- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
hemde nsl buyudu sen gelene kadar 1 haftalik oldu bileOooo bebeğin büyümüş :)))))
Buralardayım balım sen nerdesin nasılsınHoş geldinnn sen nerdeydin ne zamandiiirrr???? :))
hemde nsl buyudu sen gelene kadar 1 haftalik oldu bile
takvim ilerledikce ben geri cekiyom tarihi.bakalim tuturabilecekmiyim 2016da annis olmayi
Buralardayım balım sen nerdesin nasılsın
Canım ben daha şimdi geldim 2 gündür giremedim çok yoğundum kardeşim bugün askere gitti o yüzden şimdi geldim dahaKIZLAR HAYIRLI CUMALAR
topigi bulana kadar sinir oldum yaa..biride akil edip etiketlememis kustum size ben
Berf0o0o @sinkar Ilayumut @SedanuR54 sezenorhan @sukruyeomay
Hep mutlu ol canım oh ne güzel hayatın hep güzelliklerle geçsin inş o güzel yüzün gibi ...Yengeç anactir zaten ondanda kaynaklanıyor. Evet içimde hiç art niydt yok ama insanların içindeki art niyeti gorebiliyorum temkinli davraniyorum surekli gülüp eğlenip mutlu olma pesindeyim :))))
Amin inş bebeğim inşİnşallah kuzum hayırlısı hepimiz için, isteyen herkese içinde de bana kısmet olsun.
İnş cnm ilk önce sırada sen varsın ama :)Can'ım inşallah öbür ay umutlanalım.
Bende pek girememiştim cnm yoksa senin eksikliğin fazlasıyla hissedilir aşk olsunKIZLAR HAYIRLI CUMALAR
topigi bulana kadar sinir oldum yaa..biride akil edip etiketlememis kustum size ben
Berf0o0o @sinkar Ilayumut @SedanuR54 sezenorhan @sukruyeomay
rabbim korusun.hayirlisiyla teskere alip geldigi gunude kutlarsiniz insallah...Canım ben daha şimdi geldim 2 gündür giremedim çok yoğundum kardeşim bugün askere gitti o yüzden şimdi geldim dahaçok üzüldüm ya çok zor geldi gidişi rabbim hepsini korusun
mrb cnm hosgeldin .bende 17 de evlendim.5 yil oldu bizde ugrasiyoruz.ama pkolu degilim.Can'ım bunu mayıs ta yazmişsın ama şimdi hamilemisin merak ettim bnde 17 yaşimda evlendim iki buçuk senedir hiç korunmadık bizde Bebiş istiyoruz hala olmadı hastalığın neydi Bnm ki polikistik over ve kimde duyduysam seneler sonra çocukları olmuş korkuyorum bnde öyle olucam diye cevaplarsan sevinirim
Kuzum benim işim biraz zor, eşim çok gergin oluyor tarih olunca münabet gerçekleşmiyorİnş cnm ilk önce sırada sen varsın ama :)
Aslnda sırf o gerilmesin diye doktora yalnız gitti, hiç gebelik ve çocuk üzerine konuşmadım bunay pek ümitli değildim hayırlısı dedim ve bunu içimden gelerek yaptım cidden bu ay nötr kaldım ve korudum bu durumu. Onca ilaca ve doktor muayenesine rağmen ama eşim çok gerildi yine de önce olsun ara verelim bekleyelim dedim bana çıkıştı . Ben de o noktada artık yoruldum dedim.Kilim ve tohum canimm benim sen de baya stres yapmissin belli ama takma diyecegim zor olacak ama emin ol.akisina biraktigin zaman hem sen hem esin rahatlayacak belkide bakacaksin o anda gelecek . bence doktorunla bu problemide konus stres meselesini iliski sirasinda olan .sonra belki doktorda soyler bir iki ay dinlenmenizi . kuzum ne olur uzulme bak hepimiz ayni yola baskoymusuz ve hepimiz biseylerle savasiyoruz sirayla hepimiz galip gelecegiz yeterki canimiz sagolsun gucumuz olsun
Çok zormuş kuzum yani Nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Bizim ilk defa başımıza geldi bu durum.Kilim ve tohum öğretmenim bak ben 5 yilim dolayı evlendigimizden beri hala aynı sorun tek sorunumuz o diyebilirim
Alemsin kuzum ya! Kız işte belgeli hamilesin. Kese göründü kan değerleri tamam inşallah bir sonraki randevuda kalp atışlarını da duydun mu tamam,bu mide bulantılarım olmasaydı bide kokulara haassasiyetim olmasaydı inanmazdım daha da:)
Evet çok zormuş canımmmm stres yapmasın diye tek gittim geldim doktora, ilaçlaarımı kendim aldım hiç gebelik Hakkı'nda konu bile açmadım ama çatlatma iğnesini yaptırmaya Birlikte gittik be başladı gerilme aynı dediğin gibi oldu birinci de olmayınca ağlamaktan şişti gözlerim bir daha deneyecek hal kalmadı.ayy o durumda iki tarafta sinir oluyo valla elimizde degil.
bizimkide asilamalarda iki kez basimiza geldi.
o kadar ilac igne kullanip ornek veremeyince .evde normal yolla deneyin diyordu dktr
eve gelene kadar aglamaktan istekmi kalirbide evde hic biisey yokmus gibi rahat olunca sinir oluyodum.
3 kez boyle asilamam iptal olmustu cok zor gunlerdi .ama artik yolunu buldum hic strese sokmuyorum onu.
sperm vermeye giderken hic orali olmuyorum.randevuyu bile hatirlatmiyorum.kendi isterse bana soruyo
yumurtlama gunlerimdede aynisini uyguluyorum.hic gun saydigimi falan soylemiyorum.anlamiyoda zaten beni oyle gorunce kendi isine bakiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?