• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benim bak ablamın adeti 26 gün geçti kaç defa test yaptı negatif çıktı buda taktı kafaya hamile Değilim ilaç alacam diye annem de yeminetti doktora görünmeden ilaç almiycaksın diye neyse bu ertesi gün dr gitti anlattı gel dedi muayene edeyim sonra bir baktık bizim ufaklık meğerse 3 haftalıkmış:KK46::KK46::KK46: allah a şükürler olsun ki ablam ilaç içmedi bence dr a git çok umutlandırmak istemem ama keşke dememek için git:KK66:
Ya ben olsa hissederim canım da sadece hissetmek de değil ztn adet ağrılarım başladı bi 2-3 gün daha bekliycem hap olmadan kendiliğinden gelsin gelmez ise o zaman başlıycam yavrum ama bu ağrılara göre sabaha aksama artık adet olurum da rahatlarım inş :)

herkese meraba
Benim de adetin 6 gün gecikti zor bi dönemden geciyorum sıkıntı stresten dolayi galiba gecikti
25 yasindayim 3 aydir düşünüyoruz olmuyor bugün de buradan okuduklarima gore camasir suyu testi yaotim kesinlikle kopurmedi hic bi de karbonat tozu testi yaptim azicik kopurdu üstüne de limon sıkıyim dedim biraz daha kopurdu denemek bedava nasilsa
Herhalde ilişki sirasinda ben de bazen agri oluyor ondan hamile olamiyorum diye düşünüyorum iltihap var galiba doktora görmedim gitcem siz de de agri oluyomu ilişki sirasinda

hamile olmama ragmen hala bırlıkte olurken skısma olur gbı agrılarım oluyo hamılelıge baglı bısy oldugunu duunumuyrmm ben kendımınkını senınde evt olablır ıntıhaptan dolayı gt tedavısıne baksınlar gebelıgı gecıktırıyo olablırrr

S sinkar cnm sonuclariniz cok iyi .istersen tekrarlayabilirsin.baska bir urologa gosterirsiniz.
ben bu sonucu alsam havalara ucarim galiba:KK61:uzuldum simdi yaa:KK61:sigarayi birakti biraz artis var bakalim.
Canım niye sizde sperm sorunu mu var :KK43:boşver üzülme canım en azından normal çıkış var bizde o da yok ameliyat ile alacaklar o da ya çıkarsa misali :KK61:çıkmazsa belki hayatım boyunca anne olamıycam:cry::KK42:beterin beteri var anlıyağın ve bu hayatta en çok istediğim şey anne olmak :KK42::cry:rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah

S sinkar cnm sonuclariniz cok iyi .istersen tekrarlayabilirsin.baska bir urologa gosterirsiniz.
ben bu sonucu alsam havalara ucarim galiba:KK61:uzuldum simdi yaa:KK61:sigarayi birakti biraz artis var bakalim.
cnm sonuçlar iyi de olsa kötüde olsa hersey Rabbim den .... sonuçta bir sperm bile yetiyor... çok fazla sperm olmasınının, hareketliliğin çok iyi olması çok ta fazla önemlı değil ... yeterki Rabbım ol desin... 1,5 senedir bekliyorum... benım hormon testin ve rahim filmimde çok iyi ama olmuyor işte... zamanımız var demekkı... bu topikteki herkesin mutlu sona ulaşmasını o kadar çok istiyorum kı özellıkle senın ve Berf0o0o Berf0o0o ve sizin gibi çok bekleyen, yıllarca tüp bebek tedavisi gören , tüm isteyen kadınlar annelık duygusunu yaşar inş ;)

Canım niye sizde sperm sorunu mu var :KK43:boşver üzülme canım en azından normal çıkış var bizde o da yok ameliyat ile alacaklar o da ya çıkarsa misali :KK61:çıkmazsa belki hayatım boyunca anne olamıycam:cry::KK42:beterin beteri var anlıyağın ve bu hayatta en çok istediğim şey anne olmak :KK42::cry:rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah
günaydın cnm biz eşimin testini ilk doktora gösterdiğimde hersey çok iyi gözüküyor demişti... birkaç gün önce ürolog tanıdığımız var telefonda konuştuk, sperm sayısı ve hareketliliği söyledik, sperm sayısı çok iyi ama hareketlilik sınırda demişti... bende telaşa kapıldım acaba biz boşamı kürek çektik diye, çünkü hep ben doktora gidiyordum, sorun eşimdeyse artık eşimin gitmesi gerek diye düşündüm... ağostos ayında doktor hersey normal diyince ben eşimin testiyle ve değerleriyle hiç ilgilenmedim... konuştuğumuz ürolog biraz sınırda diyince dün bayağı bir arastırdım, arkadasımın testiylede karsılastım ... benim eşimin +4 ileri hareketliliği %42, +2 ileri hareketlilik ise %12 ... hareketlilik diyince bunların toplamı oluyormuş, ben sadece %42 yi söylemiştim doktora... halbu kı eşimin hareketliliği %54 'müş ve en az bunların ikisinin toplamı %40 olması gerekiyormus, doğal gebelık olması için... şükür normal çıktı hersey .... bundan sonra bekleyecegız... Rabbım inş en kısa zamanda hepimizi mutlu sona ulaştırır ;)

