19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Cikamiyoruz tek sorunumuz o sırf o yüzden doktor Asılamada ilaç vermedi çünkü herseyimiz temiz çıktı eğlendiğimiz günden beri böyle bir ara düzelmişti ama yine devam ediyor
Ah kuZum kıyamam size ya! Bize de şu an tek yol aşılama gibi görünüyor eşim de çok kötü hissediyor kendini ben de bıraktım erteledim yeniden kendisine güvenmli. Si bunun için terapiye falan gittiniz mi?

Ah kuZum kıyamam size ya! Bize de şu an tek yol aşılama gibi görünüyor eşim de çok kötü hissediyor kendini ben de bıraktım erteledim yeniden kendisine güvenmli. Si bunun için terapiye falan gittiniz mi?

Canım benim yaa asilamayi iyi bir yerde yapın disiplinli bir şekilde yapılsın bence benimki uyduruk brseydi . Bunun için eşim iki uç defa doktora gitti iki defa piskolojik denildi yakın zamanda da şey için ilaç verdi dr bir kaç gundur kullanıyor bakalım

Su sebepsiz infertilite olup hamile kalan var mi acaba
Canım sebebsiz inferlite Rabbime kalmış birsey , doktorlar bile tam ümit veremiyor, pkolu olup yada eşinin sperm sayısında ve hızında problem olanlar inan daha erken hamile kalıyor... süreç uzun ben bu konuda çok araştırma yaptım inferlitenin %15 sebebsiz, %15 'in içindeki sebebsiz inferlite yaşayan çiftlerin %90 ilk 5 yıl içinde yaaa kendiliğinden yada tedaviyle bir şekilde hamile kalıyor... %10' ise maalesef hiçbirzaman mutlu sona ulaşamıyor... büyük ihtimalle anne olacagız inş... ama %10 ihtimal bile bazen benı korkutmaya yetiyor

Peki doktor bundan sonra ne yapmayı dusunuyo heralde size de iki ay dinlenin der

ara verecegnı sanmıyorm cnm vucuct ıyı cvp vrdı bnm klomene 2 adet 20mm yumrtam olstu.. ben sormstum ıstesem bıkc ay ara verlrmı dıe verırız ama ara vermemenı tavsıye ederm demstıı. tabı bı kıst falan olsmazsaa..

Amiiiinnnn cnm inşanlah rabbim kimseyi unutmasın

Öyle canım gerçekten Rabbim kimseyi aratmasin sana da erkenden hayirlisiyla nasip eylesin insallah

O ihtimaller içinde biz de var miyiz bacım anliyamiyorum gerçekten bazı şeyleri kafam almiyo size destek vermem gerekiyo ama yemin ederim kendime bile gücüm yok bazen kafam basmiyo Tabiki de Allahın kudreti ama öyle ciddi sorunları olup hemenden hamile kalıyorlar bize bir turlu sebep bulunamıyor üreme infertilitesine de bakicam burda varsa

Anladım canım o zaman insallah bu ay olur yaa. 6 cakta aşılama yaptım aşılama öncesi ve sonrası ilaç vermedi bizim özel bi problemimiz var onun dışında tıbben hiç bir sorun gorunmuyor o yüzden aşılama dejedik tutmadı maalesef doktor iki ay dinlen dedi

bu Rabbimizin bir imtihanı... ya inan 10 sene sonra çocuğumun olacagını bilsem 10 sene sabırla inan beklerim... ama belirsizlik, acaba olmıyacak mı korkusu beni de yıpratıyor... siz bence özel sorununuzu bir şekilde psikolojik destekle aşarsanız bebişte gelecek... çok özel değilse yumurtlama dönemini aktif geçirebiliyormusunuz, yoksa sadece yumurtlama döneminde mi sorun başlıyor... bir arkadasımın eşi sadece arkadaşımın yumurtlama döneminde aktif olamıyor, ama başka zaman hiçbir sorunu yok... arkadasım artık yumurtlama dönemini kesinlikle gündeme getirmiyor... ama adamın zihnine öyle yerleştiki, arkadasım söylemese bile eşi anlıyor ve sorun o zaman başlıyor.... bence canımmm iyi bir terepiste gidin, size yardımcı olacak ve sorununuzu aşacaksınız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…