• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

bende isteyim musteri gelcekmi die beklemeye devam bel agrim var yarin adet gunum beklemeye devam sen ne durumdasin
benim adetimin son günü bugün cuma günü randevum var doktora. gittiğimde butün kontrollleri yaptırmak istiyorum. şimdi ben 6 aydır bebiş düşünüyorumyaa rahim filmi çekerler mi sence bide sen nasıl çektirdin anestezili mi? ben alttan muanede bile çok kötü oluyom dr çıktığımda ağlıyom nasıl yaptırcam bilmiyorum. ya k. bakma hep böle sorular soruyom ama hiç bişey bilmiyom bu konularla ilgili idare edin beni :KK36:

benim adetimin son günü bugün cuma günü randevum var doktora. gittiğimde butün kontrollleri yaptırmak istiyorum. şimdi ben 6 aydır bebiş düşünüyorumyaa rahim filmi çekerler mi sence bide sen nasıl çektirdin anestezili mi? ben alttan muanede bile çok kötü oluyom dr çıktığımda ağlıyom nasıl yaptırcam bilmiyorum. ya k. bakma hep böle sorular soruyom ama hiç bişey bilmiyom bu konularla ilgili idare edin beni :KK36:
canim ben rahim filmi cekinmedim ilk gebeligim normal sekilde olusmustu ve dusuk yapmistm aradan 1 bucuk yil gecti 1 yildir istiyoruz bu yuzden klomene basladim sadece yumurta sayimi cogaltip daha kolay hamile kalabilmek icin eger bu ay olmamissa gelecek ay yine hap kullancam ve igne sonra 2 ay kadar tedaviye ara vercez dogal olursa olcak yoksaa rahim filmi cekilip asilama yapilacak bu sekilde devam edicek islemler rahim filmi icin zamanim var daha seninde simdiden rahim filmi cekilmen anormal olabilir cunku kisilerin korunmasz 1 yil olmuyosa oyle tedavi diyor dr lar suan icin sadece destekleyici ilaclar verirler die dusunuyorum evlendigimde ilk 6 ay hamile kalmamistm folik asit ve magnezyum haplarini kullandm ertesi ay hamile kalmistm seninde boyle olur die dusunuyorum baska bir sorunun yoksa tabi

canim ben rahim filmi cekinmedim ilk gebeligim normal sekilde olusmustu ve dusuk yapmistm aradan 1 bucuk yil gecti 1 yildir istiyoruz bu yuzden klomene basladim sadece yumurta sayimi cogaltip daha kolay hamile kalabilmek icin eger bu ay olmamissa gelecek ay yine hap kullancam ve igne sonra 2 ay kadar tedaviye ara vercez dogal olursa olcak yoksaa rahim filmi cekilip asilama yapilacak bu sekilde devam edicek islemler rahim filmi icin zamanim var daha seninde simdiden rahim filmi cekilmen anormal olabilir cunku kisilerin korunmasz 1 yil olmuyosa oyle tedavi diyor dr lar suan icin sadece destekleyici ilaclar verirler die dusunuyorum evlendigimde ilk 6 ay hamile kalmamistm folik asit ve magnezyum haplarini kullandm ertesi ay hamile kalmistm seninde boyle olur die dusunuyorum baska bir sorunun yoksa tabi
07gul07 07gul07 cnm senın bir tanede olsa gebelik oluştuğu için tüplerin büyük ihtimalle açıktır( en azından biri açıktır) o yüzden doktor seni Rahim filmi için acele ettirmemiştir... benım bir seneden beri kimyasal gebelik bile oluşmadığı için doktor hemen rahim filmi çektir dedi... esmeray06 esmeray06 cnm senın 6 ay çok yenisin şimdilik sadece hormon testi yaptır... temiz çıkarsa 6 ay sonra rahim filmi çektirirsin ( inş hamile kalırsında gerek kalmaz) ben öyle yaptım hormon testimi temmuzda yaptırdım, rahim filmi ise kasım ayında çektirdim ... beklemek çok zor biliyorum; ama başka şansımız yok sabırlı olacagız, herseyi birden bire yaptırma, hatta hormon testin temiz çıkarsa ilaç falanda kullanma bir senen dolsun eger gebelik gercekleşmezse rahim filmi çektirisin ve ona göre tadavine başlarsın .. bol şanslar kuzum ;)

