• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

canım yanlış hatırlamıyorsam sen klomen kullanmıştın ve 2 yumurtan vardı, batlarımızda aynıydı... benımde beş yumurtam var bakalım tutcak mı bu ay ... bu ayda olmazsa ilaç tedavıme ara vermeyi düşünüyorum 2-3 ay :KK66:
Hayırlısı olsun kuzum inşallah tutar, tutmazsa da kısmet değilmiş

Çatlatma iğnesi olalı 38 saat oldu, biz münasebette bulunamadık eşimin gerginliği ve stresinden. Kızlar çok yorgun ve üzgünüm ne olur bir yol gösterin.

cnmmm bu ayyy iş yerinde fazla yoğundum, ara ara giriyordum fakat yazamadım.... :KK66: senın gelmene çok sevindimmm.... bilmiyorummm cnm tedavi olunca beklentiler artıyor , hüsranla sonuçlanıncada daha çok üzülüyorsun, birde eşime söz verdim tatlım bir süre tedaviye ara verecegım diye... belkıde hiç ummadığım bir anda mucizem gercekleşir... hepimiz için hayırlısı olur güzelimmmm :KK66:

Canım benim ya aslında doğru söylüyorsun ben de şuan dinlenmedeyim ama ikinci asilamayi yapacağım için dinleneyim az diyorum ama şimdi dinlenirsen sonra tekrardan baştan başlarlar :( benim hep öyle oldu çünkü inşallah kendiliğinden olur Allahın izniyle insallah söz verdiysen inşallah hemencikten gelir :-*

anammm adim hic bu kadar guzel etiketlenmemisti :-) bir suru kalp bir suru alkis bir suru opucuk bir suru sarilan emoji :-) telefondan yazinca emojiler cikmiyor amaa :KK43: cokk seviyom seni kuzumm

Beeeeeen deeee seni cooooook seviyorum ♥♥♥♥ gaaaalpp❤❤❤❤❤ begendin mi sana jest yaptimm :)))

Çatlatma iğnesi olalı 38 saat oldu, biz münasebette bulunamadık eşimin gerginliği ve stresinden. Kızlar çok yorgun ve üzgünüm ne olur bir yol gösterin.
cnm bu durum bizde de oldu, ben tabi çatlatma iğnesi vurulmadım da gün aşırı doğal yollarla denerken, eşim ilişki sırasında maalesef boşalamadı bir buçuk seneden sonra ilk defa böyle bir durum oldu bende oda çok şasırdık, değişik bir durum senı çok iyi anlıyorum... ve hatamı anladım gün aşırı gün aşırı diyerek eşimi çok strese soktum ve birdaha böyle birsey demiyecegımi ve herseyı akısına bırakacagıma dair söz verdim... o günden sonra 3 gün geçti, o gün adetimin 11. günüydü daha sonra adetimin 15. gününde eşim kendisi yakınlaştı ve bu sefer hersey yolundaydı... ve stresin eşimi ne kadar çok etkilediğini anladım... daha sonra adetimin 17. gününde yine eşim istedi... ve sonrada daha ilişki olmadı.... ben o yüzden tedaviye ara verdim, çünkü sadece bir ilaçla ne kadar çok strese girdiğimizi anladık... hayırlısı canım hersey beynımızde bitiyor... biraz akışına bırakmaktan başka bir çare yok.... sana tavsiyem tedavine bir kaç ay ara vererek devam ettt...

cnm yaa keske biraz oluruna biraksaydin daha rahat olurdu .
belli etmeden sanki canin istiyormus gibi yanassaydin :oops::KK23:
hani erkekler biraz strese gelemiyor ya ben cogu zaman yumurtlama gunum oldugunu soylemiyorum.
ertesi gun diyo ki noluyo sana :KK48:bende diyorum mecburiyetten artik gururu bir kenera birakiyorum napim.
sen yinede bu aksam bi yanas gec kalmis sayilmazsin. sters yapm.a gorev gibi yapmayin rahat olun .ins bu ay olur.

