- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
zaten tam değişim gününde doğduğun için bazı özelliklerini mutlaka almışsındır cnm :) ben konuşmalarımızı falan birbirimize benzetiyorum zaten .ama yengeç burçları da çok iyi olurlar ya benim annem yengeç melek gibi .hiç içinde art niyet yoktur senin bide hep iyi niyetten herkes kullanır seni ama dikkat et kimseye kendini kullandırma kuzucumEvet çoğu insanlar hissediyo ama çoğunda hiç hissetmedikleri ayda hamile kaliyo hiç belli olmaz hayırlısı neyse i olsun inşallah üstündeki kötü niyetler uzaklaşır da senden. Kizzz ben de ikizler olabilirim 22 haziran doğumluyum annem haziranın 21de saat 00:00 ken dogdun diyo 00:00 dan sonra yeni bi gün olduğu için 22 haziran oluyo yengecin bütün özelliklerini tasiyorum ama ikizlere de benzer yönlerini var. Oylemiymis kız ondandir iyi anlamıyoruz :-*♥♥❤
Aynen canım öyle yapıcam evt soğan suyu polikistover de işe yarıyor bence ben o kalbi duran hamileliğimden önce içmiştim eşimede keçiboynuzu pekmezi vermişti inş rabbimn izniyle bu kezde nasip etsin hemize hayırlısıyla maydanozun sapıda ilatbı atıyormuş deneyenler var etrafımda işe yaramış yani inş bizde de yarar doktor bile dedi yarıyor diye zaten ilaçlarda bitkilerden yapılıyor dedi ozmn için dedibende tamam dedim o doktorunu bulsan iyi olurmuş ama şimdi uzaksın bide hayırlısı olsun canım ya herşeyde vrdır bi hayır belki tayininiz çıkar gelirsinz yakına burdan bi arkadaş ankaradan geldi bülent hocaya oda polikist overli ama adetleri düzenli onun 10 senlik evliydi oda rabbim verdikten sonra nerde olsa olur derler şimdi bir kızı oldu çok şükür inş bi gün rabbim bizide mutlu edeck dua sabır allhım bizi iyi ve vicdan merhamet sahibi doktorlarla karşılaştorsın inş
zaten tam değişim gününde doğduğun için bazı özelliklerini mutlaka almışsındır cnm :) ben konuşmalarımızı falan birbirimize benzetiyorum zaten .ama yengeç burçları da çok iyi olurlar ya benim annem yengeç melek gibi .hiç içinde art niyet yoktur senin bide hep iyi niyetten herkes kullanır seni ama dikkat et kimseye kendini kullandırma kuzucum
Canııım sen napıyon nasıl durumlarOoo kimler gelmissBerf0o0o
Akşam rahat rahat yap kuzum.dün akşam butiğimden geç çıktım müşterilerden cnm eczane kapanmıştı bende bugün sabahtan butiğe gelirken aldım şimdi mi yapsam eve gidince mi yapsam karar veremedim
İnşallah kuzum hayırlısı hepimiz için, isteyen herkese içinde de bana kısmet olsun.hadi hayırlı olsun kuzucum inş gelsin o bebiş göbüşe
Kısmet be kuzucum , allahım isteyen herkese kısmet etsin. Ben acır diye korkuyorum koca kadın oldum ama korkuyorum.bi yan etkisi oldugunu sanmiyrm ben tup bebk merkznde hep yeni tedavi görenlere konusup soruydm :-D inşallah bu iğne işe yaricak iyi degerlendir
Kısmet be kuzucum , allahım isteyen herkese kısmet etsin. Ben acır diye korkuyorum koca kadın oldum ama korkuyorum.bi yan etkisi oldugunu sanmiyrm ben tup bebk merkznde hep yeni tedavi görenlere konusup soruydm :-D inşallah bu iğne işe yaricak iyi degerlendir
amin tazecik anne.Sağol Canm Allah isteyen herkese nasip etsin
Can'ım Allah'a emanetiz, bu ay nötr durmaya çalışıyorum üstüme düşeni yapıyorum gerisi tevekkül.canimmmmm ayni hersey bi degisiklik yok sen de nasil durumlar nasilsin kuzum
Can'ım inşallah öbür ay umutlanalım.Canım benim o senin güzelliğin çok saol nasıl özlemişim seni anlatamam bak bende test yaptım bişey çıkmadı bence birlikte hamile kalıcaz biz :) Eki Görüntüle 1764101
Kuzum eşim iki defa gitti, bir sorun yok hatta doktor bayağı iyi demiş gülmüştü utanmıştım. Sebepsiz diyor tıp vardır elbet bir nedeni.Ben de çok ozledimmmyaa hadi hayırlısı olsun ogretmenim bol bol çalışmalar yapın esin de bi gozuksun seninde benim gibi sebepsiz infertiliteydi dimi
Bekliyorm gen gden belrti neyin hc bsey yokkCanııım sen napıyon nasıl durumlar
Ooo kimler gelmissBerf0o0o
Kuzum eşim iki defa gitti, bir sorun yok hatta doktor bayağı iyi demiş gülmüştü utanmıştım. Sebepsiz diyor tıp vardır elbet bir nedeni.
günaydınlar hayırlı cumalar canlar bugün çok hastayım nefes bile zor alıyorum grip olmuşum bademciklerim şişmişçok kötüyüm
BİLEMİYORUM Kİ BİTANEM iki gündür boğazım çok kötü ağrıyordu bugün bide burun akıntım başladı al işte geldi hastalık bende habersiz:) bari biraz bekliyeydi de bu mide bulantılarım geçeydi sırasını takip etseydi:)
ananası gebelik öncesi çok yiyordum bu aralar yiyemiyorum kuşum bu aralar aslında hiç bişey yiyemiyorum ki arada bir ayva yiyebiliyorum o kadarKiyamam sana yaaaa ay inşallah hemenden gecer eski sağlığına geri donersin inşallah Allahım izniyle bol meyve ye özellikle ananas :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?