eğer tüpler kapalıysa vefa yapışıksa bu yapılan tedaviiler kapalı olduğu için tutmuyorsa başta rahim filmi çektirmek çok mantıklı değil mi. 6 ay ilaçlar vitaminler kullancam eğer kapalıysa boşuna vakit kaybı olacak. vardır bi bildikleri doktorların bi gidelim bakalım ne diyecek. tşk ler canım bilgilendirdiğin için :KK15:

malesef kullanmadim cnm ne ilaciymis ki folik asit falan mi
şimdi araştırdımda hem folik asit niyetine hemde pko'lu olankadınlarda ve kürtaj olmak zorunda kalan kadınlarda rahmi ve yumurtayı daha iyi beslesin diye verilen bir vitamin ilacı.... toz şeklinde günde iki yada bir kez aç karnına suya katılıp içiliyor... eczanede reçetesiz satılabiliyor...hiçbir zararı yok , sadece hafif mide bulantısı yapıyormuş... benım zaten folicasitim bitti, bugun yada yarın bu ilacı alıcagım inş... sizinde aklında bulunsun folik asit almak istediğinde inofolic alabilirsiniz... :KK66:

eğer tüpler kapalıysa vefa yapışıksa bu yapılan tedaviiler kapalı olduğu için tutmuyorsa başta rahim filmi çektirmek çok mantıklı değil mi. 6 ay ilaçlar vitaminler kullancam eğer kapalıysa boşuna vakit kaybı olacak. vardır bi bildikleri doktorların bi gidelim bakalım ne diyecek. tşk ler canım bilgilendirdiğin için :KK15:
rahim filmi çektirmek herzaman daha mantıklı eğer tüplerin tıklaysa tedaviler sonuçsuz kalıyor evet... ama sen yenisin cnm bir 6 ay daha bekleyebılırsın... ama hormon testi yaptır için rahatlasın ;)

07gul07 07gul07 cnm senın bir tanede olsa gebelik oluştuğu için tüplerin büyük ihtimalle açıktır( en azından biri açıktır) o yüzden doktor seni Rahim filmi için acele ettirmemiştir... benım bir seneden beri kimyasal gebelik bile oluşmadığı için doktor hemen rahim filmi çektir dedi... esmeray06 esmeray06 cnm senın 6 ay çok yenisin şimdilik sadece hormon testi yaptır... temiz çıkarsa 6 ay sonra rahim filmi çektirirsin ( inş hamile kalırsında gerek kalmaz) ben öyle yaptım hormon testimi temmuzda yaptırdım, rahim filmi ise kasım ayında çektirdim ... beklemek çok zor biliyorum; ama başka şansımız yok sabırlı olacagız, herseyi birden bire yaptırma, hatta hormon testin temiz çıkarsa ilaç falanda kullanma bir senen dolsun eger gebelik gercekleşmezse rahim filmi çektirisin ve ona göre tadavine başlarsın .. bol şanslar kuzum :KK66:
olabilir cnm belkide o yuzden rahim filmine gerek duyulmadi esmeray06 esmeray06 herseyin temizse bi alti ay daha bekleyebilirsin S sinkar bu konuda hakli sadece cok fazla istiyosan folik asit hamilelik dusunen bayanlarda 3 ay oncesi baslanir ve gebeliktede 3 ay kullanilabiliyo bu sekilde yapabilirsin tabi dr. gidince soylersin kullanmanda sakinca gormesse kullanabilirsin die dusunuyorum

07gul07 07gul07 cnm senın bir tanede olsa gebelik oluştuğu için tüplerin büyük ihtimalle açıktır( en azından biri açıktır) o yüzden doktor seni Rahim filmi için acele ettirmemiştir... benım bir seneden beri kimyasal gebelik bile oluşmadığı için doktor hemen rahim filmi çektir dedi... esmeray06 esmeray06 cnm senın 6 ay çok yenisin şimdilik sadece hormon testi yaptır... temiz çıkarsa 6 ay sonra rahim filmi çektirirsin ( inş hamile kalırsında gerek kalmaz) ben öyle yaptım hormon testimi temmuzda yaptırdım, rahim filmi ise kasım ayında çektirdim ... beklemek çok zor biliyorum; ama başka şansımız yok sabırlı olacagız, herseyi birden bire yaptırma, hatta hormon testin temiz çıkarsa ilaç falanda kullanma bir senen dolsun eger gebelik gercekleşmezse rahim filmi çektirisin ve ona göre tadavine başlarsın .. bol şanslar kuzum :KK66:
tşkler canım inş hamile kalırımda gerek kalmaz. hormon testimi bu ay kaçırdım zaten gelecek ay adet olursam ( inş olmam ) o zaman yaptırcam . evliliğimden beri geçmek bilşmeyen idrar yolu enfeksiyonu var bende gidiyorum doktora hap fitil veriyo 2 ay sonra tekrar başlıyor. doktor sürekli oluyosa ürolojiye git dedi onada gittim bişet çıkmadı .vajınamda çok akıntım ve koku var belki intihap var ondan olmuyor bebiş. off kafamda hep deli deli sorularrr

