• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kiyamam sana yaaaa ay inşallah hemenden gecer eski sağlığına geri donersin inşallah Allahım izniyle bol meyve ye özellikle ananas :)
kuşum neden uyumuyorsun bu kadar erken kalkıyon uyu kendine istediğin zaman uyan ben evde olduğum zaman 12 ye kadar uyuyordum valla:)

kuşum neden uyumuyorsun bu kadar erken kalkıyon uyu kendine istediğin zaman uyan ben evde olduğum zaman 12 ye kadar uyuyordum valla:)

Kız vallah normalde de yatamiyorum ama bu gün biliyosun annemler hastaneye gittiler o yüzden de uyandım çok erken yatiyorum erken kalkiyorum bi ara hiç uyumuyodum 3-4 saat en fazla yatiyodum :) sen de izin alınca bol bol yat dinlen ayva yiyince bebeğin gamzesi oluyomus :)

Kız vallah normalde de yatamiyorum ama bu gün biliyosun annemler hastaneye gittiler o yüzden de uyandım çok erken yatiyorum erken kalkiyorum bi ara hiç uyumuyodum 3-4 saat en fazla yatiyodum :) sen de izin alınca bol bol yat dinlen ayva yiyince bebeğin gamzesi oluyomus :)
ben ancak doğuma az kala izin alırım son haftalarda bitanem doğum sonrası izin daha çok lazım oluyor şimdi karnımda nereye gitsem bebiş benle ama doğum sonrası ben onu nasıl bırakır bir yere giderim ki :(

Berf0o0o Berf0o0o hoşgeldın cnm özlettin kendini, ihş iyisindir cnm... bende bu hafta pek uğrayamadım bu topiğe seni görünce çok sevındım......

amin canim insaallah boyle bekliyoruz diye hic bi belirti vermiyolar belkide :) bende akisina biraktim suan
canım yanlış hatırlamıyorsam sen klomen kullanmıştın ve 2 yumurtan vardı, batlarımızda aynıydı... benımde beş yumurtam var bakalım tutcak mı bu ay ... bu ayda olmazsa ilaç tedavıme ara vermeyi düşünüyorum 2-3 ay ;)

Agzn bal
belirtilere takilma canim butun belirtileri yasayip o ay kirmizilari goruyoruz bazende hic bi belirti yasamadan hamile olanlari goruyoruz insaallah guzel haberler alir bizle paylasirsin canim
Yesiinn kuzzuummm :-) hepimizn basina darisi inslah allahim herkesi duysunn..

ben ancak doğuma az kala izin alırım son haftalarda bitanem doğum sonrası izin daha çok lazım oluyor şimdi karnımda nereye gitsem bebiş benle ama doğum sonrası ben onu nasıl bırakır bir yere giderim ki :KK43:

Vallah çok haklisin canim en iyisini yaparsın iznini sonra kullanirsin bebisini sen buyutursun sonra işine devam edersin sen istersen :-*

Berf0o0o Berf0o0o hoşgeldın cnm özlettin kendini, ihş iyisindir cnm... bende bu hafta pek uğrayamadım bu topiğe seni görünce çok sevındım......
Canimmm Allahım razı olsun inşallah ben hepinizi tek tek çok ozledim :-* sen nedem yoktun

selammmm kızlar , bat 2 gün kaldı.... hiçbir belirtim yok bir boşluk içindeyim Rabbim hayırlısını nasip etsin :KK66:
Ayy duamdir Allahtan bu ay mucizen gelmiştir susam tanesi kadar içinde yeşerir bebeğin insallaaaah bence ilaç tedavine ara verme bir sure takipte kal iğne tedavilerine basla bu ay olmazsa inşallah olur da

Canimmm Allahım razı olsun inşallah ben hepinizi tek tek çok ozledim :-* sen nedem yoktun

Ayy duamdir Allahtan bu ay mucizen gelmiştir susam tanesi kadar içinde yeşerir bebeğin insallaaaah bence ilaç tedavine ara verme bir sure takipte kal iğne tedavilerine basla bu ay olmazsa inşallah olur da
cnmmm bu ayyy iş yerinde fazla yoğundum, ara ara giriyordum fakat yazamadım.... ;) senın gelmene çok sevindimmm.... bilmiyorummm cnm tedavi olunca beklentiler artıyor , hüsranla sonuçlanıncada daha çok üzülüyorsun, birde eşime söz verdim tatlım bir süre tedaviye ara verecegım diye... belkıde hiç ummadığım bir anda mucizem gercekleşir... hepimiz için hayırlısı olur güzelimmmm ;)

Back