19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

KIZLAR HAYIRLI CUMALAR
topigi bulana kadar sinir oldum yaa..biride akil edip etiketlememis kustum size ben
Berf0o0o S sinkar @Ilaymilya @SedanuR54 @sezenorhan Omur kagan
cnmm inan bu hafta bende pek giremedim... sadece bildirimler geldi onlara baktım bu sayfadan bildirim gelmedi bana, bende bulana kadar neler çektim... eski bildirimlere baktım bende bulmak için ama dualarım okudum salavatlarımı çektim sana da bilgi verdim :) küsme lütfennnnnn

saka yapiyom kusum :)) evet okuduklarini aliyorum.
bende bu sayfayi bulmak icin yukarida takip edilen konularim var ordan buluyorum cok zor degil

benim bat bugun gelen giden bişey yok sol kasık agrım var sadece kızlar :)

İnşallah hamilesindirrr :)) bu arada yeni goryorum seni aramıza hoş geldin :) erkenden topigimizden mezun olursun insallaaaah hayırlı sağlıklı evlada hamis olursun inşallah ♥♥♥❤

Kilim ve tohum Berf0o0o
evet yeni geldm aranıza :) miğdem yanıyor sol kasık agrm ve uykusuzluk problemm var bekliyorm sabırla
P.TESİ GÜNÜNE KADAR OLMAZSAN EĞER KAN VER DERİM CANIM İNŞALLLAH hamişsindir bu arda aramıza hoş geldin inşallah sende topiğimizdekilerde hepiniz benim ve benim gibi hamiş olanlar gibi hamiş olursunuz

pzt kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum ovulasyon testi ile denedik bu ay :) inşl hamişimdr 6 aydr deniyorz cok yeni ama istyorm hayrlısı olsn

pzt kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum ovulasyon testi ile denedik bu ay :) inşl hamişimdr 6 aydr deniyorz cok yeni ama istyorm hayrlısı olsn
inşallah hamişsindir canım benim ama sıkma olmazsada daha yaşında genç yenide evlenmişsin olur ALLAHIN izniyle onu kendine sorun etme bide onu kafaya çok takarsan olacağı varsada stresten olmuyor ben yaşadım biliyorum kuşum benimde bu 3 yılım olacak evleneli yeni oluyor işte kafatan tamamen sildikten sonra tuttu nette onada yormuyorum ALLAHIN işi belli olmuyor ama ALLAHIN izniyle olur inşallah

kafadan silme olayını nası basardın

kafadan silme olayını nası basardın
cnm senın ne kadar oldu bilmiyorum ama ben 18 aydan beri deniyorum... ilk defa bu ay sakinim, rahatım çok fazla kafamda yok hamilelik... muhtemelen bu ay olmazsa öbür ay çok daha rahat olucagım... zamanla alıştım herhalde... birde anne olamamanın dünyanın sonu olmadığını ve sadece eşimlede mutlu olabilecegımı çok çok daha iyi anladım... eşimlede kounştuk çocuk konusunu birdaha açmıyacağız.... nasip artık bakalım...

bende yok ya onu ya kendimi sucluyorm her ay

Herseyde bi hayr vardr cnm öyle düşünmeye çalış biraz oluruna bırakmayi dene üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…