evet cnm haklisin ama tuplerin kapali degilse bosuna o rahim filmini cektirceksn cok erken bunun icin benim dusuncem boyle butun testlerin yaptirirsin yumurta rezervine bakilir hersey guzelse acele etmenin de faydasi olmaz zarari olur vucuda ne kadar cok islem yaptirirsan o kadar kendine de zarar olur bi dr. git bakalim ne diyecek ona gore hareket edersin benimde olmuyo die 6 aydan hemen rahim filmi cektirmedim bekledim ve rabbim bana folik asiti kullandiktan sonraki ay nasip etmisti

tşkler canım inş hamile kalırımda gerek kalmaz. hormon testimi bu ay kaçırdım zaten gelecek ay adet olursam ( inş olmam ) o zaman yaptırcam . evliliğimden beri geçmek bilşmeyen idrar yolu enfeksiyonu var bende gidiyorum doktora hap fitil veriyo 2 ay sonra tekrar başlıyor. doktor sürekli oluyosa ürolojiye git dedi onada gittim bişet çıkmadı .vajınamda çok akıntım ve koku var belki intihap var ondan olmuyor bebiş. off kafamda hep deli deli sorularrr
ayni sikinti bendede vardi cnm surekli kokulu akintilar ve yanma oluyodu pamuklu ic camasiri al ve 60 derecede yika ayricada utule iliskiye girerken esinde sende temiz olmaniz lazm esin temiz degilse ondanda olabilir bu enfeksiyon carsaflarida haftada 2 kez degistir ve odani havalandir benim bu sekilde gecti fitil vs. kullanmiyorum son 7 8 aydir iyiyim

canım bol bol su iç günde 3 litre su iç kendini zorla ben idrar yolu enfeksiyonun öyle atlattım... birde beni sakın yanlış anlama biraz iğrenç olacak ama tuvaletini yaptıktan sonra önden arkaya doğru sil, kalın çorap giy üşütmemeye çalış, sıcak tut bedenini... birde bol bol inci yeee canımm (belkı yapıyorsundur bunları ama ben yine söylemek istedim ) ... birde pamuklu iç çamasır giymem lazım.... vajinan nemli kalmasın, sürekli(saat başı) günlük pedini değiştir kuzum.... sakın yanlış anlama bunlara emınm sende dikkat ediyorsundur; ben yine söylemek istedim... ama en önemlisi bol bol su içmen su vücüttaki iltabı, mikrobu atıyor kuzum... ama sen yine gebe kalmamanın idrar yolu enfeksiyonuna bağlama; daha çok yenisin bir seneye kadar çok normla gebe kalmaman... moralini bozma canım ;)

canım bol bol su iç günde 3 litre su iç kendini zorla ben idrar yolu enfeksiyonun öyle atlattım... birde beni sakın yanlış anlama biraz iğrenç olacak ama tuvaletini yaptıktan sonra önden arkaya doğru sil, kalın çorap giy üşütmemeye çalış, sıcak tut bedenini... birde bol bol inci yeee canımm (belkı yapıyorsundur bunları ama ben yine söylemek istedim ) ... birde pamuklu iç çamasır giymem lazım.... vajinan nemli kalmasın, sürekli(saat başı) günlük pedini değiştir kuzum.... sakın yanlış anlama bunlara emınm sende dikkat ediyorsundur; ben yine söylemek istedim... ama en önemlisi bol bol su içmen su vücüttaki iltabı, mikrobu atıyor kuzum... ama sen yine gebe kalmamanın idrar yolu enfeksiyonuna bağlama; daha çok yenisin bir seneye kadar çok normla gebe kalmaman... moralini bozma canım :KK66:
aynen bunlarin hepsini yaptm ve suan allaha sukurler olsun saglikliyim :)

kizlar sunu soylemeden edemicem gunluk ped veya regl ken kullandiginiz pedleri kokulu olanlari almayin diger kokusuz olanlari alin kokulu olanlar regl ken butun kanallar acik oldugu icin enfeksiyon riskini arttiriyor bu yuzden tercihleriniz kokusuz ped ler olsun :)

