19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ALLAH YARDIMCIN OLSUN canım benim bu dönemler çok zor oluyor bide misafir olunca daha bir zor oluyor inasnın ne kadar evi olsada çekinerek evinde bile hareket ediyor:
Ay evet kuzum her şey bazen ne zormuş diyorum. Dün ağzıma lokma koymadım, suratım bembeyaz oldu.

Can'ım valla halim yoktu iğneyi birlikte yaptırınca pek de bilmezden gelemedim.

Sağol Can'ım çok haklısın bu iş kendiliğinden olmayınca geriliyoruz. Misafirim vardı akşam konuşmadık kendi kendine çok kızmış olacak ki ben sarıldım işten gelince çok yaklaşmadı bile. B hale daha çok üzüldüm, bence de dinlenmek en iyi hamle olacak.

Merhaba canım 5. Yılım olcak ama hala hamile değilim hiçbir sorunumuz yok gözle gorulur engel olacak birşey yok ben yumurtluyorum buyuyo catlatiyorum ama gebelik olusmuyo esimin de tahlilleri temiz sadece özel bi problemimiz var onu da aşmaya çalışıyoruz tabi nasip herşey. Aşılama yaptım geçen ay tutmadi. Piko olup hamile kalan çok kişi var hiç engel değil bir ilaçla halledilebilir birsey. Buradan da çok okuyoruz. Eğer prolaktinin yüksek değilse adetinin 4. Günü iki ya da bir tane incir te 7-9 gün yemen yeterli :) bu arada aramıza hoş geldin ❤❤❤Rabbim sana da en kısa zamanda hayirlisindan sağlıklısından evlat versin insallah

yok cnm sabah ıdrar testı yaptm tek cızgıı ıı. negatıf... bugun 11.gn asılamadan snra. erkn yaptgm ıcın pişman olsum. pazartesı kan testı yaptrcam adet olmazsam

Sen de mi asilama yapmıştın yaa keşke erkenden yapmasaydin ben de asilamanin 8.-9 gunu test yapmıştım silik çift çizgi çıkmıştı ilaç falan vermemişti Dr ne öncesi ne sonrası ama tutmadı kan değerim 2.73 çıktı sonra 1.20 Rabbimmm inşallah sana bebeğini rahimine yerleştirmiştir inşallah içinde yeşerir çok erken yaptık ikimizde biraz daha bekle bitanem

sılık cıknca snde heves etmıssındr oda kotu yaaaa.. bı bekleyemıyorzz her ay aynı seyy...... allah sabır versn hayrlı ewlat versn ınsaallah......

Çok zormuş kuzum yani Nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Bizim ilk defa başımıza geldi bu durum.

Cikamiyoruz tek sorunumuz o sırf o yüzden doktor Asılamada ilaç vermedi çünkü herseyimiz temiz çıktı eğlendiğimiz günden beri böyle bir ara düzelmişti ama yine devam ediyor

sılık cıknca snde heves etmıssındr oda kotu yaaaa.. bı bekleyemıyorzz her ay aynı seyy...... allah sabır versn hayrlı ewlat versn ınsaallah......

Evet hem de nasıl 8. Gün silik çıkınca çok heveslendim ama bastirdim 9. Gün bir daha test yaptım o da silik çıktı ElifAhsen02 bacım da şahit ama değilmiş demek ki aminnn canım amin inşallah. İlk aşılaman mi?

ewt nm ılk benmde... klomen kullandmm. demekkı gerckten guvenmemek gerekıyo bu testlee bosa para verdıkk. alımacktm ewdn cıkmadm hıcc.. ıkı gn once aksm markete gttık eczanenn onnden gecerken hatta gecmstm durdum esıme dedm bıtane test alalmmı dıee. oda dondu aldık cıktıkk.. almıcam bıdaaa....

rabbm herkesn yardmcısı olsn....... hrkesee saglıklııı hayrııı salıh kul olacak elatlar nasıp etsın..... amınnnnn

Canım benim ya evet testler güvenilir değil artık eminim iyice inşallah ilk ve son olur olumlu sonuç alırsın. Kuzum peki nerde yaptirdin ne kadardı fiyatı?

Canım benim ya evet testler güvenilir değil artık eminim iyice inşallah ilk ve son olur olumlu sonuç alırsın. Kuzum peki nerde yaptirdin ne kadardı fiyatı?

AMIN CNM ANKARADA DEVLET HASTANESNDE..UCRET ODEMEDIM CNM KLOMENI ALDM BI BIDE CATLATMA IGNESNI O KADAR...

Teşekkür ederim hoşbuldum amin Can'ım saol rabbim isteyen herkese versin incir kürü ne başlıcam zaten bu ay hayıt damlası ile birlikte ilacımı da kullanıcam hayırlısı olsun rabbim kimseyi unutmasın seninki de olur inşanlah sağlıklı sıhhatli inşanlah

Amiiin inşallah canım peki prolaktinin nasıl prolaktin hormonun iyi olması lazım incir kurunu kullanabilmen için çünkü incir prolaktini yukseltiyo bu da gebeliğe engel oluyo hayıt otu tohumu da çok iyi insllah şifa olur bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…