19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

zaten tam değişim gününde doğduğun için bazı özelliklerini mutlaka almışsındır cnm :) ben konuşmalarımızı falan birbirimize benzetiyorum zaten .ama yengeç burçları da çok iyi olurlar ya benim annem yengeç melek gibi .hiç içinde art niyet yoktur senin bide hep iyi niyetten herkes kullanır seni ama dikkat et kimseye kendini kullandırma kuzucum

Şuan herşeyden bıkmış bir sekildeyim :)) zaten bir müddet ara verdim buraya dün gece tekrar girdim sabirliyim Rabbim sabrimi da vermiş ama nedense bu konu için neden bu kadar sabirsizim bilmiyorum elimde değil şimdi okuyorum ya böyle olumsuzluklar yaşayıp sonra hamile kalani daha da kötü oluyorum benim neden olmuyo neden sebebi bulunmuyordu diye Allahım inancima kuvvet versin bilmiyorum kafam çok karışık. Burda 4 yıl kalmak zorundaydıyiz interfelite bölümünden tekrar arastirilsin istiyorum sonra tekrar aşılama deniyim bakalım ne olcak. Bu arada Bülent tras ismini nerden duyduğumu hatırlamıyorum TV den mi hurdan mi bilemedim ama çok tanıdık geliyo :))) bence iyi bi doktor bul öyle devam et çok şeyden gectin çünkü

Yengeç anactir zaten ondanda kaynaklanıyor. Evet içimde hiç art niydt yok ama insanların içindeki art niyeti gorebiliyorum temkinli davraniyorum surekli gülüp eğlenip mutlu olma pesindeyim :))))

bi yan etkisi oldugunu sanmiyrm ben tup bebk merkznde hep yeni tedavi görenlere konusup soruydm :-D inşallah bu iğne işe yaricak iyi degerlendir
Kısmet be kuzucum , allahım isteyen herkese kısmet etsin. Ben acır diye korkuyorum koca kadın oldum ama korkuyorum.

Ben de çok ozledimmm yaa hadi hayırlısı olsun ogretmenim bol bol çalışmalar yapın esin de bi gozuksun seninde benim gibi sebepsiz infertiliteydi dimi
Kuzum eşim iki defa gitti, bir sorun yok hatta doktor bayağı iyi demiş gülmüştü utanmıştım. Sebepsiz diyor tıp vardır elbet bir nedeni.

günaydınlar hayırlı cumalar canlar bugün çok hastayım nefes bile zor alıyorum grip olmuşum bademciklerim şişmiş çok kötüyüm

günaydınlar hayırlı cumalar canlar bugün çok hastayım nefes bile zor alıyorum grip olmuşum bademciklerim şişmiş çok kötüyüm

Canım benim yaaa sen ne zaman usuttun böyle çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah dikkat etmen gerekiyo en azından 3ay

BİLEMİYORUM Kİ BİTANEM iki gündür boğazım çok kötü ağrıyordu bugün bide burun akıntım başladı al işte geldi hastalık bende habersiz:) bari biraz bekliyeydi de bu mide bulantılarım geçeydi sırasını takip etseydi:)

Kiyamam sana yaaaa ay inşallah hemenden gecer eski sağlığına geri donersin inşallah Allahım izniyle bol meyve ye özellikle ananas :)

Kiyamam sana yaaaa ay inşallah hemenden gecer eski sağlığına geri donersin inşallah Allahım izniyle bol meyve ye özellikle ananas :)
ananası gebelik öncesi çok yiyordum bu aralar yiyemiyorum kuşum bu aralar aslında hiç bişey yiyemiyorum ki arada bir ayva yiyebiliyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…