aynen bunlarin hepsini yaptm ve suan allaha sukurler olsun saglikliyim :)
bende öyle canım şu an iyiyim... birde bende rahim ağzında yara var; doktor ilişkiye giren kadınlarda oluyor dedi, özellikle yeni evlenen çiftlerde sık ilişki olursa bu rahim ağzında yara yapabiliyor.dedi... hamile kalmaya engel değil dedi... sadece gebe kalınca dikkatli olman lazım , normal doğum yaparsan bebeğe iltihap bulasır o yüzden sezaryan doğum yapabılırsın, eğer yaran geçmezse ... yaranın geçmesi içinde ameliyat olunması gerekiyor; ama doktorum tavsiye etmedi gerek yok dedi ... ;) offf aman doktora gidipte sağlıklı çıkan olmuşmu; mutlaka birsey diyorlar ;)

aminn cnm insallah olucak aytenim insallahhhh...
bak bi tuhaflik var senin eski gittigin merkezde.yumurta rezervine bile bailmamisti degilmi?
bu isi sadece ticarete doken insanlar var dikkatli olmak lazim.tavsiye edilen hastaneleri bulmaliyiz.
Canım benim bakilmamısti üstelik mersin adetin 6.gününde başlamıştı tedaviye antep ise hiç ara vermeden başlamıştı o yüzden dr bunlar doğru düzgün yapılmadığı için ben yapmışsın saymıyorum ama eşimin sonucunu görünce tese gerekebilir şimdiden haberiniz olsun dedi :KK43:ama olsun :KK46:olsun da buna da katlanılır sonuçta o kadar para dökuyoruz gerekli herşey yapılsın :KK76:bu herif i gözüm tuttu :KK48:adam adetlimisin diye sordu evet 6.günüm dedim sende amma kaşiniyorsun yine 6.günde gelmissin diyo ben dedim sadece konuşmaya geldim zaten hiçbir güç beni 4.günden sonra başlamaya ikna edemez :KK48:adam zaten şaka yapıyorum başlanmaz dedi :KK53:umarım bebişime kavuşturur:KK25:

kizlar sunu soylemeden edemicem gunluk ped veya regl ken kullandiginiz pedleri kokulu olanlari almayin diger kokusuz olanlari alin kokulu olanlar regl ken butun kanallar acik oldugu icin enfeksiyon riskini arttiriyor bu yuzden tercihleriniz kokusuz ped ler olsun :)
evet canım haklısın kokulu olanlar kimyasal ve zararlı... aslında ped kullanmak ta zararlı en iyisi 60 derecede yıkanmış, pamuklu bez... ninelerimizin yaptığı gibi... fakat modern yaşamda bunu yapmaya imkanımız yok.... :( baksanıza büyüklerimize nasıl kolay hamile kaldılar.... benım annemde öyle hayatta ped kullanmaz, pamuklu bez alır 60 derecede yıkar ütüler, ped niyetine kullanır ;)

Canım benim bakilmamısti üstelik mersin adetin 6.gününde başlamıştı tedaviye antep ise hiç ara vermeden başlamıştı o yüzden dr bunlar doğru düzgün yapılmadığı için ben yapmışsın saymıyorum ama eşimin sonucunu görünce tese gerekebilir şimdiden haberiniz olsun dedi :KK43:ama olsun :KK46:olsun da buna da katlanılır sonuçta o kadar para dökuyoruz gerekli herşey yapılsın :KK76:bu herif i gözüm tuttu :KK48:adam adetlimisin diye sordu evet 6.günüm dedim sende amma kaşiniyorsun yine 6.günde gelmissin diyo ben dedim sadece konuşmaya geldim zaten hiçbir güç beni 4.günden sonra başlamaya ikna edemez :KK48:adam zaten şaka yapıyorum başlanmaz dedi :KK53:umarım bebişime kavuşturur:KK25:
komik bi o kadar guvenli bi dr.mus cnm gayet guzel konusmus hadi bakalim hayirlisi insallah bu ay hamis kalirsin

evet canım haklısın kokulu olanlar kimyasal ve zararlı... aslında ped kullanmak ta zararlı en iyisi 60 derecede yıkanmış, pamuklu bez... ninelerimizin yaptığı gibi... fakat modern yaşamda bunu yapmaya imkanımız yok.... :KK43: baksanıza büyüklerimize nasıl kolay hamile kaldılar.... benım annemde öyle hayatta ped kullanmaz, pamuklu bez alır 60 derecede yıkar ütüler, ped niyetine kullanır :KK66:
aynen oyle tatlim benim annemde hala onu yapar ped kullanmaz :)

Back