caniiimmm napiyosunnn
bu Rabbimizin bir imtihanı... ya inan 10 sene sonra çocuğumun olacagını bilsem 10 sene sabırla inan beklerim... ama belirsizlik, acaba olmıyacak mı korkusu beni de yıpratıyor... siz bence özel sorununuzu bir şekilde psikolojik destekle aşarsanız bebişte gelecek... çok özel değilse yumurtlama dönemini aktif geçirebiliyormusunuz, yoksa sadece yumurtlama döneminde mi sorun başlıyor... bir arkadasımın eşi sadece arkadaşımın yumurtlama döneminde aktif olamıyor, ama başka zaman hiçbir sorunu yok... arkadasım artık yumurtlama dönemini kesinlikle gündeme getirmiyor... ama adamın zihnine öyle yerleştiki, arkadasım söylemese bile eşi anlıyor ve sorun o zaman başlıyor.... bence canımmm iyi bir terepiste gidin, size yardımcı olacak ve sorununuzu aşacaksınız inş
inş cnm Rabbim yeterki ol desin kimler hamile kalıyor, sorununuzun üstesinden gelirsenizi inş... acaba nazar, büyü falan mı var sizde maşallah çokta güzelsin... Rabbim yüzün kadar şansını da güzel eylesin ...Evliligimizin başından veri var bir ara az da olsa düzelmişti yetiyodu ama yine aynı işte normal günlerde de sknti ama özellikle o gün eli elime deymesinden bile korkuyo basireti bağlanıyor sankidaha önce gitti tamamen piskolojik mesleği gereği de piskolojik trapiye gidemyo. Şuan bi ilaç verdi urolog onu kullanıyor bakalım bi Allah kerim gerçekten yeter ki ol desin olsun inşallah
inş cnm Rabbim yeterki ol desin kimler hamile kalıyor, sorununuzun üstesinden gelirsenizi inş... acaba nazar, büyü falan mı var sizde maşallah çokta güzelsin... Rabbim yüzün kadar şansını da güzel eylesin ...
Bende iyitm canım valla öyle bi değişik sancım var bugün nedendir anlamadımBaciskooo :-* oturuyorum öyle napim sen napion kuzucanim ♥
o zaman çatlama dönemi olduğunu söyleme cnm bide ona keçiboynuzu pekmezi olsun et yemekleri olsun fındık fıstık hep öyle şeyler yedir afrodizyak etkisi yaparKuzum benim işim biraz zor, eşim çok gergin oluyor tarih olunca münabet gerçekleşmiyor
Günaydınn canlar ben çok kötü hastayım bu hafta giremiyecem kusuruma bakmayın sizleri çok seviyorum mucuk mucuk çok kötü grip oldum bide mide bulantısı ikisi beni yatağa bağladı işede gidemiyorum yemekte hiçbişey yiyemiyorum
geçmiş olsun cnm dikkat etkendine allah acil şifalar versinGünaydınn canlar ben çok kötü hastayım bu hafta giremiyecem kusuruma bakmayın sizleri çok seviyorum mucuk mucuk çok kötü grip oldum bide mide bulantısı ikisi beni yatağa bağladı işede gidemiyorum yemekte hiçbişey yiyemiyorum
Anladım canım o zaman insallah bu ay olur yaa. 6 cakta aşılama yaptım aşılama öncesi ve sonrası ilaç vermedi bizim özel bi problemimiz var onun dışında tıbben hiç bir sorun gorunmuyor o yüzden aşılama dejedik tutmadı maalesef doktor iki ay dinlen dedi
Evet söylememek daha doğru ama cingöz benim kocam, hesaplar bulur. Bakalım kuzum deneriz.o zaman çatlama dönemi olduğunu söyleme cnm bide ona keçiboynuzu pekmezi olsun et yemekleri olsun fındık fıstık hep öyle şeyler yedir afrodizyak etkisi yapar
İnşallah işe yarar kuzum, azıcık bir dinlenelim de toparlansın , bizim başımıza ilk defa geldiCanım benim yaa asilamayi iyi bir yerde yapın disiplinli bir şekilde yapılsın bence benimki uyduruk brseydi. Bunun için eşim iki uç defa doktora gitti iki defa piskolojik denildi yakın zamanda da şey için ilaç verdi dr bir kaç gundur kullanıyor bakalım
İnşallah işe yarar kuzum, azıcık bir dinlenelim de toparlansın , bizim başımıza ilk defa geldi
gunaydin kizlar uzun bi aradan sonra naptiniz nasilsiniz giremedim bir sure hamile olanlarin sayisi arttimi bakiyim
hosbuldum bebisim :) allaha sukur iyiyim gecen hafta gribe yakalandm annem ameliyat oldu oylece gecti 1 hafta bu hafta hersey yolunda sukurler olsn :) isteyim suan sen napiyosun nerelerdeydin sende bi ara yoktunAramıza hoş geldin canimmm :-* çok arattin kendini nasilsin bakalım ? Ne yapiosun. Ben de uzun bir sure Yoktum ama bildiğim kadarıyla henuz kimsecikler yok
cnm hoşgeldin çok geçmiş olsun nasılsın... benım biraz moralım bozukhosbuldum bebisim :) allaha sukur iyiyim gecen hafta gribe yakalandm annem ameliyat oldu oylece gecti 1 hafta bu hafta hersey yolunda sukurler olsn :) isteyim suan sen napiyosun nerelerdeydin sende bi ara yoktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?