• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bende yapiyom valla 4 renkli olsun istedim.motiflerimin bitmesine az kaldi.:KK69:
insallah ugur getiricek bize aytenim .sen ne zaman basliyon tedaviye karar verdinizmi?
Ahhhh ahhh daha Ağustos diye düşünüyoruz daha çok var ve ben o günlere ışınlanmak istiyorum :KK55:insallah o zaman senin doğum da yaklaşmış olacak bana bebek bakmayı öğreteceksin :KK60::KK71::KK71:

Kızzzz valla bana kalsa gece gündüz yatarım hatta ayılar misali kış uykusu na bile yatmak istiyorum :KK70::KK69:

Yaaa :)))) ben hiç uykuyu sevmiyorum şimdi yatsam 7 olmadan ayaklanurim ama içimden birşey yapasim da gelmiyo :)))) napsak ayyy. Resmini atsana battaniyenin belki ben de istahlanir yaparım :)))

ayy bende gece uyuyamayan sabah uyanamayan tiplerden olmusum.bunye sasti:KK17:
su an elisiye oyle bi daliyom ki bi bakiyom herif icerden sesleniyo "nerde kaldin yatmiyonmu "
korkuyom bi anda diyom evde erkekmi var laa:KK53: aaaa kocam gelmis uyuyo bende gidim gec olmus diyom.
ve sabahta zorla kalkiyom.bide firca cekiyom beni niye uyandirdin diyom:KK70:
Süpersin valla bas fırçayı

Yaaa :)))) ben hiç uykuyu sevmiyorum şimdi yatsam 7 olmadan ayaklanurim ama içimden birşey yapasim da gelmiyo :)))) napsak ayyy. Resmini atsana battaniyenin belki ben de istahlanir yaparım :)))
Valla yaptığım battaniye yi görsen yapmaktan sogursun:KK70:

Eklentiler

• 1454794722087-552128356.jpg
    1454794722087-552128356.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 27
Kız ayşe ben koydum fotoğraf ı hadi sen de koy ben daha çok yeniyim bu işlerde kesin senin yaptığın daha güzeldir :KK66::confused:

Kız ellerine saglikkk Rabbim yaptığın her ilmeği senin sabrin eylesin inşallah sabrının karşılığına da bebeğini Mucize'ni versin inşallah sağlıklı günlerde kullansin :-* ❤❤❤❤♥
Ayyyy sağol kuzummmmm rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh ne güzel dua ettin canım benim :KK60:

Bak mesaj yazdığımız yerin orda küçük kutucuklar var ya en sonunda küçük kutu kamera resmi canım ben de yeni öğrendim fotoğraf yuklemeyiEn Büyük KK

Fotoğraf cek yolla bana nolurrrrr hem benimki acemi işi
neresi acemilik kiz bunun.valla supersin seninki kislik oluyo benimki ince yazlik gibi bisey iste.
hani hanim dilendi ornegi var tigla yapiliyo renk renk motifli.onu yapiyom.biraz buyusun hele paylasirim.

neresi acemilik kiz bunun.valla supersin seninki kislik oluyo benimki ince yazlik gibi bisey iste.
hani hanim dilendi ornegi var tigla yapiliyo renk renk motifli.onu yapiyom.biraz buyusun hele paylasirim.
Ayyyy sağol canım rabbimevlatlarımızı sarıp sarmalamayı nasip etsin inşaAllah aminnnnn ecmain hepimize inşallah

Yok be kuzummmmm keşke ama değilim ben de boş oturmuyum diye örüyorum hamile kalınca yani gelip yatacam valla :KK73:canım sen yeni misin sanki ilk defa görüyorum seni:KK54:
İnşanlah olur cnm doya doya kullanırsın ördüklerini evet yeniyim daha dün üye oldum ama çok sevdim burayı önceden sanki bu hastalık tek bnde varmış gibi hissediyordum Bnm gibileri ve BNden daha çok bekleyenleri görünce şükrettim çok sıkıntı alırdım ama böyle olanları görünce sanki rahatladım tek değilmişim burda birbirimize destek çıkarız en azından dertlerimi paylaşacak sorularımı soracak birileri oldu :KK200::21:

İnşanlah olur cnm doya doya kullanırsın ördüklerini evet yeniyim daha dün üye oldum ama çok sevdim burayı önceden sanki bu hastalık tek bnde varmış gibi hissediyordum Bnm gibileri ve BNden daha çok bekleyenleri görünce şükrettim çok sıkıntı alırdım ama böyle olanları görünce sanki rahatladım tek değilmişim burda birbirimize destek çıkarız en azından dertlerimi paylaşacak sorularımı soracak birileri oldu :KK200::21:
Hoşgeldin canımmmm kaç yaşındasın ne kadardır evlisin rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh evet canım yalnız değilsin çok kişi aynı sıkıntıda malesef rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah

Canım sizde sorun var mı çok özel değilse

Hoşgeldin canımmmm kaç yaşındasın ne kadardır evlisin rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh evet canım yalnız değilsin çok kişi aynı sıkıntıda malesef rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah
Amin inşanlah cnm BN 19 yaşindayım iki senden fazladır evliyim eşimle çok mutluyuz çok şükür bir eksiğimiz evimizin Neşe'si o da olur inşanlah rabbim siZlerede nasip eder inşanlah tüm isteyenlere nasip olur inşanlah

Back