• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Anaaaam çok sevindim hayırlı olsun Rabbim saglikli hayirli evlat eylesin insallah senin bi kayibin vardi hatirliyorum arada bir gorunup gdiyosun :)))ne zaman olduu ben mi kacirdimm :)
Evet canım oğlumu doğumdan sonra kaybetmistim:KK43:inşallah bidaha yaşamam :KK46:
Henüz kimse bilmiyo fazla 4 ay oldu:KK200:

Canım hormon testi istemişlerse kâğıtların yanindaysa prolaktin diye yaziliyo bak istersen süt hormonu olarak ta biliniyo
Hormon testi de istemedi Dr ya BN yurt dışında yaşiyorum burdaki dr sadece insülinin yüksek dedi kağıtlarıma da baktım görmedim bu ay gittiğim de kesinlikle sorucam teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnm

Canım benim düşün komşularım bilmiyo. Korkuyorum elim karnima gitmiyor canımın yanmasindan korkuyorum ki bu bebeği çok istememe ragmen:KK46:rabbime siginiyorum şimdilik bi sıkıntımız yok hayırlısı olur inşallah

Hormon testi de istemedi Dr ya BN yurt dışında yaşiyorum burdaki dr sadece insülinin yüksek dedi kağıtlarıma da baktım görmedim bu ay gittiğim de kesinlikle sorucam teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnm

Ne demek Canım benim GURBET KUSU GURBET KUSU arkadaşımız da Fransa da kaliyo onun da dili pek iyi degil. Eşinin sperm tahlilleri nasıl bi de neler denedin iğne falan

Canım benim düşün komşularım bilmiyo. Korkuyorum elim karnima gitmiyor canımın yanmasindan korkuyorum ki bu bebeği çok istememe ragmen:KK46:rabbime siginiyorum şimdilik bi sıkıntımız yok hayırlısı olur inşallah

Canım benim yaaa biliyorum Allahım muhafaza inşallah Rabbim zeval vermesin inşallah çok haklisin Dua et dediğin gibi Allaha sigin bi ona emanet

hangi ulkedesin cnm .ben fransadayim.ama cok zor burda ugrasmak.:KK43:
RABBIM daha fazla aratmasin insallah hic bi arkkadasimi.

Ne demek Canım benim GURBET KUSU GURBET KUSU arkadaşımız da Fransa da kaliyo onun da dili pek iyi degil. Eşinin sperm tahlilleri nasıl bi de neler denedin iğne falan
Eşimin tahlilleri çok şükür iyi biz bu Doktora iki aydır gidiyoruz daha önce doğru dürüst tedavi göremedim Clomen kullandım devlet çok yavaş bizde iki aydır özele gidiyoruz o da polikistik over dedi ilk iki ay yin klomen kullandım yumurta olsaydı çitlama iğnesi yapacaktı başka bir hap verdi bu ay tekrar gidicez yumurta oluşursa iğne yapacak prolactin hormonu kaç olmalı Senin ki kaç arkadaşimin ki 285 miş iyi mi sence

Eşimin tahlilleri çok şükür iyi biz bu Doktora iki aydır gidiyoruz daha önce doğru dürüst tedavi göremedim Clomen kullandım devlet çok yavaş bizde iki aydır özele gidiyoruz o da polikistik over dedi ilk iki ay yin klomen kullandım yumurta olsaydı çitlama iğnesi yapacaktı başka bir hap verdi bu ay tekrar gidicez yumurta oluşursa iğne yapacak prolactin hormonu kaç olmalı Senin ki kaç arkadaşimin ki 285 miş iyi mi sence

Anladım canım hangi ulkedesin? Devlet neden yavas uyguluyo tedaviyi böyle zamanın geçmesi onlara gore hoş ta bize acı veriyo. Pikolara soğan kuru oneriyo herkes klomenden sonra yumurtan oluşmuştur inşallah tekrar ne zaman gideceksin muayeneye carlatma iğnesi icin. Canım benim yaa en az 5 olmalı en yüksek 26 olmalı gebeliğe engel olmaması için :( arkadaşının neden o kadar ucmis ablamin 53 ilaçlarla 30 a indirildi en fazla o da pikolu. Mutlaka tedaviye gitmeli :(

Benim prolactinim de 12-16 arası hep

285 mi prolaktin cok yuksek canim ya onda bi yanlislik olmasin en fazla 21olmali 21in ustune cikmi mi adetlerin gecikiyor azaliyor bu da dogal olarak gebelige engel oluyor

Anladım canım hangi ulkedesin? Devlet neden yavas uyguluyo tedaviyi böyle zamanın geçmesi onlara gore hoş ta bize acı veriyo. Pikolara soğan kuru oneriyo herkes klomenden sonra yumurtan oluşmuştur inşallah tekrar ne zaman gideceksin muayeneye carlatma iğnesi icin. Canım benim yaa en az 5 olmalı en yüksek 26 olmalı gebeliğe engel olmaması için :KK43: arkadaşının neden o kadar ucmis ablamin 53 ilaçlarla 30 a indirildi en fazla o da pikolu. Mutlaka tedaviye gitmeli :KK43:
İngiltere de oturuyorum cnm Nur'da bir randevüyü bir iki aya atıyorlar bnde anlamadım sogan suyunda içtim dört ay olmadı.reglimin 11. Günü randevu alıcam daha regl olmadım yumurta varsa iğne yapacak arkadaşim ki de 28.5 miş cnm yanliş yazmişim cnm

İngiltere de oturuyorum cnm Nur'da bir randevüyü bir iki aya atıyorlar bnde anlamadım sogan suyunda içtim dört ay olmadı.reglimin 11. Günü randevu alıcam daha regl olmadım yumurta varsa iğne yapacak arkadaşim ki de 28.5 miş cnm yanliş yazmişim cnm

Çok saçma bi sistemi varmis oranin da habersiz bırakma bizi merak ederim. Canım 28 se ilaç kullanmalı mutlaka yüksek çünkü biraz indirmeleri lazım

cnm dikkat et bir kac gun sonra testi tekrarla.
pozitif dusunelim.insallah guzel sonuc gelicek insallahhhhh...
inş canım ya daha gelen giden yok bende ama iştahım acıldı tatlıya pek düşkün bırı değılım nedense bu sıralar tatlı krizlerine giriyorum test negatıf cıktığından dolayı doktora görünmek ıstemıyorum beklıycem daha bır kac gün testı tekrarlaycam ıne negatıf se artık doktora baş vururum

Back