19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Evliligimizin başından veri var bir ara az da olsa düzelmişti yetiyodu ama yine aynı işte normal günlerde de sknti ama özellikle o gün eli elime deymesinden bile korkuyo basireti bağlanıyor sanki daha önce gitti tamamen piskolojik mesleği gereği de piskolojik trapiye gidemyo. Şuan bi ilaç verdi urolog onu kullanıyor bakalım bi Allah kerim gerçekten yeter ki ol desin olsun inşallah

inş cnm Rabbim yeterki ol desin kimler hamile kalıyor, sorununuzun üstesinden gelirsenizi inş... acaba nazar, büyü falan mı var sizde maşallah çokta güzelsin... Rabbim yüzün kadar şansını da güzel eylesin ...

Canım benim ya Allah razı olsun inşallah bende birşey yoktur da ama niyete nazara inanıyorum vallah tamamen piskolojik bence inşallah duzelir Allahın izniyle insallah. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlarimizin olması için ne engel varsa ortadan Kaldırsın insallaaah

Günaydınn canlar ben çok kötü hastayım bu hafta giremiyecem kusuruma bakmayın sizleri çok seviyorum mucuk mucuk çok kötü grip oldum bide mide bulantısı ikisi beni yatağa bağladı işede gidemiyorum yemekte hiçbişey yiyemiyorum

Can benim yaa kiyamam sana ya çok geçmiş olsun inşallah Rabbim sifalar versin inşallah doktora gitseydin canım ya keşke yakın olsaydık ben sana bakardim

geçmiş olsun cnm dikkat etkendine allah acil şifalar versin

hayrlısı canm yaa verende allah alanda.. onn takdırınden sual olnmaz.. bız yaparz kul olarak elmzden gelenı gerısı allahın bıecegı ıs.. hayrlısını kısa zamanda nasıp etsın cumlemıze ınsaallah..

o zaman çatlama dönemi olduğunu söyleme cnm bide ona keçiboynuzu pekmezi olsun et yemekleri olsun fındık fıstık hep öyle şeyler yedir afrodizyak etkisi yapar
Evet söylememek daha doğru ama cingöz benim kocam, hesaplar bulur. Bakalım kuzum deneriz.

İnşallah işe yarar kuzum, azıcık bir dinlenelim de toparlansın , bizim başımıza ilk defa geldi

gunaydin kizlar uzun bi aradan sonra naptiniz nasilsiniz giremedim bir sure hamile olanlarin sayisi arttimi bakiyim

Aramıza hoş geldin canimmm :-* çok arattin kendini nasilsin bakalım ? Ne yapiosun. Ben de uzun bir sure Yoktum ama bildiğim kadarıyla henuz kimsecikler yok

Aramıza hoş geldin canimmm :-* çok arattin kendini nasilsin bakalım ? Ne yapiosun. Ben de uzun bir sure Yoktum ama bildiğim kadarıyla henuz kimsecikler yok
hosbuldum bebisim :) allaha sukur iyiyim gecen hafta gribe yakalandm annem ameliyat oldu oylece gecti 1 hafta bu hafta hersey yolunda sukurler olsn :) isteyim suan sen napiyosun nerelerdeydin sende bi ara yoktun

Meraba kızlar günaydın herkese eşim ağostos ayında sperm testi yapmıştı, totalde 414.000.000, hareketlilik %42, marfoloji ise %19 çıktı o zman ki doktor normal demişti... şimdi başka bir üroloji doktoruna gösterdik sayı çok iyi ama hareketlilik sınırda dedi ve aşılama tavsiye etti... kafam çok karışık hareketlılık sınırda ise biz boşa mı kürek çekiyoruz... niye doktorlar farklı seyler söylüyor... sizin eşinizin test sonucu nasılll, sizce bu değerler normal mı?.... moralım cok bozukkk resmen, birbuçuk sene boşa gitmişş

hosbuldum bebisim :) allaha sukur iyiyim gecen hafta gribe yakalandm annem ameliyat oldu oylece gecti 1 hafta bu hafta hersey yolunda sukurler olsn :) isteyim suan sen napiyosun nerelerdeydin sende bi ara yoktun
cnm hoşgeldin çok geçmiş olsun nasılsın... benım biraz moralım bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…