• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kilim ve tohum Kilim ve tohum canimm benim sen de baya stres yapmissin belli ama takma diyecegim zor olacak ama emin ol.akisina biraktigin zaman hem sen hem esin rahatlayacak belkide bakacaksin o anda gelecek . bence doktorunla bu problemide konus stres meselesini iliski sirasinda olan .sonra belki doktorda soyler bir iki ay dinlenmenizi . kuzum ne olur uzulme bak hepimiz ayni yola baskoymusuz ve hepimiz biseylerle savasiyoruz sirayla hepimiz galip gelecegiz yeterki canimiz sagolsun gucumuz olsun

Can'ım bunu mayıs ta yazmişsın ama şimdi hamilemisin merak ettim bnde 17 yaşimda evlendim iki buçuk senedir hiç korunmadık bizde Bebiş istiyoruz hala olmadı hastalığın neydi Bnm ki polikistik over ve kimde duyduysam seneler sonra çocukları olmuş korkuyorum bnde öyle olucam diye cevaplarsan sevinirim

Yengeç anactir zaten ondanda kaynaklanıyor. Evet içimde hiç art niydt yok ama insanların içindeki art niyeti gorebiliyorum temkinli davraniyorum surekli gülüp eğlenip mutlu olma pesindeyim :))))
Hep mutlu ol canım oh ne güzel hayatın hep güzelliklerle geçsin inş o güzel yüzün gibi ...

Canım ben daha şimdi geldim 2 gündür giremedim çok yoğundum kardeşim bugün askere gitti o yüzden şimdi geldim daha :KK43:çok üzüldüm ya çok zor geldi gidişi:KK61:rabbim hepsini korusun :KK61:
rabbim korusun.hayirlisiyla teskere alip geldigi gunude kutlarsiniz insallah...

Can'ım bunu mayıs ta yazmişsın ama şimdi hamilemisin merak ettim bnde 17 yaşimda evlendim iki buçuk senedir hiç korunmadık bizde Bebiş istiyoruz hala olmadı hastalığın neydi Bnm ki polikistik over ve kimde duyduysam seneler sonra çocukları olmuş korkuyorum bnde öyle olucam diye cevaplarsan sevinirim
mrb cnm hosgeldin .bende 17 de evlendim.5 yil oldu bizde ugrasiyoruz.ama pkolu degilim.
hamile kalmasi zor deniyor ama cogu pkolu hamileyim diyor bir kac catlatma ignesi ve yumurta takibiyle.
zor degil bence ovulasyon takibiyle bile hamile kaliniyor.rahat ol.stres yapma. yasin gencmis daha 20 sin sanirim.

Hoşbuldum teşekkür ederim ovulasyon testi yapıyorum her ay ama çıtlamıyor yumurtalarım doktorumun verdiği hapı kullanıyorum ve regl gününün 11. Günü gelişen yumurtam varsa çıtlama iğnesi yapacak inşanlah olur rabbim sana da versin isteyen herkese de

Kilim ve tohum Kilim ve tohum canimm benim sen de baya stres yapmissin belli ama takma diyecegim zor olacak ama emin ol.akisina biraktigin zaman hem sen hem esin rahatlayacak belkide bakacaksin o anda gelecek . bence doktorunla bu problemide konus stres meselesini iliski sirasinda olan .sonra belki doktorda soyler bir iki ay dinlenmenizi . kuzum ne olur uzulme bak hepimiz ayni yola baskoymusuz ve hepimiz biseylerle savasiyoruz sirayla hepimiz galip gelecegiz yeterki canimiz sagolsun gucumuz olsun
Aslnda sırf o gerilmesin diye doktora yalnız gitti, hiç gebelik ve çocuk üzerine konuşmadım bunay pek ümitli değildim hayırlısı dedim ve bunu içimden gelerek yaptım cidden bu ay nötr kaldım ve korudum bu durumu. Onca ilaca ve doktor muayenesine rağmen ama eşim çok gerildi yine de önce olsun ara verelim bekleyelim dedim bana çıkıştı . Ben de o noktada artık yoruldum dedim.

ayy o durumda iki tarafta sinir oluyo valla elimizde degil.
bizimkide asilamalarda iki kez basimiza geldi.
o kadar ilac igne kullanip ornek veremeyince .evde normal yolla deneyin diyordu dktr:KK62:
eve gelene kadar aglamaktan istekmi kalir:KK11:bide evde hic biisey yokmus gibi rahat olunca sinir oluyodum.
3 kez boyle asilamam iptal olmustu cok zor gunlerdi .ama artik yolunu buldum hic strese sokmuyorum onu.
sperm vermeye giderken hic orali olmuyorum.randevuyu bile hatirlatmiyorum.kendi isterse bana soruyo :KK50:
yumurtlama gunlerimdede aynisini uyguluyorum.hic gun saydigimi falan soylemiyorum.anlamiyoda zaten beni oyle gorunce kendi isine bakiyooo:KK70:
Evet çok zormuş canımmmm stres yapmasın diye tek gittim geldim doktora, ilaçlaarımı kendim aldım hiç gebelik Hakkı'nda konu bile açmadım ama çatlatma iğnesini yaptırmaya Birlikte gittik be başladı gerilme aynı dediğin gibi oldu birinci de olmayınca ağlamaktan şişti gözlerim bir daha deneyecek hal kalmadı.

Back