- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Kuzum eşim yine çok gerildi ve olmadı yine. Sanırım bize aşılama yolu görünüyor.en guzeli canim cunku nasipten ote koy yok elimizden geleni yapip gerisini Allaha birakiyoruz insaallah hayirla sonuclanir en kisa zamanda
Can'ım hiç de acımıyormuş meğer.Amin cnm herseyin hayrlsi. Korku bendede var ama her aciya katlanrm bebegm icin dyorm
Hayırlısı olsun kuzum inşallah tutar, tutmazsa da kısmet değilmişcanım yanlış hatırlamıyorsam sen klomen kullanmıştın ve 2 yumurtan vardı, batlarımızda aynıydı... benımde beş yumurtam var bakalım tutcak mı bu ay ... bu ayda olmazsa ilaç tedavıme ara vermeyi düşünüyorum 2-3 ay
anammm adim hic bu kadar guzel etiketlenmemisti
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnmmm bu ayyy iş yerinde fazla yoğundum, ara ara giriyordum fakat yazamadım....senın gelmene çok sevindimmm.... bilmiyorummm cnm tedavi olunca beklentiler artıyor , hüsranla sonuçlanıncada daha çok üzülüyorsun, birde eşime söz verdim tatlım bir süre tedaviye ara verecegım diye... belkıde hiç ummadığım bir anda mucizem gercekleşir... hepimiz için hayırlısı olur güzelimmmm
saol canımın içi inşallah hayırlısıyla sende hamiş olursun en yakın zamanda bitanecim
anammm adim hic bu kadar guzel etiketlenmemistibir suru kalp bir suru alkis bir suru opucuk bir suru sarilan emoji telefondan yazinca emojiler cikmiyor amaa cokk seviyom seni kuzumm
laaan ben yazmayi bile becerememisim ya valla etiketledigin icin pisman oldun demi kuzum idare et telefon magduruyumBerf0o0o
cnm bu durum bizde de oldu, ben tabi çatlatma iğnesi vurulmadım da gün aşırı doğal yollarla denerken, eşim ilişki sırasında maalesef boşalamadı bir buçuk seneden sonra ilk defa böyle bir durum oldu bende oda çok şasırdık, değişik bir durum senı çok iyi anlıyorum... ve hatamı anladım gün aşırı gün aşırı diyerek eşimi çok strese soktum ve birdaha böyle birsey demiyecegımi ve herseyı akısına bırakacagıma dair söz verdim... o günden sonra 3 gün geçti, o gün adetimin 11. günüydü daha sonra adetimin 15. gününde eşim kendisi yakınlaştı ve bu sefer hersey yolundaydı... ve stresin eşimi ne kadar çok etkilediğini anladım... daha sonra adetimin 17. gününde yine eşim istedi... ve sonrada daha ilişki olmadı.... ben o yüzden tedaviye ara verdim, çünkü sadece bir ilaçla ne kadar çok strese girdiğimizi anladık... hayırlısı canım hersey beynımızde bitiyor... biraz akışına bırakmaktan başka bir çare yok.... sana tavsiyem tedavine bir kaç ay ara vererek devam ettt...Çatlatma iğnesi olalı 38 saat oldu, biz münasebette bulunamadık eşimin gerginliği ve stresinden. Kızlar çok yorgun ve üzgünüm ne olur bir yol gösterin.
cnm yaa keske biraz oluruna biraksaydin daha rahat olurdu .Çatlatma iğnesi olalı 38 saat oldu, biz münasebette bulunamadık eşimin gerginliği ve stresinden. Kızlar çok yorgun ve üzgünüm ne olur bir yol gösterin.
Sağol Can'ım bu ay da geçen ay da boşu boşuna ilaç aldım ben eşim çocuk çok istiyor ama stresten ereksiyon bile olamıyor biraz erteleyelim dinlenelim dedi bana çıkıştı bir de, başarısız ya da eksik sayıyor kendini muhtemelen ama ben ne yapabilirim ki ??? Üzgünüm moralim bozuk bir de misafirim var akşama kolum kanadım tutmuyor.cnm bu durum bizde de oldu, ben tabi çatlatma iğnesi vurulmadım da gün aşırı doğal yollarla denerken, eşim ilişki sırasında maalesef boşalamadı bir buçuk seneden sonra ilk defa böyle bir durum oldu bende oda çok şasırdık, değişik bir durum senı çok iyi anlıyorum... ve hatamı anladım gün aşırı gün aşırı diyerek eşimi çok strese soktum ve birdaha böyle birsey demiyecegımi ve herseyı akısına bırakacagıma dair söz verdim... o günden sonra 3 gün geçti, o gün adetimin 11. günüydü daha sonra adetimin 15. gününde eşim kendisi yakınlaştı ve bu sefer hersey yolundaydı... ve stresin eşimi ne kadar çok etkilediğini anladım... daha sonra adetimin 17. gününde yine eşim istedi... ve sonrada daha ilişki olmadı.... ben o yüzden tedaviye ara verdim, çünkü sadece bir ilaçla ne kadar çok strese girdiğimizi anladık... hayırlısı canım hersey beynımızde bitiyor... biraz akışına bırakmaktan başka bir çare yok.... sana tavsiyem tedavine bir kaç ay ara vererek devam ettt...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN canım benim bu dönemler çok zor oluyor bide misafir olunca daha bir zor oluyor inasnın ne kadar evi olsada çekinerek evinde bile hareket ediyor:Sağol Can'ım bu ay da geçen ay da boşu boşuna ilaç aldım ben eşim çocuk çok istiyor ama stresten ereksiyon bile olamıyor biraz erteleyelim dinlenelim dedi bana çıkıştı bir de, başarısız ya da eksik sayıyor kendini muhtemelen ama ben ne yapabilirim ki ??? Üzgünüm moralim bozuk bir de misafirim var akşama kolum kanadım tutmuyor.
kuşum nasıl etiketleniyor bilemiyorum kiKIZLAR HAYIRLI CUMALAR
topigi bulana kadar sinir oldum yaa..biride akil edip etiketlememis kustum size ben
Berf0o0o S sinkar @Ilaymilya @SedanuR54 sezenorhan Omur kagan
ayy o durumda iki tarafta sinir oluyo valla elimizde degil.Sağol Can'ım bu ay da geçen ay da boşu boşuna ilaç aldım ben eşim çocuk çok istiyor ama stresten ereksiyon bile olamıyor biraz erteleyelim dinlenelim dedi bana çıkıştı bir de, başarısız ya da eksik sayıyor kendini muhtemelen ama ben ne yapabilirim ki ??? Üzgünüm moralim bozuk bir de misafirim var akşama kolum kanadım tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?