- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
İyi gidiyo şekerimm..
senin??
Sukur vallah bildiğin gibi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gidiyo şekerimm..
senin??
İnşanlah cnm rabbim nasip ederCanım benim eşim azospermi malesef yaza inşallah 3.tüp bebek tedavisine başlıyacaz inşallah bu defa olur
Regl oldum ya üzüldüm ama en azından bir an evvel ilaçlarıma başlarımİnşanlah cnm rabbim nasip eder
Her gelişinde umutları başka aya sarıyoruz herşeyin hayırlısı rabbim en kısa zamanda nasip etsinRegl oldum ya üzüldüm ama en azından bir an evvel ilaçlarıma başlarım
Saol cnm cümlemize inşanlahHer gelişinde umutları başka aya sarıyoruz herşeyin hayırlısı rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Ah kuZum kıyamam size ya! Bize de şu an tek yol aşılama gibi görünüyor eşim de çok kötü hissediyor kendini ben de bıraktım erteledim yeniden kendisine güvenmli. Si bunun için terapiye falan gittiniz mi?Cikamiyoruz tek sorunumuz o sırf o yüzden doktor Asılamada ilaç vermedi çünkü herseyimiz temiz çıktı eğlendiğimiz günden beri böyle bir ara düzelmişti ama yine devam ediyor
Regl oldum ya üzüldüm ama en azından bir an evvel ilaçlarıma başlarım
Amiiiinnnn cnm inşanlah rabbim kimseyi unutmasınCanım benim yaaa hiç üzülme bu ay insâllaaaah bebisin tutunur güzel annisineee :-*
Ah kuZum kıyamam size ya! Bize de şu an tek yol aşılama gibi görünüyor eşim de çok kötü hissediyor kendini ben de bıraktım erteledim yeniden kendisine güvenmli. Si bunun için terapiye falan gittiniz mi?
Amiiiinnnn cnm inşanlah rabbim kimseyi unutmasın
Amin cnm saol teşekkür ederim rabbim sana da nasip eder inşanlah bir an evvelÖyle canım gerçekten Rabbim kimseyi aratmasin sana da erkenden hayirlisiyla nasip eylesin insallah
inş cnm tedavilerimiz sonuç versn Rabbım emegımızı boşa çıkartmasın ...İnşanlah iğne sonuç verir cnm hayırlısı olsun Bnm yumurtam gelişmiyor doktor gelişmesini bekliyor iğne için
Canım sebebsiz inferlite Rabbime kalmış birsey , doktorlar bile tam ümit veremiyor, pkolu olup yada eşinin sperm sayısında ve hızında problem olanlar inan daha erken hamile kalıyor... süreç uzun ben bu konuda çok araştırma yaptım inferlitenin %15 sebebsiz, %15 'in içindeki sebebsiz inferlite yaşayan çiftlerin %90 ilk 5 yıl içinde yaaa kendiliğinden yada tedaviyle bir şekilde hamile kalıyor... %10' ise maalesef hiçbirzaman mutlu sona ulaşamıyor... büyük ihtimalle anne olacagız inş... ama %10 ihtimal bile bazen benı korkutmaya yetiyorSu sebepsiz infertilite olup hamile kalan var mi acaba
Amiiinnnninş cnm tedavilerimiz sonuç versn Rabbım emegımızı boşa çıkartmasın ...
Peki doktor bundan sonra ne yapmayı dusunuyo heralde size de iki ay dinlenin der
Amiiiinnnn cnm inşanlah rabbim kimseyi unutmasın
Canım sebebsiz inferlite Rabbime kalmış birsey , doktorlar bile tam ümit veremiyor, pkolu olup yada eşinin sperm sayısında ve hızında problem olanlar inan daha erken hamile kalıyor... süreç uzun ben bu konuda çok araştırma yaptım inferlitenin %15 sebebsiz, %15 'in içindeki sebebsiz inferlite yaşayan çiftlerin %90 ilk 5 yıl içinde yaaa kendiliğinden yada tedaviyle bir şekilde hamile kalıyor... %10' ise maalesef hiçbirzaman mutlu sona ulaşamıyor... büyük ihtimalle anne olacagız inş... ama %10 ihtimal bile bazen benı korkutmaya yetiyor
ara verecegnı sanmıyorm cnm vucuct ıyı cvp vrdı bnm klomene 2 adet 20mm yumrtam olstu.. ben sormstum ıstesem bıkc ay ara verlrmı dıe verırız ama ara vermemenı tavsıye ederm demstıı. tabı bı kıst falan olsmazsaa..
caniiimmm napiyosunnnAnladım canım o zaman insallah bu ay olur yaa. 6 cakta aşılama yaptım aşılama öncesi ve sonrası ilaç vermedi bizim özel bi problemimiz var onun dışında tıbben hiç bir sorun gorunmuyor o yüzden aşılama dejedik tutmadı maalesef doktor iki ay dinlen dedi
bu Rabbimizin bir imtihanı... ya inan 10 sene sonra çocuğumun olacagını bilsem 10 sene sabırla inan beklerim... ama belirsizlik, acaba olmıyacak mı korkusu beni de yıpratıyor... siz bence özel sorununuzu bir şekilde psikolojik destekle aşarsanız bebişte gelecek... çok özel değilse yumurtlama dönemini aktif geçirebiliyormusunuz, yoksa sadece yumurtlama döneminde mi sorun başlıyor... bir arkadasımın eşi sadece arkadaşımın yumurtlama döneminde aktif olamıyor, ama başka zaman hiçbir sorunu yok... arkadasım artık yumurtlama dönemini kesinlikle gündeme getirmiyor... ama adamın zihnine öyle yerleştiki, arkadasım söylemese bile eşi anlıyor ve sorun o zaman başlıyor.... bence canımmm iyi bir terepiste gidin, size yardımcı olacak ve sorununuzu aşacaksınız inşÖyle canım gerçekten Rabbim kimseyi aratmasin sana da erkenden hayirlisiyla nasip eylesin insallah
O ihtimaller içinde biz de var miyiz bacım anliyamiyorum gerçekten bazı şeyleri kafam almiyo size destek vermem gerekiyo ama yemin ederim kendime bile gücüm yok bazen kafam basmiyo Tabiki de Allahın kudreti ama öyle ciddi sorunları olup hemenden hamile kalıyorlar bize bir turlu sebep bulunamıyor üreme infertilitesine de bakicam burda varsa
Amin Can'ım saol sanada nasip eder inşanlahÖyle canım gerçekten Rabbim kimseyi aratmasin sana da erkenden hayirlisiyla nasip eylesin insallah