günaydın cnm biz eşimin testini ilk doktora gösterdiğimde hersey çok iyi gözüküyor demişti... birkaç gün önce ürolog tanıdığımız var telefonda konuştuk, sperm sayısı ve hareketliliği söyledik, sperm sayısı çok iyi ama hareketlilik sınırda demişti... bende telaşa kapıldım acaba biz boşamı kürek çektik diye, çünkü hep ben doktora gidiyordum, sorun eşimdeyse artık eşimin gitmesi gerek diye düşündüm... ağostos ayında doktor hersey normal diyince ben eşimin testiyle ve değerleriyle hiç ilgilenmedim... konuştuğumuz ürolog biraz sınırda diyince dün bayağı bir arastırdım, arkadasımın testiylede karsılastım ... benim eşimin +4 ileri hareketliliği %42, +2 ileri hareketlilik ise %12 ... hareketlilik diyince bunların toplamı oluyormuş, ben sadece %42 yi söylemiştim doktora... halbu kı eşimin hareketliliği %54 'müş ve en az bunların ikisinin toplamı %40 olması gerekiyormus, doğal gebelık olması için... şükür normal çıktı hersey .... bundan sonra bekleyecegız... Rabbım inş en kısa zamanda hepimizi mutlu sona ulaştırır :KK66:

Canım benim duan için Allah razı olsun insallah Rabbim çok aratmasin her ne engel oluyosa Rabbim engeli kaldırıp hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah sonuçlar da fasafiso herşey de öyle dediğin gibi ne kadar Dr ne kadar sonuc o kadar stres demek bu da engel olacak birşey o yüzden en iyisi takviye yapıp takmamak :)

Canım benim ne uzuluyosun yaa sen beňden iyi biliyosun ki herşey Allahn elinde onca spermin icinde sadece 1tane galip gelir :) o da gelecek inşallah sağlıklısından hayirlisindan nur topu gibi ikizlerin olcak :)))

sezenorhan sezenorhan güzelim doğru soyluyosun olsaydı insan hissederdi ama hissetmeden de hamile olan çok bir iki gün de bekle kist oluşmuş olabilir doktora gitmekte fayda var

herkese meraba
Benim de adetin 6 gün gecikti zor bi dönemden geciyorum sıkıntı stresten dolayi galiba gecikti
25 yasindayim 3 aydir düşünüyoruz olmuyor bugün de buradan okuduklarima gore camasir suyu testi yaotim kesinlikle kopurmedi hic bi de karbonat tozu testi yaptim azicik kopurdu üstüne de limon sıkıyim dedim biraz daha kopurdu denemek bedava nasilsa
Herhalde ilişki sirasinda ben de bazen agri oluyor ondan hamile olamiyorum diye düşünüyorum iltihap var galiba doktora görmedim gitcem siz de de agri oluyomu ilişki sirasinda

Merhaba aramıza hos geldin canım ♥:) ben de denemistim karbonat testini kopurdu ama tirt :) iltihabin varsa af buyur zevk yerine agragri crkersin ben 5. Yılına gircem hala da agrim var ama iltihabim yok bunyeden bünyeye de değişiyor aslinda. Canım Allahım çok beklenmesin inşallah hayirlisiyla hamis olursun :)

günaydın cnm biz eşimin testini ilk doktora gösterdiğimde hersey çok iyi gözüküyor demişti... birkaç gün önce ürolog tanıdığımız var telefonda konuştuk, sperm sayısı ve hareketliliği söyledik, sperm sayısı çok iyi ama hareketlilik sınırda demişti... bende telaşa kapıldım acaba biz boşamı kürek çektik diye, çünkü hep ben doktora gidiyordum, sorun eşimdeyse artık eşimin gitmesi gerek diye düşündüm... ağostos ayında doktor hersey normal diyince ben eşimin testiyle ve değerleriyle hiç ilgilenmedim... konuştuğumuz ürolog biraz sınırda diyince dün bayağı bir arastırdım, arkadasımın testiylede karsılastım ... benim eşimin +4 ileri hareketliliği %42, +2 ileri hareketlilik ise %12 ... hareketlilik diyince bunların toplamı oluyormuş, ben sadece %42 yi söylemiştim doktora... halbu kı eşimin hareketliliği %54 'müş ve en az bunların ikisinin toplamı %40 olması gerekiyormus, doğal gebelık olması için... şükür normal çıktı hersey .... bundan sonra bekleyecegız... Rabbım inş en kısa zamanda hepimizi mutlu sona ulaştırır :KK66:
Hadi bakalım inşallah Rabbim çokaratmaz en kısa zamanda müjdeli haber vermeni nasip eder inşallah bir gün bu topikteki herkes müjdeli haber verir insallah birgün burda bebeklerimizi konuşuruz rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh

Japonbalikk Japonbalikk canimmm nerdesin sen senin durumun nasil?
bayadır giremiyorum kızlar kusuruma bakmayın iyiyim şükür biraz bulantılarım var ve sürekli uyuyorum. geçen cumartesi doktora gittim 6+5 günlük çıktık kalp atışlarını duyduk ama doktor 15 gün sonra tekrar gelin dedi büyüyor mu diye benimde içime kurt düştü acaba bir problem mi var diye.

Back