SelamHuhuuukızlar nerelerdesiniz kimsecikler yokkkkk muuu
Huhuuukızlar nerelerdesiniz kimsecikler yokkkkk muuu
yok tatlisi daha gelmedi .12sinde gelmesi lazim.en gec 15inde bekliyom.GURBET KUSU kızzzzzz ayşe nasılsın adetin daha gelmedi mi ne zaman başlıyorsunuz tüp bebeğe
Selammmm tatlışımmmm
Ohhhh ne güzel özledim hepinizi kızzzzBeeen varım kiii :)))
Ohhhh ne güzel özledim hepinizi kızzzz
Hadi bakalım hayırlısı insaallah daha önce gelmesin diye dualar ederken tedavi yaklaşınca gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz yani ben de öyle oluyor artık herkeste öyle oluyor mu acabayok tatlisi daha gelmedi .12sinde gelmesi lazim.en gec 15inde bekliyom.
adet olunca ara dediler.bakalim hayirlisiyla olsun insallah...
Oturmuşum bebişe battaniye örüyorum herif yatıyor ben de sıkıldım kendimi battaniye ye verdim yine sen napıyon canımBen de özledim napion bakalım :)
Oturmuşum bebişe battaniye örüyorum herif yatıyor ben de sıkıldım kendimi battaniye ye verdim yine sen napıyon canım
yok tatlisi daha gelmedi .12sinde gelmesi lazim.en gec 15inde bekliyom.
adet olunca ara dediler.bakalim hayirlisiyla olsun insallah...
Hamilemisin cnmOturmuşum bebişe battaniye örüyorum herif yatıyor ben de sıkıldım kendimi battaniye ye verdim yine sen napıyon canım
yap kusum yap bir haftalik olsun haAysem kız ben de mi takvim yapsam :))))
berfin annenler gittimi?sendelermi?Hey masallah ellerine saglik canim benjm ben de uzanmis tv izliyorum ben de cok istiyorum orguye baslamaya amaaaa Offff ben ne yapsam yaa her turlu Sklyorum surekli yatasim var beni bi muddet dondursalar ya :)))))
Bende yapiyom valla 4 renkli olsun istedim.motiflerimin bitmesine az kaldi.Oturmuşum bebişe battaniye örüyorum herif yatıyor ben de sıkıldım kendimi battaniye ye verdim yine sen napıyon canım
Kızzzz valla bana kalsa gece gündüz yatarım hatta ayılar misali kış uykusu na bile yatmak istiyorumHey masallah ellerine saglik canim benjm ben de uzanmis tv izliyorum ben de cok istiyorum orguye baslamaya amaaaa Offff ben ne yapsam yaa her turlu Sklyorum surekli yatasim var beni bi muddet dondursalar ya :)))))
Yok be kuzummmmm keşke ama değilim ben de boş oturmuyum diye örüyorum hamile kalınca yani gelip yatacam vallaHamilemisin cnm
ayy bende gece uyuyamayan sabah uyanamayan tiplerden olmusum.bunye sastiKızzzz valla bana kalsa gece gündüz yatarım hatta ayılar misali kış uykusu na bile yatmak istiyorum
berfin annenler gittimi?sendelermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?