cnm bu durum bizde de oldu, ben tabi çatlatma iğnesi vurulmadım da gün aşırı doğal yollarla denerken, eşim ilişki sırasında maalesef boşalamadı bir buçuk seneden sonra ilk defa böyle bir durum oldu bende oda çok şasırdık, değişik bir durum senı çok iyi anlıyorum... ve hatamı anladım gün aşırı gün aşırı diyerek eşimi çok strese soktum ve birdaha böyle birsey demiyecegımi ve herseyı akısına bırakacagıma dair söz verdim... o günden sonra 3 gün geçti, o gün adetimin 11. günüydü daha sonra adetimin 15. gününde eşim kendisi yakınlaştı ve bu sefer hersey yolundaydı... ve stresin eşimi ne kadar çok etkilediğini anladım... daha sonra adetimin 17. gününde yine eşim istedi... ve sonrada daha ilişki olmadı.... ben o yüzden tedaviye ara verdim, çünkü sadece bir ilaçla ne kadar çok strese girdiğimizi anladık... hayırlısı canım hersey beynımızde bitiyor... biraz akışına bırakmaktan başka bir çare yok.... sana tavsiyem tedavine bir kaç ay ara vererek devam ettt...
Sağol Can'ım bu ay da geçen ay da boşu boşuna ilaç aldım ben eşim çocuk çok istiyor ama stresten ereksiyon bile olamıyor biraz erteleyelim dinlenelim dedi bana çıkıştı bir de, başarısız ya da eksik sayıyor kendini muhtemelen ama ben ne yapabilirim ki ??? Üzgünüm moralim bozuk bir de misafirim var akşama kolum kanadım tutmuyor.

Sağol Can'ım bu ay da geçen ay da boşu boşuna ilaç aldım ben eşim çocuk çok istiyor ama stresten ereksiyon bile olamıyor biraz erteleyelim dinlenelim dedi bana çıkıştı bir de, başarısız ya da eksik sayıyor kendini muhtemelen ama ben ne yapabilirim ki ??? Üzgünüm moralim bozuk bir de misafirim var akşama kolum kanadım tutmuyor.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN canım benim bu dönemler çok zor oluyor bide misafir olunca daha bir zor oluyor inasnın ne kadar evi olsada çekinerek evinde bile hareket ediyor::(

kıyamam sana canım, zor bir durum ama zamana bırakmaktan başka çareniz yok... eşini teselli etmek sana düşüyor... ama güçlü ol senı mutsuz görmesin... dönem dönem her erkeğin başına gelebilecek doğal bir durum... hepsi tedavi stresinden oluyor, bu akşam iyice bir konuşun bir rahatlayın ve cinsel ilişki olacak diyede kendinizi odaklamayın... bakmayın suçun çoğu bizde çok zamanlama yaparak cinsel ilişkiye giriyoruz, halbu ki ilişki spontan olmalı... işte bebişler, bu sıpalar bizi ne hale soktu... sen kendini fazla üzme zamanla düzelecek inş canım :KK66: Kilim ve tohum Kilim ve tohum

ayy o durumda iki tarafta sinir oluyo valla elimizde degil.
bizimkide asilamalarda iki kez basimiza geldi.
o kadar ilac igne kullanip ornek veremeyince .evde normal yolla deneyin diyordu dktr:KK62:
eve gelene kadar aglamaktan istekmi kalir:KK11:bide evde hic biisey yokmus gibi rahat olunca sinir oluyodum.
3 kez boyle asilamam iptal olmustu cok zor gunlerdi .ama artik yolunu buldum hic strese sokmuyorum onu.
sperm vermeye giderken hic orali olmuyorum.randevuyu bile hatirlatmiyorum.kendi isterse bana soruyo :KK50:
yumurtlama gunlerimdede aynisini uyguluyorum.hic gun saydigimi falan soylemiyorum.anlamiyoda zaten beni oyle gorunce kendi isine bakiyooo:KK70:

Back