- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
kuşum neden uyumuyorsun bu kadar erken kalkıyon uyu kendine istediğin zaman uyan ben evde olduğum zaman 12 ye kadar uyuyordum valla:)Kiyamam sana yaaaa ay inşallah hemenden gecer eski sağlığına geri donersin inşallah Allahım izniyle bol meyve ye özellikle ananas :)
Amin cnm herseyin hayrlsi. Korku bendede var ama her aciya katlanrm bebegm icin dyormKısmet be kuzucum , allahım isteyen herkese kısmet etsin. Ben acır diye korkuyorum koca kadın oldum ama korkuyorum.
amin tazecik anne.
kuşum neden uyumuyorsun bu kadar erken kalkıyon uyu kendine istediğin zaman uyan ben evde olduğum zaman 12 ye kadar uyuyordum valla:)
ben ancak doğuma az kala izin alırım son haftalarda bitanem doğum sonrası izin daha çok lazım oluyor şimdi karnımda nereye gitsem bebiş benle ama doğum sonrası ben onu nasıl bırakır bir yere giderim kiKız vallah normalde de yatamiyorum ama bu gün biliyosun annemler hastaneye gittiler o yüzden de uyandım çok erken yatiyorum erken kalkiyorum bi ara hiç uyumuyodum 3-4 saat en fazla yatiyodum :) sen de izin alınca bol bol yat dinlen ayva yiyince bebeğin gamzesi oluyomus :)
en guzeli canim cunku nasipten ote koy yok elimizden geleni yapip gerisini Allaha birakiyoruz insaallah hayirla sonuclanir en kisa zamandaCan'ım Allah'a emanetiz, bu ay nötr durmaya çalışıyorum üstüme düşeni yapıyorum gerisi tevekkül.
belirtilere takilma canim butun belirtileri yasayip o ay kirmizilari goruyoruz bazende hic bi belirti yasamadan hamile olanlari goruyoruz insaallah guzel haberler alir bizle paylasirsin canimIi diyelm ii olalm canm
Bekliyorm gen gden belrti neyin hc bsey yokk
amin canim insaallah boyle bekliyoruz diye hic bi belirti vermiyolar belkide :) bende akisina biraktim suanselammmm kızlar , bat 2 gün kaldı.... hiçbir belirtim yok bir boşluk içindeyim Rabbim hayırlısını nasip etsin
canım yanlış hatırlamıyorsam sen klomen kullanmıştın ve 2 yumurtan vardı, batlarımızda aynıydı... benımde beş yumurtam var bakalım tutcak mı bu ay ... bu ayda olmazsa ilaç tedavıme ara vermeyi düşünüyorum 2-3 ayamin canim insaallah boyle bekliyoruz diye hic bi belirti vermiyolar belkide :) bende akisina biraktim suan
Yesiinn kuzzuummmbelirtilere takilma canim butun belirtileri yasayip o ay kirmizilari goruyoruz bazende hic bi belirti yasamadan hamile olanlari goruyoruz insaallah guzel haberler alir bizle paylasirsin canim
Yesiinn kuzzuummmbelirtilere takilma canim butun belirtileri yasayip o ay kirmizilari goruyoruz bazende hic bi belirti yasamadan hamile olanlari goruyoruz insaallah guzel haberler alir bizle paylasirsin canim
ben ancak doğuma az kala izin alırım son haftalarda bitanem doğum sonrası izin daha çok lazım oluyor şimdi karnımda nereye gitsem bebiş benle ama doğum sonrası ben onu nasıl bırakır bir yere giderim ki
ALLAHIN izniyle öyle yapacam bitanem bakalım hayırlısı olur inşallahVallah çok haklisin canim en iyisini yaparsın iznini sonra kullanirsin bebisini sen buyutursun sonra işine devam edersin sen istersen :-*
Canimmm Allahım razı olsun inşallah ben hepinizi tek tek çok ozledim :-* sen nedem yoktunBerf0o0o hoşgeldın cnm özlettin kendini, ihş iyisindir cnm... bende bu hafta pek uğrayamadım bu topiğe seni görünce çok sevındım......
Ayy duamdir Allahtan bu ay mucizen gelmiştir susam tanesi kadar içinde yeşerir bebeğin insallaaaah bence ilaç tedavine ara verme bir sure takipte kal iğne tedavilerine basla bu ay olmazsa inşallah olur daselammmm kızlar , bat 2 gün kaldı.... hiçbir belirtim yok bir boşluk içindeyim Rabbim hayırlısını nasip etsin
ALLAHIN izniyle öyle yapacam bitanem bakalım hayırlısı olur inşallah
cnmmm bu ayyy iş yerinde fazla yoğundum, ara ara giriyordum fakat yazamadım....Canimmm Allahım razı olsun inşallah ben hepinizi tek tek çok ozledim :-* sen nedem yoktun
Ayy duamdir Allahtan bu ay mucizen gelmiştir susam tanesi kadar içinde yeşerir bebeğin insallaaaah bence ilaç tedavine ara verme bir sure takipte kal iğne tedavilerine basla bu ay olmazsa inşallah olur da
saol canımın içi inşallah hayırlısıyla sende hamiş olursun en yakın zamanda bitanecimHadi bakalım inşallah Allahın izniyle sagliklica doğurur kucağına alırsın inşallah :-* ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?