- 2 Aralık 2015
- 4.524
- 18.510
- 208
Günaydınnnnnnnnnnnn bebişimmm şimdi daha uyandım uyanınca ilk iş sizlere bakıyorum ne yapmışsınız diye sizle yatıp sizle kalkıyorumgunaydin canimlarrr napiyosunuz nerelerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnnnnnnnnn bebişimmm şimdi daha uyandım uyanınca ilk iş sizlere bakıyorum ne yapmışsınız diye sizle yatıp sizle kalkıyorumgunaydin canimlarrr napiyosunuz nerelerdesiniz
Aminnnnnnn inşallahhadi bakalim hayirlisi olsn en kisa zamanda kavusurz bebislerimize
bendede vardi cnm yara ama nasil gectiyse gecti gitti 8 9 ay cok fazla aci cektim suan gayet iyi yara falanda yok o yara oldugu zamanlarda mantar oldu kasinti oldu enfeksiyon oldu sadece 3 gunluk fitil verdi onlari kullandim birde arada bir evde kendim neo penotran fitil bulundururm onlari kullanirm yanma olursa suan ne yanma ne kasinti ne de yara hicbiri yok allaha sukurler olsun seninde gecer yara cok onem teskil etmiyo buyumedigi surece zaten o yarayi buyurse donduruyolar lazerle 10 dk lik bi islemmisbende öyle canım şu an iyiyim... birde bende rahim ağzında yara var; doktor ilişkiye giren kadınlarda oluyor dedi, özellikle yeni evlenen çiftlerde sık ilişki olursa bu rahim ağzında yara yapabiliyor.dedi... hamile kalmaya engel değil dedi... sadece gebe kalınca dikkatli olman lazım , normal doğum yaparsan bebeğe iltihap bulasır o yüzden sezaryan doğum yapabılırsın, eğer yaran geçmezse ... yaranın geçmesi içinde ameliyat olunması gerekiyor; ama doktorum tavsiye etmedi gerek yok dedi ... offf aman doktora gidipte sağlıklı çıkan olmuşmu; mutlaka birsey diyorlar
aynen bende oyleyim internetim yetmez oldu ek int. aldim cok alistim buraya girmeden yapamiyorum yarin adet gunum ve belim agriyo yaaGünaydınnnnnnnnnnnn bebişimmm şimdi daha uyandım uyanınca ilk iş sizlere bakıyorum ne yapmışsınız diye sizle yatıp sizle kalkıyorum
vallahi canım ev hanımı olsam bende kesin öyle yapardım... ama çalısıyorum ve malesef yapamıyorumaynen oyle tatlim benim annemde hala onu yapar ped kullanmaz :)
ben de geçtimi bilmiyorum, muayanede doktor birsey söylemdi... dur bakalım bu ay gidersem doktora sorayım geçtimi yara diyebendede vardi cnm yara ama nasil gectiyse gecti gitti 8 9 ay cok fazla aci cektim suan gayet iyi yara falanda yok o yara oldugu zamanlarda mantar oldu kasinti oldu enfeksiyon oldu sadece 3 gunluk fitil verdi onlari kullandim birde arada bir evde kendim neo penotran fitil bulundururm onlari kullanirm yanma olursa suan ne yanma ne kasinti ne de yara hicbiri yok allaha sukurler olsun seninde gecer yara cok onem teskil etmiyo buyumedigi surece zaten o yarayi buyurse donduruyolar lazerle 10 dk lik bi islemmis
sor bakalim belkide gecmistir bende cok yanma oluyodu artik yok ordan da anlayabilirsinben de geçtimi bilmiyorum, muayanede doktor birsey söylemdi... dur bakalım bu ay gidersem doktora sorayım geçtimi yara diye
İnşallah bebiştir değilse de çok üzülme emi tatlımaynen bende oyleyim internetim yetmez oldu ek int. aldim cok alistim buraya girmeden yapamiyorum yarin adet gunum ve belim agriyo yaa
aslında ilişki sırasında yanma oluyor hafif ama normal diye düşünüyorum bakalım soracagım cnmsor bakalim belkide gecmistir bende cok yanma oluyodu artik yok ordan da anlayabilirsin
insallah oyledir 5 gun de ileri atabilit butun adet belirtileri var hayirlisi artik gelecek ay yeni umutlarİnşallah bebiştir değilse de çok üzülme emi tatlım
sor bakalim yara etkiliyo o yanma hissini veriyo ya insalllah gecmistitaslında ilişki sırasında yanma oluyor hafif ama normal diye düşünüyorum bakalım soracagım cnm
a.s annemiz nasiliz bugun degisiklik varmiselam canlar ben geldim:)
iyiyim bitanem bugün kontrolüm vardı gittim bebişin kalbi oluşmaya başlamış ALLAHIM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU onu görmek :)a.s annemiz nasiliz bugun degisiklik varmi
ayyy super iyi haberler almak cok guzel allahin izniyle kalp atislarinida dinlersin haftaya :)iyiyim bitanem bugün kontrolüm vardı gittim bebişin kalbi oluşmaya başlamış ALLAHIM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU onu görmek :)
ayyy super iyi haberler almak cok guzel allahin izniyle kalp atislarinida dinlersin haftaya :)iyiyim bitanem bugün kontrolüm vardı gittim bebişin kalbi oluşmaya başlamış ALLAHIM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU onu görmek :)
Hadi ya tüh neyse bundan sonra herseyin hayırlısı olsun ins cnm :) ne yönde tedavi uygulayacak şimdi doktorun cnm ?Ben geldim canlarım doktor ile konuştum herseyi sordum önceki tedavileri anlattım adamın kazıklanmıssın demediği kaldı ama ben zaten biliyordum kaziklandığımı
saol bitanem ama 2 hafta sonra gel dedi o zamana kadar biraz daha gelişir dedi:)ayyy super iyi haberler almak cok guzel allahin izniyle kalp atislarinida dinlersin haftaya :)
hadi insallahhh olur bu sefer emeklerin bosa cikmaz insallahhhhhhh...Canım benim bakilmamısti üstelik mersin adetin 6.gününde başlamıştı tedaviye antep ise hiç ara vermeden başlamıştı o yüzden dr bunlar doğru düzgün yapılmadığı için ben yapmışsın saymıyorum ama eşimin sonucunu görünce tese gerekebilir şimdiden haberiniz olsun dedi ama olsun olsun da buna da katlanılır sonuçta o kadar para dökuyoruz gerekli herşey yapılsın bu herif i gözüm tuttu adam adetlimisin diye sordu evet 6.günüm dedim sende amma kaşiniyorsun yine 6.günde gelmissin diyo ben dedim sadece konuşmaya geldim zaten hiçbir güç beni 4.günden sonra başlamaya ikna edemez adam zaten şaka yapıyorum başlanmaz dedi umarım bebişime kavuşturur
dimiii yaa rahatliyoruz burda herkes birbirini cok iyi anliyooorr.Günaydınnnnnnnnnnnn bebişimmm şimdi daha uyandım uyanınca ilk iş sizlere bakıyorum ne yapmışsınız diye sizle yatıp sizle kalkıyorum