- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
Sağol canım inşallah hayırlı sonuçlanır canım ilk rahim taraması yapılacak mart yada Nisan da gerekli görülürse histeroskopi yapılacak bunlardan sonra 2 ay vücudun dinlenmesi lazımmış inşallah temmuz gibi tedavi ye başlıycaz canım bizim hatamız adetin 6.gününde başlamaktı ama biz ne bilelim ki dr dedi sorun olmaz ikinci hata ise hiç ara vermeden 2.ye başlamaktı adam dedi siz kaşınmıssıniz dedim bunu dr un söylemesi lazım dı.dedi söyleseler paranızı nasıl alacaklardı.dedi allahlarından bulsunlar başka birşey demem parayı da es geçtim bir sene boyunca depresyon ilaçları kullandım ben ama onların umrunda mı.umarım pişman olmayız bu defa rabbim hepimize nasip etsin inşaAllahHadi ya tüh neyse bundan sonra herseyin hayırlısı olsun ins cnm :) ne yönde tedavi uygulayacak şimdi doktorun cnm ?
Çok sevindim canım rabbim bizlerede bunları görmeyi nasip etsiniyiyim bitanem bugün kontrolüm vardı gittim bebişin kalbi oluşmaya başlamış ALLAHIM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU onu görmek :)
Valla benim kociş te aynı kızıyor artık bana o gelince gizliden takip ediyorum bana bakınca telefonu saklıyorum küçük emraha dönüyorumdimiii yaa rahatliyoruz burda herkes birbirini cok iyi anliyooorr.
benim kocis bu siteyi kiskanmaya basladi valla artik o gelince kapatiyorum caktirmadan.
Sağol kuzummmmm sorma ya aklıma geldikçe allahlarından bulsunlar diyorum umarım bu defa güvenimi boşa çıkarmaz mecbur güveniyoruz başka caremiz yok rabbim bizi iyilerle karşılaştırsın valla adamada söyledim lütfen tedavi nasıl gidiyorsa söyleyin iyiyse iyi kötuyse kötü dedim lütfen siz güvenimi boşa çıkarmayın hiç şüpheniz olmasın dedi artık bakalım hayırlısıhadi insallahhh olur bu sefer emeklerin bosa cikmaz insallahhhhhhh...
ayy valla icimi rahatlattin umut dogdu icime senin adina olumlu seyler olucak .
yaa bide 6.gun nasil tedaviye baslattilar kuzum bi anormallik var boyle seymi olursinir oldum onlara.
inşallah canım benim inşallah tüm isteyen herkese nasip olur canımın içiÇok sevindim canım rabbim bizlerede bunları görmeyi nasip etsin
Ooo süper olmuşANNE OLMAYI EN COK HAKKEDENLER TOPIGI....
LISTEMIZI GUNCELLIYORUM...
Tedavin hayırlı olsun inşallah canım benim bu doktorun çok bilinçli gibi geldi .simdj eski kötü günleri tamamen unut cnm geleceğe umutla başla böyle olunca tedavinde de daha olumlu sonuçlar alırsın cnm dualarim seninle inşSağol canım inşallah hayırlı sonuçlanır canım ilk rahim taraması yapılacak mart yada Nisan da gerekli görülürse histeroskopi yapılacak bunlardan sonra 2 ay vücudun dinlenmesi lazımmış inşallah temmuz gibi tedavi ye başlıycaz canım bizim hatamız adetin 6.gününde başlamaktı ama biz ne bilelim ki dr dedi sorun olmaz ikinci hata ise hiç ara vermeden 2.ye başlamaktı adam dedi siz kaşınmıssıniz dedim bunu dr un söylemesi lazım dı.dedi söyleseler paranızı nasıl alacaklardı.dedi allahlarından bulsunlar başka birşey demem parayı da es geçtim bir sene boyunca depresyon ilaçları kullandım ben ama onların umrunda mı.umarım pişman olmayız bu defa rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah
hadi bakalim hayirlisi olsn cnm :) 2 hafta neki cabucak gecer :)saol bitanem ama 2 hafta sonra gel dedi o zamana kadar biraz daha gelişir dedi:)
ayy ne guzel bir haber allahkucagina almayi nasip etsin cnm nie 10 gun sonra gitceksinki oyle bnce hemsire abartmis sonucta bir kan testi verip degerlerine bakilmasi lazm die dusunuyorum canim bi devlet hastanesine git bncekızlar merhaba bir kaç gündür yoktum. nasılsınız napıyorsunuz ? benden güzel bir haber vereyim dün test yaptım ve pozitifi gördüm ama saglık ocağındaki hemşire gitme gitsende 10 gün sonra gel diyecek dedi bende haftaya doktora gidicem inşaalah. Allah herkesin kucaklarını doldursun herkese dua ediyorum allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaalah...
gideyim inşaallah sanırım sadece hcg testi yapar dimi ultrasonda belli olmazayy ne guzel bir haber allahkucagina almayi nasip etsin cnm nie 10 gun sonra gitceksinki oyle bnce hemsire abartmis sonucta bir kan testi verip degerlerine bakilmasi lazm die dusunuyorum canim bi devlet hastanesine git bnce
evet cnm hcg testi yapilmasi gerekiyo kac haftalik oldugu ordan belli olacak zaten eger 5 haftaliksa ultrasonda gorunur adetin kac gun gecti birde yumurtlaman ayin kacindaydigideyim inşaallah sanırım sadece hcg testi yapar dimi ultrasonda belli olmaz
inşaalah bende o günleri görür müyüm son adet tarihiniz ne zamandı ne zaman ögrendiniz kaç haftalık kalbi atmaya başladı çok soruyorum ama kusuruma bakmayın noluriyiyim bitanem bugün kontrolüm vardı gittim bebişin kalbi oluşmaya başlamış ALLAHIM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU onu görmek :)
kuru incir bebisim yasini bulamayiz su mevsimde anca buzluklarda saklananlar yas meyve olarak kaliuokızlar incir yemek çok iyi diyorlar ben de yiyorum ama kuru incir acaba yanlışmı yapıyorum meyvesinimi yemek gerekiyor...sizde mi kuru inci yiyorsunuz
bende öyle biliyorum cnm tesekkur ederimkuru incir bebisim yasini bulamayiz su mevsimde anca buzluklarda saklananlar yas meyve olarak kaliuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?