Berf0o0o benım üzüldüğüm nokta bir sorun olması değil, yane bana başta hersey normal dendi, bizde doğal olarak olmasını bekledık sadece ben iki ay önce femara kullanmaya başladım o kadar.... yane eğer sorun eşimdeyse boşa kürek çekmişiz, birazcık belırsızlık var cumartesı günü ürolojiye gdecegım eşimle bakalım doktor ne diyecek
Ben bilmiyordum morfoloji diye birsey cnm... Yeni öğrendim ... Daha doğrusu doktor eşime normal diyince eşimle ilgili hiçbir araştırma yapmadım... Bu ay gıda takviyesi yapıcagım cnmCanım benim morfolojinin ne olduğunu biliyorum benim eşimde az %4 ama çok yuksek geldi %70 o yüzden sasirdim. Bence eşinin sperm tahlili temiz eğer total sayısı 400 milyon kusurse bence hareketli sayısı çok iyisezenorhan in da dediği gibi Onemli olan sayı değil oranlar canım takviyeyle halledilir zaten
sen saol cnm ne demek içini ferahlattıysak ne mutlu bize
yavru kuş ben son bi kez test yaptım yok bişey yarın sabah başlıyorum tarlusala artık adet olayım ama dimi :)Canım benim morfolojinin ne olduğunu biliyorum benim eşimde az %4 ama çok yuksek geldi %70 o yüzden sasirdim. Bence eşinin sperm tahlili temiz eğer total sayısı 400 milyon kusurse bence hareketli sayısı çok iyisezenorhan in da dediği gibi Onemli olan sayı değil oranlar canım takviyeyle halledilir zaten
Ben bilmiyordum morfoloji diye birsey cnm... Yeni öğrendim ... Daha doğrusu doktor eşime normal diyince eşimle ilgili hiçbir araştırma yapmadım... Bu ay gıda takviyesi yapıcagım cnm
yavru kuş ben son bi kez test yaptım yok bişey yarın sabah başlıyorum tarlusala artık adet olayım ama dimi :)
canım öyle bi tane sperm testine bakıp hemen aşılama denir mi genelde kadın doğumcular pek anlamıyor . ürolojiye gittiğinizde eminim ikinci bi test yapmasını isteyecektir
Biz bu testi ağostos ayında yaptırdık cnm benim doktorumda üroloji doktoruda normal demişti , hatta çok iyi demişlerdi. Şimdi ürolog hareketlilik sınırda diyor, ama yine doğal olarak gebelik sansınız var dedi... Ben eşimin testinin normal olduğunu düşünüyorum, bayağı bir araştırdım netten. Doktorada gitmeyecegız karar verdim. Sadece gıda takviyesi yapıcagım eşimecanım öyle bi tane sperm testine bakıp hemen aşılama denir mi genelde kadın doğumcular pek anlamıyor . ürolojiye gittiğinizde eminim ikinci bi test yapmasını isteyecektir
spermler iki farklı yönteme göra sayılıyormuş bide iki yöntemin ölçütleri farklı oluyormuş belki farklı değerlendirmiştir bitanesi ama iyi görünüyor zaten bariz ortada tabi bitkisel kürler yapmakta yarar var yinedeBiz bu testi ağostos ayında yaptırdık cnm benim doktorumda üroloji doktoruda normal demişti , hatta çok iyi demişlerdi. Şimdi ürolog hareketlilik sınırda diyor, ama yine doğal olarak gebelik sansınız var dedi... Ben eşimin testinin normal olduğunu düşünüyorum, bayağı bir araştırdım netten. Doktorada gitmeyecegız karar verdim. Sadece gıda takviyesi yapıcagım eşime
bnde olmadm adet daha... 14. gnm bugun.. haptanmı gecıkıyo acaba 3. gn once kan verdm gebelk yotu cnku
Çok sağol kuzumm yiğidime iyi bakıcagımmspermler iki farklı yönteme göra sayılıyormuş bide iki yöntemin ölçütleri farklı oluyormuş belki farklı değerlendirmiştir bitanesi ama iyi görünüyor zaten bariz ortada tabi bitkisel kürler yapmakta yarar var yinede
Çok sağol kuzumm yiğidime iyi bakıcagımmbu ay hepimizin muradı gerçekleşir inş
hadi hayırlısı ile şnşaallah canımÇok sağol kuzumm yiğidime iyi bakıcagımmbu ay hepimizin muradı gerçekleşir inş
Cnm her ay sonuçlar değişir ama sorun olacak kadar düşmez herhalde... Ne kadar test, ne kadat doktor ,o kadar stres diye düşünüyorum... Eylüle kadar gıda ve vitamin takviyeli doğal olarak deneyelim diyoruz. O zamana kadar olmazsa bize doktor yolu tekrar gözüküyor. Bu ay çatlatma iğnesi vurulacagım sadeceCanım testi gaayet iyi vallah ben de birşey gormedim ama ağustostan bu yana değerler değişmiştir bence tekrar yaptırın
Ama bence :)))))
Canımmm keçi boynuzu pekmezimiz car birde kürünü yapayım diyorumhadi hayırlısı ile şnşaallah canımdoktor bi ara bana roka ve keçiboynuzu pekmezi yiyin demişti onlarıda temin ediver yiğidine
Bi tekrar test mi yapsan canım ya
Canım benim bak ablamın adeti 26 gün geçti kaç defa test yaptı negatif çıktı buda taktı kafaya hamile Değilim ilaç alacam diye annem de yeminetti doktora görünmeden ilaç almiycaksın diye neyse bu ertesi gün dr gitti anlattı gel dedi muayene edeyim sonra bir baktık bizim ufaklık meğerse 3 haftalıkmışyavru kuş ben son bi kez test yaptım yok bişey yarın sabah başlıyorum tarlusala artık adet olayım ama dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?