19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım sizde sorun var mı çok özel değilse
Vallahi cnm bnde pko var eşimin çok şükür bir sorunu yok tedaviye başladık klomen kullandım iki ay işe yaramamiş retrazole kullanıcam bu ay yumurta gelişirse çitlama iğnesi yapacak doktorum inşanlah gelişir de iğne yapar yumurta çıtlarsa hamile kalabilirim inşanlah

Anaaamm kuzum benim yaaa çok geçmiş olsun üzülme diyemiyorum illaki uzulursun insanın elinde değil ama kağanı boşaltmaya bak artik
Bilmiyorum güzelim 5 yumoşum vardı bu ay yine olmadı... Ama yinede içim rahat o bebiş birgün beni bulucak bu ay çatlatma iğnesi vurulmayı düşünüyorum. Eltim beni rüyasında görmüş, doktora gidiyormusum iğne vurularak hamile kalıyormuşum. Eltim benim tedavi sürecimi bilmez paylaşmadım onunka hiçbirsey. Belkı bu rüya bana mesaj diye düşünüyorum

Evet olabilir gerçekten inşallah sana şifa olur bitanem 4. Gün başla İncire :)

ahh rüyalarr teyzemde beni görmüştü o ay hamile kalmıştım ama nasip herşeyden önce vakti gelmeden bir adım atmayacak o bebeler ama vakti gelsin kimseler tutamayacak

Sen nasılsn cnm regl oldun mu
oldum bitti bile canim . ben biraz akisina biraktim kpss ye hazirlaniyorum derslere biraz kafa yoracagim tedavi gormeyecegim yani . 2yil dort ay oldu evleneli 2yil icinde hormonlar takipler ilaclar iki tane gebelik kaybi biraz kafa dinlemeye htiyacimiz var artik :)

Haklısın cnm en iyisini yaparsın bende bu ay çatlatma iğnesi olmazsa 1 sene ara verecegım akışına bırakmak en iyisi

Merhaba canlar
♡♡♡

Ay üzme canını keşke bnde olsam da haplarıma başlasam
Yenş bir regl yeni umut ben iki ay femara kullandım cnm ilk ay 2, ikinci ay tmm beş yumurtam gelişmesine rağmen maalesef sonuca ulaşamadım sebebsiz inferlite benimkisi. Bu ay çatlatma iğnesi olucagım hadi hayırlısı

İnşanlah iğne sonuç verir cnm hayırlısı olsun Bnm yumurtam gelişmiyor doktor gelişmesini bekliyor iğne için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…