Ahhhh ahhh daha Ağustos diye düşünüyoruz daha çok var ve ben o günlere ışınlanmak istiyorumBende yapiyom valla 4 renkli olsun istedim.motiflerimin bitmesine az kaldi.
insallah ugur getiricek bize aytenim .sen ne zaman basliyon tedaviye karar verdinizmi?
Kızzzz valla bana kalsa gece gündüz yatarım hatta ayılar misali kış uykusu na bile yatmak istiyorum
Fotoğraf cek yolla bana nolurrrrr hem benimki acemi işiBende yapiyom valla 4 renkli olsun istedim.motiflerimin bitmesine az kaldi.
insallah ugur getiricek bize aytenim .sen ne zaman basliyon tedaviye karar verdinizmi?
Süpersin valla bas fırçayıayy bende gece uyuyamayan sabah uyanamayan tiplerden olmusum.bunye sasti
su an elisiye oyle bi daliyom ki bi bakiyom herif icerden sesleniyo "nerde kaldin yatmiyonmu "
korkuyom bi anda diyom evde erkekmi var laaaaaa kocam gelmis uyuyo bende gidim gec olmus diyom.
ve sabahta zorla kalkiyom.bide firca cekiyom beni niye uyandirdin diyom
niye yapmiyon noldu kiz vazgectin.Kuzum gittiler kız kardeşim kaldı o da cuma gibi gider. Kız takvimi yapmiyim kalsın :)
Valla yaptığım battaniye yi görsen yapmaktan sogursunYaaa :)))) ben hiç uykuyu sevmiyorum şimdi yatsam 7 olmadan ayaklanurim ama içimden birşey yapasim da gelmiyo :)))) napsak ayyy. Resmini atsana battaniyenin belki ben de istahlanir yaparım :)))
niye yapmiyon noldu kiz vazgectin.
yazin dugunu olucak olan kizkardesinmi?
Valla yaptığım battaniye yi görsen yapmaktan sogursun
Ayyyy sağol kuzummmmm rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh ne güzel dua ettin canım benimKız ellerine saglikkk Rabbim yaptığın her ilmeği senin sabrin eylesin inşallah sabrının karşılığına da bebeğini Mucize'ni versin inşallah sağlıklı günlerde kullansin :-* ❤❤❤❤♥
ayyy supersin kiz ben uydurma biseyler yapiyom.Valla yaptığım battaniye yi görsen yapmaktan sogursun
Ayyyy sağol kuzummmmm rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh ne güzel dua ettin canım benim
neresi acemilik kiz bunun.valla supersin seninki kislik oluyo benimki ince yazlik gibi bisey iste.Fotoğraf cek yolla bana nolurrrrr hem benimki acemi işi
İlla yoracaklar anne babalarını sıpalarAmiiin inşallah sabirmis insan yapınca kafası dagiliyomus ahhh sipalar daha neyi bekliyolar
Ayyyy sağol canım rabbimevlatlarımızı sarıp sarmalamayı nasip etsin inşaAllah aminnnnn ecmain hepimize inşallahneresi acemilik kiz bunun.valla supersin seninki kislik oluyo benimki ince yazlik gibi bisey iste.
hani hanim dilendi ornegi var tigla yapiliyo renk renk motifli.onu yapiyom.biraz buyusun hele paylasirim.
İnşanlah olur cnm doya doya kullanırsın ördüklerini evet yeniyim daha dün üye oldum ama çok sevdim burayı önceden sanki bu hastalık tek bnde varmış gibi hissediyordum Bnm gibileri ve BNden daha çok bekleyenleri görünce şükrettim çok sıkıntı alırdım ama böyle olanları görünce sanki rahatladım tek değilmişim burda birbirimize destek çıkarız en azından dertlerimi paylaşacak sorularımı soracak birileri olduYok be kuzummmmm keşke ama değilim ben de boş oturmuyum diye örüyorum hamile kalınca yani gelip yatacam vallacanım sen yeni misin sanki ilk defa görüyorum seni
Hoşgeldin canımmmm kaç yaşındasın ne kadardır evlisin rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh evet canım yalnız değilsin çok kişi aynı sıkıntıda malesef rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllahİnşanlah olur cnm doya doya kullanırsın ördüklerini evet yeniyim daha dün üye oldum ama çok sevdim burayı önceden sanki bu hastalık tek bnde varmış gibi hissediyordum Bnm gibileri ve BNden daha çok bekleyenleri görünce şükrettim çok sıkıntı alırdım ama böyle olanları görünce sanki rahatladım tek değilmişim burda birbirimize destek çıkarız en azından dertlerimi paylaşacak sorularımı soracak birileri oldu
Canım sizde sorun var mı çok özel değilseİnşanlah olur cnm doya doya kullanırsın ördüklerini evet yeniyim daha dün üye oldum ama çok sevdim burayı önceden sanki bu hastalık tek bnde varmış gibi hissediyordum Bnm gibileri ve BNden daha çok bekleyenleri görünce şükrettim çok sıkıntı alırdım ama böyle olanları görünce sanki rahatladım tek değilmişim burda birbirimize destek çıkarız en azından dertlerimi paylaşacak sorularımı soracak birileri oldu
Amin inşanlah cnm BN 19 yaşindayım iki senden fazladır evliyim eşimle çok mutluyuz çok şükür bir eksiğimiz evimizin Neşe'si o da olur inşanlah rabbim siZlerede nasip eder inşanlah tüm isteyenlere nasip olur inşanlahHoşgeldin canımmmm kaç yaşındasın ne kadardır evlisin rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh evet canım yalnız değilsin çok kişi aynı sıkıntıda malesef rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?