- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 34
sagol cnm sukur rabbime iyiyim :) sende ne var ne yokcnm hoşgeldin çok geçmiş olsun nasılsın... benım biraz moralım bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol cnm sukur rabbime iyiyim :) sende ne var ne yokcnm hoşgeldin çok geçmiş olsun nasılsın... benım biraz moralım bozuk
aaa sokme cnm baska yerde bulamazmisin?GURBET KUSU kızzzzzz benim yün bitti bugün çarşıya gittim bulamadım devamı da gelmeyecekmiş boşa gitti o kadar örmekartık geri sökecem
kusum rabbim ol derse bunlar bos biliyorsun.Meraba kızlar günaydın herkese eşim ağostos ayında sperm testi yapmıştı, totalde 414.000.000, hareketlilik %42, marfoloji ise %19 çıktı o zman ki doktor normal demişti... şimdi başka bir üroloji doktoruna gösterdik sayı çok iyi ama hareketlilik sınırda dedi ve aşılama tavsiye etti... kafam çok karışık hareketlılık sınırda ise biz boşa mı kürek çekiyoruz... niye doktorlar farklı seyler söylüyor... sizin eşinizin test sonucu nasılll, sizce bu değerler normal mı?.... moralım cok bozukkk resmen, birbuçuk sene boşa gitmişş
mrb cnm evet aynen burdada hava gunesli guzel.merhaba arkadaşlar ne kadar enerjik bir günnnnnn diymi
ayyy kocisimin lakabini caldin kiz cok guldum yaaEvet söylememek daha doğru ama cingöz benim kocam, hesaplar bulur. Bakalım kuzum deneriz.
valla güneşli olunca insanın içi umut doluyor :) bugün son bi gebelik testi alıcam cnm bide tarlusal alıcam biliyorum gebelikte yine bişey çıkmıycak tarlusala başlıycam adet söktürücü artık yeni ay yeni umutlara başlıyım ama dimi :) sen ne durumdasın cnm ?mrb cnm evet aynen burdada hava gunesli guzel.
dun firtina kopuyordu valla bol yagmurluydu.bugun gunesi gorunce sasirdim.
cnm eminmisin bisey olmadigina.kan ver sonra ilaca bala.gebelik testi yaniltabilir diyorlar.valla güneşli olunca insanın içi umut doluyor :) bugün son bi gebelik testi alıcam cnm bide tarlusal alıcam biliyorum gebelikte yine bişey çıkmıycak tarlusala başlıycam adet söktürücü artık yeni ay yeni umutlara başlıyım ama dimi :) sen ne durumdasın cnm ?
valla ne bileyim cnm ya nerdeyse 1 ay gecikti o zaman bugün gebelik testinde bakayım çıkmazsa 2-3 gün sonra bidaha bakarım sonra başlarım tarlusala .belki akşama direk kan testi veriririm bana belli olmaz . sen tüp bebek tedavisine başlıyosuın dimi cnm ?cnm eminmisin bisey olmadigina.kan ver sonra ilaca bala.gebelik testi yaniltabilir diyorlar.
ben adetimi bekliyorum.yarin gunum.tedaviye adim atacakmiyiz bakalim hayirlisiyla...
hosbuldum bebisim :) allaha sukur iyiyim gecen hafta gribe yakalandm annem ameliyat oldu oylece gecti 1 hafta bu hafta hersey yolunda sukurler olsn :) isteyim suan sen napiyosun nerelerdeydin sende bi ara yoktun
Meraba kızlar günaydın herkese eşim ağostos ayında sperm testi yapmıştı, totalde 414.000.000, hareketlilik %42, marfoloji ise %19 çıktı o zman ki doktor normal demişti... şimdi başka bir üroloji doktoruna gösterdik sayı çok iyi ama hareketlilik sınırda dedi ve aşılama tavsiye etti... kafam çok karışık hareketlılık sınırda ise biz boşa mı kürek çekiyoruz... niye doktorlar farklı seyler söylüyor... sizin eşinizin test sonucu nasılll, sizce bu değerler normal mı?.... moralım cok bozukkk resmen, birbuçuk sene boşa gitmişş
sagol bebisim iyi cok sukur hersey yolunda :) sen nasilsinÇok geçmiş olsunn canım benim Allahım annene de aifa versin inşallah iyi mi peki şimdi?
