19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

yok tatlisi daha gelmedi .12sinde gelmesi lazim.en gec 15inde bekliyom.
adet olunca ara dediler.bakalim hayirlisiyla olsun insallah...
Hadi bakalım hayırlısı insaallah daha önce gelmesin diye dualar ederken tedavi yaklaşınca gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz yani ben de öyle oluyor artık herkeste öyle oluyor mu acaba

Oturmuşum bebişe battaniye örüyorum herif yatıyor ben de sıkıldım kendimi battaniye ye verdim yine sen napıyon canım

Hey masallah ellerine saglik canim benjm ben de uzanmis tv izliyorum ben de cok istiyorum orguye baslamaya amaaaa Offff ben ne yapsam yaa her turlu Sklyorum surekli yatasim var beni bi muddet dondursalar ya :)))))

Oturmuşum bebişe battaniye örüyorum herif yatıyor ben de sıkıldım kendimi battaniye ye verdim yine sen napıyon canım
Bende yapiyom valla 4 renkli olsun istedim.motiflerimin bitmesine az kaldi.
insallah ugur getiricek bize aytenim .sen ne zaman basliyon tedaviye karar verdinizmi?

Hey masallah ellerine saglik canim benjm ben de uzanmis tv izliyorum ben de cok istiyorum orguye baslamaya amaaaa Offff ben ne yapsam yaa her turlu Sklyorum surekli yatasim var beni bi muddet dondursalar ya :)))))
Kızzzz valla bana kalsa gece gündüz yatarım hatta ayılar misali kış uykusu na bile yatmak istiyorum

Kızzzz valla bana kalsa gece gündüz yatarım hatta ayılar misali kış uykusu na bile yatmak istiyorum
ayy bende gece uyuyamayan sabah uyanamayan tiplerden olmusum.bunye sasti
su an elisiye oyle bi daliyom ki bi bakiyom herif icerden sesleniyo "nerde kaldin yatmiyonmu "
korkuyom bi anda diyom evde erkekmi var laa aaaa kocam gelmis uyuyo bende gidim gec olmus diyom.
ve sabahta zorla kalkiyom.bide firca cekiyom beni niye uyandirdin diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…