ne diyecek

inş canımmm .... zaten hareketliliği artırabiliyorsun ve dönem dönemde değişebiliyormuş... birde itiraf ediyoruz bizzz 3 gün cinsel perhiz yapmadık, testi yaptırmadan 1 gün önce gece ilişkı oldu, hiç hesapta yokken ... eşimde iş yerinden izin almıştı, bizde aman yapalım testi ne olacak dedik... bizde 3 gün cinsel ilişkı olmadı dedik doktora... belkı o yüzden hareketlilik biraz sınırda cıkmıştır

yinede o sayı ve hareketlilik gayet iyi kafana takma cnm yani hamile kalabilmek için 3 günlük periz sonucu sperm sayısının en az 40 milyon olması lazımken sizin 400 milyon küsur yani sayıya oranla morfolojisi de artmış oluyor sen hiç kafanı yorma bence hiç sorun edicek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…