• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar dün 12 de çatlatma iğnemi oldum. Çok korkuyordum adı çatlatma kendisi nasıldır diye ,bir de ben malumunuz kan aldırırken bile ayılan bayılan bir tip olduğumdan , ama hiç acımadığı doğruymuş.
bi yan etkisi oldugunu sanmiyrm ben tup bebk merkznde hep yeni tedavi görenlere konusup soruydm :-D inşallah bu iğne işe yaricak iyi degerlendir

Kızlar dün 12 de çatlatma iğnemi oldum. Çok korkuyordum adı çatlatma kendisi nasıldır diye ,bir de ben malumunuz kan aldırırken bile ayılan bayılan bir tip olduğumdan , ama hiç acımadığı doğruymuş.
hadi hayırlı olsun kuzucum inş gelsin o bebiş göbüşe

Sağol canım inşallah evet sezeryan oldm donmemsti kafası suyum gelmişti baktılar ertesi gün azalnca suyu sezeryana aldılar resimdeki de benm oglusum teyzesi

Anneeeem yerim ben onu kurban olduğum Allaha ne de güzel yaratmış suphanallah annesine benziyor oğlusun❤❤❤♥

Bu arada topigimizdeki herkes erkek çocuğuna hamile kaldı ya busra hariç ne bereketliyiz :)))

Amin cnm inşallah hemen tutunur bebeğim. Dün adet olmam lazmdi iğneden dolayi olmadim bidhaki ay olucam cnm tedavi içinde aramalrni bekliyorum zatn 25 inde randevum var ozmn belli olck cnm bende beklemedym yani. Sende calsmalara devm et olucak insallah

Çalışmalarımız da olmuyo öyle Allaha emanet gidiyoruz vallah hayırlısı neyse o olsun inşallah. Canım haber ver gelişmelerden ben de öğrenmek istiyorum peki fiziksel değişikliğin oldu mu? Kilo kil sivilcelenme yağlanma sıcaklık vs gibi :)

Anneeeem yerim ben onu kurban olduğum Allaha ne de güzel yaratmış suphanallah annesine benziyor oğlusun❤❤❤♥

Bu arada topigimizdeki herkes erkek çocuğuna hamile kaldı ya busra hariç ne bereketliyiz :)))
Bu sene erkek senesi heralde canim hastanede de öyleydi hep erkekti kız pek yoktu

Çalışmalarımız da olmuyo öyle Allaha emanet gidiyoruz vallah hayırlısı neyse o olsun inşallah. Canım haber ver gelişmelerden ben de öğrenmek istiyorum peki fiziksel değişikliğin oldu mu? Kilo kil sivilcelenme yağlanma sıcaklık vs gibi :)
Sendemi tüp bebek düşünüyosn cnm tabki herşeyin hayrlsi . Vuruldgm iğne menopoza soktuğu icn menopzlu karilar gbi ter basiyo tabki hemde cok uyuyamiyrm bazn alev çıkıyo icimden bu soguklrda atletle durym bi anlk oluyo snra üşüme geliyo snra gene terlym :-) dengem bozldu ama benm kistler icn iğne yani herkz vurulmyo. Tedavi asamalrini tabiki haberdar ederim cnm

Sendemi tüp bebek düşünüyosn cnm tabki herşeyin hayrlsi . Vuruldgm iğne menopoza soktuğu icn menopzlu karilar gbi ter basiyo tabki hemde cok uyuyamiyrm bazn alev çıkıyo icimden bu soguklrda atletle durym bi anlk oluyo snra üşüme geliyo snra gene terlym :-) dengem bozldu ama benm kistler icn iğne yani herkz vurulmyo. Tedavi asamalrini tabiki haberdar ederim cnm

Canim benim yaa ne zor ya su kistler nasıl kistler ki ablamda senin gibi kistleri var ama hic kisti için tedavi olmadı doktorlar birşey yapamayız demiş :(

Canim benim yaa ne zor ya su kistler nasıl kistler ki ablamda senin gibi kistleri var ama hic kisti için tedavi olmadı doktorlar birşey yapamayız demiş :KK43:
Benm çikolata kisti cnm her iki yumurtalklrmda var yok olmaz dyolr ztn ya ameliyat ya tüp bebek. Bebek olunca doğumda alirz dyolar. ablannki ne kisti

Ne zaman yapicaksin testi hemen yapta emin olalım :))

Kız maşallah sana profil resmin çok guzeeeel daha doğrusu çok guzelsinnn

❤❤❤❤
Canım benim o senin güzelliğin çok saol nasıl özlemişim seni anlatamam bak bende test yaptım bişey çıkmadı bence birlikte hamile kalıcaz biz :)
20160204_135203.jpg

Benm çikolata kisti cnm her iki yumurtalklrmda var yok olmaz dyolr ztn ya ameliyat ya tüp bebek. Bebek olunca doğumda alirz dyolar. ablannki ne kisti

Vallah tam bilmiyorum ama profuldki mavili ablam 25 yaşına basicak bu ay ama 7 senelik evli doktor 9 ayda bir kist uruyo yumurtan demiş bir kere ameliyat oldu ama neyden bilmiyorum. İnşallah erkenden Rabbim kendi katından sıfasını verir inşallah hayırlısıyla hayırlı evlatlarimiz olur hepimizin ❤♥

Canım benim o senin güzelliğin çok saol nasıl özlemişim seni anlatamam bak bende test yaptım bişey çıkmadı bence birlikte hamile kalıcaz biz :) Eki Görüntüle 1764101

Başlarına bittim ben de istiyorum yaa sırf kalın olsunlar diye almiyorum bile :))) çok güzel gözlerinin rengi de bak tam nazarliksin vallah maşallah Allahım nazarlardan korusun been de çok ozledimmm :-* kuzum bu erken gebelik testi mi?

Back