- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafini göremedim cnm bende 25 yaşındayım cnm inşallah hepimzn hayrlıyla olur Rabbim büyüktürVallah tam bilmiyorum ama profuldki mavili ablam 25 yaşına basicak bu ay ama 7 senelik evli doktor 9 ayda bir kist uruyo yumurtan demiş bir kere ameliyat oldu ama neyden bilmiyorum. İnşallah erkenden Rabbim kendi katından sıfasını verir inşallah hayırlısıyla hayırlı evlatlarimiz olur hepimizin ❤♥
ay canım benim saol ya valla bence sende bi aynaya bak ne kadar güzelsin sanada maş eşinle de birbirinizi çok sevdiğiniz çok belli allah daim etsin .bu arada çok sıcak kanlısın ya ne burcusun sen ? evet erken gebelik testi cnmBaşlarına bittim ben de istiyorum yaa sırf kalın olsunlar diye almiyorum bile :))) çok güzel gözlerinin rengi de bak tam nazarliksin vallah maşallah Allahım nazarlardan korusun been de çok ozledimmm :-* kuzum bu erken gebelik testi mi?
hu hu kuzucuklar
Fotoğrafini göremedim cnm bende 25 yaşındayım cnm inşallah hepimzn hayrlıyla olur Rabbim büyüktür
ay canım benim saol ya valla bence sende bi aynaya bak ne kadar güzelsin sanada maş eşinle de birbirinizi çok sevdiğiniz çok belli allah daim etsin .bu arada çok sıcak kanlısın ya ne burcusun sen ? evet erken gebelik testi cnm
evet bebeğim az önce koçişim dedi işteyim bende bitanemSukruyeeeemm napion kanka :)))) ne alemdesin beybisi benim kocis senin kocisin yanında görevli :)
Slm kızlar bende 16 yaşımda evlendim şuan 10 senelik evliyim ve polikistk overim var yani adetlerim düzensiz vede çocuk için uğraştık malesef hala bekliyoruz. 2010 da başladık üç aşlıma geçirdim üçünden sadece birinde kimyasal hebelik yaşadım üç tanede tüp denedik ilk kimyasal ikinci boş gebelik üçüncüde kimyasal ve sonrasından kendiliğinden hamile kaldım ama malsef 2015 te kurban bayramıydı ve 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım şubatta düşük yaptım en son onunla da adetim düzensiz oldu en aon 28 kasımda adet oldum 28 aralıkta olmadı doktora gittim salı günü bi yumurtamın çatlamaya yakın olduğunu ve 10 içinde çatlayabilecğini günğbirlik ilişki önerdi ve şubatın 20 sine kadar bekleyip hamilelik testi yapıp olmazsa adet söktürücüyü kullan dedi rabbim hepimize sağlık sıhat huzr hayırlı evlat nasip etsin inş ben araştırıyorum adetimi nasıl düzenleyebilirim bide 74 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum spora başlıcam yavaştan inş doktorda dedi kilo ver diye kilom yok aslında ama gönek ve basenlerim alıyor kiloyu onuda düzenlemek istiyorum sporla aç kalarak yada diyet yapark değil sağlıklı ve spor yapark inş sopan suyu ve maydonoz sapı suyu içmek istiyorum adetim olunca bitince yapıcam inş dua sabır ve çaba rabbim hepinizn yüzünğ güldürsün inş bu arada bunu yazarken tuvaltim vardı gittim ve az acık renkli kanama vardı inş adetim oluyordu çok sevindim düzene girsinde hamile kalmak için kolları sıvaycam inş duanızda banada yer ayırırsanız sevinirm kızlar
e
evet bebeğim az önce koçişim dedi işteyim bende bitanem
Evet canım öyle oldu hemn bilgilendirdim siziaynen zor süreçler geçirdik allhım her zorluğun arkasında bir kolaylık var der hepimiz için inş canım ben ist yaşıyırum ilk kartal araştıramda başladım ilk aşılamam orda oldu daha sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu ve iki aşılamyıda zeynep kamilde yaptık eşim vakit kaybetmeyelim dedi ilk tüpü florence nightingale de yaptık ikisinde emseyde yaptık tabi taksitle ödedik şimdi oluş apiye gidiyorum ama adet düzensizliğim ve kan pıhtılaşmam için hamile kalıncada ona gidicem inş rabbim nasip edrse hayırlısıyla yaza kadar normal deneyelim diye düşünüyorum ondan sonra aklımda iki üç yer var bir bülent traş iki bahçeci üç de tanıdıkların dediği hangisi içime sinerse ve rabbimde vesile edrse inş başlıcam işte böyleMerhaba canimmm ayy yazın çok uzundu ama senin hakkında bütün bilgilere sahip olmuş olduk soru sormamiza fırsat vermedin ama yine de sorcam :) canım benim yaaa ne zor dönemlerden gecmissin yaptığın aşılama ve tüp bebeği Devlette mi yaptin özelde mi? Kilo alman troitle alakalı olabilir mi? Aynı zamanda troit düşüğe de sebep oluyo Allahım erkenden kavustursun inşallah bu sefer olur