canım morfolojisi %70 çıkan bile var ama doğal yolla olması için %14 yeterliymiş... aşılama ve tüp bebek için en az %4 olması gerekiyormuş... ben su an işyerindeyim eve gittiğimde atarımm canım.... sizin morfolojiniz kaç canım.... bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapıcagımYa su doktorlara dalasim geliyo artık başları gtlwri ayrı oynuyo vallah bence gayet iyi hareketliliği eğer kâğıt elindeyse atsana. Ama yazdıklarına bakılırsa çok çok iyi ama morfolojinin neden o kadar çıktığını anlamadim
sagol bebisim iyi cok sukur hersey yolunda :) sen nasilsin
canım morfolojisi %70 çıkan bile var ama doğal yolla olması için %14 yeterliymiş... aşılama ve tüp bebek için en az %4 olması gerekiyormuş... ben su an işyerindeyim eve gittiğimde atarımm canım.... sizin morfolojiniz kaç canım.... bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapıcagım
vallahı canım var, bir arkadasımın eşininde morfolojisi %39.... morfoloji spermin şeklıymış.... yane her yüz spermden kaçının şeklının düzgün olduğunu bize bilgi veriyormuş... bende arastırdım bugun öğrendim.... ama tüp bebek ve aşılama için %4 yeterli oluyormuşş ...Eşimin morfolojisi %4 bitanem %70olani gormedim keçi boynuzu kuru ve her gün bir kavuc ver :)))
şimdi şöyle de bir durum var cnm mesela kimisinde 100 milyon sperm olur 100 de 80 i hareketli veya morfolojisi düzgün olur kimisinde ise 200 milyon olur ama 100 de 40 ı nın morfolojisi ve hareketliliği olur aynı şeye tekabul eder sayısından çok bu değerler önemli ve cnm senin dediğine göre 400 milyon küsur muş eşinin değeri yani onun 100 de 17 si 100 milyonluk sperme göre 100 de 68 oluyor ve gayet iyi bir değervallahı canım var, bir arkadasımın eşininde morfolojisi %39.... morfoloji spermin şeklıymış.... yane her yüz spermden kaçının şeklının düzgün olduğunu bize bilgi veriyormuş... bende arastırdım bugun öğrendim.... ama tüp bebek ve aşılama için %4 yeterli oluyormuşş ...
inş canımmm .... zaten hareketliliği artırabiliyorsun ve dönem dönemde değişebiliyormuş... birde itiraf ediyoruz bizzz 3 gün cinsel perhiz yapmadık, testi yaptırmadan 1 gün önce gece ilişkı oldu, hiç hesapta yokken ... eşimde iş yerinden izin almıştı, bizde aman yapalım testi ne olacak dedik... bizde 3 gün cinsel ilişkı olmadı dedik doktora... belkı o yüzden hareketlilik biraz sınırda cıkmıştırşimdi şöyle de bir durum var cnm mesela kimisinde 100 milyon sperm olur 100 de 80 i hareketli veya morfolojisi düzgün olur kimisinde ise 200 milyon olur ama 100 de 40 ı nın morfolojisi ve hareketliliği olur aynı şeye tekabul eder sayısından çok bu değerler önemli ve cnm senin dediğine göre 400 milyon küsur muş eşinin değeri yani onun 100 de 17 si 100 milyonluk sperme göre 100 de 68 oluyor ve gayet iyi bir değer
yinede o sayı ve hareketlilik gayet iyi kafana takma cnm yani hamile kalabilmek için 3 günlük periz sonucu sperm sayısının en az 40 milyon olması lazımken sizin 400 milyon küsur yani sayıya oranla morfolojisi de artmış oluyor sen hiç kafanı yorma bence hiç sorun edicek bişey yokinş canımmm .... zaten hareketliliği artırabiliyorsun ve dönem dönemde değişebiliyormuş... birde itiraf ediyoruz bizzz 3 gün cinsel perhiz yapmadık, testi yaptırmadan 1 gün önce gece ilişkı oldu, hiç hesapta yokken ... eşimde iş yerinden izin almıştı, bizde aman yapalım testi ne olacak dedik... bizde 3 gün cinsel ilişkı olmadı dedik doktora... belkı o yüzden hareketlilik biraz sınırda cıkmıştır