19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benim morfolojinin ne olduğunu biliyorum benim eşimde az %4 ama çok yuksek geldi %70 o yüzden sasirdim. Bence eşinin sperm tahlili temiz eğer total sayısı 400 milyon kusurse bence hareketli sayısı çok iyi sezenorhan in da dediği gibi Onemli olan sayı değil oranlar canım takviyeyle halledilir zaten

Ben bilmiyordum morfoloji diye birsey cnm... Yeni öğrendim ... Daha doğrusu doktor eşime normal diyince eşimle ilgili hiçbir araştırma yapmadım... Bu ay gıda takviyesi yapıcagım cnm

yavru kuş ben son bi kez test yaptım yok bişey yarın sabah başlıyorum tarlusala artık adet olayım ama dimi :)

Ben bilmiyordum morfoloji diye birsey cnm... Yeni öğrendim ... Daha doğrusu doktor eşime normal diyince eşimle ilgili hiçbir araştırma yapmadım... Bu ay gıda takviyesi yapıcagım cnm

Canım benim yaa :-* morfoloji de her ay değişiyor mu bilmiyorum ama hareketli sayısı her ay değişiyor o yüzden rahat ol :-* eve gidigidince kağıdı çekip göndere merak ettim :) bu arada ne demek bitanem :-* ♥♥♥

bnde olmadm adet daha... 14. gnm bugun.. haptanmı gecıkıyo acaba 3. gn once kan verdm gebelk yotu cnku

canım öyle bi tane sperm testine bakıp hemen aşılama denir mi genelde kadın doğumcular pek anlamıyor . ürolojiye gittiğinizde eminim ikinci bi test yapmasını isteyecektir
Biz bu testi ağostos ayında yaptırdık cnm benim doktorumda üroloji doktoruda normal demişti , hatta çok iyi demişlerdi. Şimdi ürolog hareketlilik sınırda diyor, ama yine doğal olarak gebelik sansınız var dedi... Ben eşimin testinin normal olduğunu düşünüyorum, bayağı bir araştırdım netten. Doktorada gitmeyecegız karar verdim. Sadece gıda takviyesi yapıcagım eşime

spermler iki farklı yönteme göra sayılıyormuş bide iki yöntemin ölçütleri farklı oluyormuş belki farklı değerlendirmiştir bitanesi ama iyi görünüyor zaten bariz ortada tabi bitkisel kürler yapmakta yarar var yinede

Çok sağol kuzumm yiğidime iyi bakıcagımm bu ay hepimizin muradı gerçekleşir inş

Canım testi gaayet iyi vallah ben de birşey gormedim ama ağustostan bu yana değerler değişmiştir bence tekrar yaptırın

Ama bence :)))))
Cnm her ay sonuçlar değişir ama sorun olacak kadar düşmez herhalde... Ne kadar test, ne kadat doktor ,o kadar stres diye düşünüyorum... Eylüle kadar gıda ve vitamin takviyeli doğal olarak deneyelim diyoruz. O zamana kadar olmazsa bize doktor yolu tekrar gözüküyor. Bu ay çatlatma iğnesi vurulacagım sadece

Bi tekrar test mi yapsan canım ya

yapmıcam walla cnm.. cumayada pazartesı hastaneye gıderım adet olrsamda olmazsmda muayene ıcın gtmem gerek zaten.. kafam kaldrmıyo artık testmıs soncmus ..esmn hastane ıslerı var bde o yuzdn dsnmucem bnuda.. ama eger kıst falan oldysa gec kalms olmam dımı dktr gtmek ıcın zatn genelde bıdakı ay gel dıyolar dnlen dıyolarr

yavru kuş ben son bi kez test yaptım yok bişey yarın sabah başlıyorum tarlusala artık adet olayım ama dimi :)
Canım benim bak ablamın adeti 26 gün geçti kaç defa test yaptı negatif çıktı buda taktı kafaya hamile Değilim ilaç alacam diye annem de yeminetti doktora görünmeden ilaç almiycaksın diye neyse bu ertesi gün dr gitti anlattı gel dedi muayene edeyim sonra bir baktık bizim ufaklık meğerse 3 haftalıkmış allah a şükürler olsun ki ablam ilaç içmedi bence dr a git çok umutlandırmak istemem ama keşke dememek için git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…