inşallah hayırlısı ile yakında görüşürüz bitanem onlar bugün yanyanalar ohhh:)
valla hocaya 2 kez gittim cnm birdaha hamileyken gelirsin dedi koruma altına alırız zarar veremezler dedi bidaha gitmedim zaten hamile olmadığımı da hissediyorum olunca insan illa hissdiyor kuzucum. benimde burcum ikizler yükselenim de başak ikisinden de yarı yarıya özellikler almışım .başak ile yengeçler çok iyi anlaşırlar ondan anlaşıyoruz sanırım cnm :)Canimm benimmmm Allah razı olsun inşallah hepimizin ki daim olsun inşallah sen deee çok sıcak kanlisin kuzumm :-* ben yengecim sen gulum.? Kız bu testler yanıltıcı olabiliyomus ama bilemedim doğrusu biraz bekle bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah hoca durumu ne oldu
Bende oğlak burcuyum eşimde başak burcu yükselen biliyoruzvalla hocaya 2 kez gittim cnm birdaha hamileyken gelirsin dedi koruma altına alırız zarar veremezler dedi bidaha gitmedim zaten hamile olmadığımı da hissediyorum olunca insan illa hissdiyor kuzucum. benimde burcum ikizler yükselenim de başak ikisinden de yarı yarıya özellikler almışım .başak ile yengeçler çok iyi anlaşırlar ondan anlaşıyoruz sanırım cnm :)
İlk fırsatta inşallah gorusuruz kuzum Allahın izniyle insallah :-* çok sabirsizlaniyorum :)))
Evet canım öyle oldu hemn bilgilendirdim siziaynen zor süreçler geçirdik allhım her zorluğun arkasında bir kolaylık var der hepimiz için inş canım ben ist yaşıyırum ilk kartal araştıramda başladım ilk aşılamam orda oldu daha sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu ve iki aşılamyıda zeynep kamilde yaptık eşim vakit kaybetmeyelim dedi ilk tüpü florence nightingale de yaptık ikisinde emseyde yaptık tabi taksitle ödedik şimdi oluş apiye gidiyorum ama adet düzensizliğim ve kan pıhtılaşmam için hamile kalıncada ona gidicem inş rabbim nasip edrse hayırlısıyla yaza kadar normal deneyelim diye düşünüyorum ondan sonra aklımda iki üç yer var bir bülent traş iki bahçeci üç de tanıdıkların dediği hangisi içime sinerse ve rabbimde vesile edrse inş başlıcam işte böyle
valla hocaya 2 kez gittim cnm birdaha hamileyken gelirsin dedi koruma altına alırız zarar veremezler dedi bidaha gitmedim zaten hamile olmadığımı da hissediyorum olunca insan illa hissdiyor kuzucum. benimde burcum ikizler yükselenim de başak ikisinden de yarı yarıya özellikler almışım .başak ile yengeçler çok iyi anlaşırlar ondan anlaşıyoruz sanırım cnm :)
Aynen canım öyle yapıcam evt soğan suyu polikistover de işe yarıyor bence ben o kalbi duran hamileliğimden önce içmiştim eşimede keçiboynuzu pekmezi vermişti inş rabbimn izniyle bu kezde nasip etsin hemize hayırlısıyla maydanozun sapıda ilatbı atıyormuş deneyenler var etrafımda işe yaramış yani inş bizde de yarar doktor bile dedi yarıyor diye zaten ilaçlarda bitkilerden yapılıyor dedi ozmn için dedibende tamam dedim o doktorunu bulsan iyi olurmuş ama şimdi uzaksın bide hayırlısı olsun canım ya herşeyde vrdır bi hayır belki tayininiz çıkar gelirsinz yakına burdan bi arkadaş ankaradan geldi bülent hocaya oda polikist overli ama adetleri düzenli onun 10 senlik evliydi oda rabbim verdikten sonra nerde olsa olur derler şimdi bir kızı oldu çok şükür inş bi gün rabbim bizide mutlu edeck dua sabır allhım bizi iyi ve vicdan merhamet sahibi doktorlarla karşılaştorsın inşYa bencede yaza kadar normal yollardan deneyin su dediğin maydanoz sapı vs bunlar iyi gelir belki hiç ummadigin anda mucizen gelir ben de İstanbul umraniyede oturuyodum zeynep kamilde infertilite bölümünde araştırıldı sebepleri hoc birşey çıkmadı sebepsiz infertilite denildi bir çok hastaneye gittim ama en çok Otağtepe tip merkezinde Dr Ömer hocadan çok çok çok memnun kaldım bi daha onun gibi bi doktoru bulamam aşılama yapacağımız ay tayinimiz dmbakira çıktı burda geçen ay aşılama yaptık olumsuz sonuçlandı
oğlak ve başakta iyi anlaşır derler cnm şanslısınız :)Bende oğlak burcuyum eşimde başak burcu yükselen biliyoruz