• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Tedavin hayırlı olsun inşallah canım benim bu doktorun çok bilinçli gibi geldi .simdj eski kötü günleri tamamen unut cnm geleceğe umutla başla böyle olunca tedavinde de daha olumlu sonuçlar alırsın cnm dualarim seninle inş :nazar::KK200::KK15:
Çok sağol canım benim :KK15:dualarim sizlerle inşallah bizim gibi yorulmazsınız kendiliğinden gelir göbüşlerinize konar

kızlar merhaba bir kaç gündür yoktum. nasılsınız napıyorsunuz ? benden güzel bir haber vereyim dün test yaptım ve pozitifi gördüm ama saglık ocağındaki hemşire gitme gitsende 10 gün sonra gel diyecek dedi bende haftaya doktora gidicem inşaalah. Allah herkesin kucaklarını doldursun herkese dua ediyorum allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaalah...
Gözün aydın canım benim Rabbim kucağına almayınasip etsin

inşaalah bende o günleri görür müyüm son adet tarihiniz ne zamandı ne zaman ögrendiniz kaç haftalık kalbi atmaya başladı çok soruyorum ama kusuruma bakmayın nolur
gözün aydın canım benim tebrik ediyorum seni hayırlısıyla ALLAH kocağına almayı nasip edr inşallah benim adetim 35 günde bir oluyordu iki gün üstünden geçti gittim kan testi yaptım çıktı 4-5 haftalık gibiydi canım sonra 2 aradan sonra gittim doktoruma ultrasyondada çıktı gördüm bugünde tekrar kontrrolüm vardı gittim bebişimin kalbi oluşmaya başlıyormuş doktor öyle dedi çok güzel bir duygu 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını o zaman duyarız dedi hakımızda hayırlısı olur inşallah arkadaşlarımızada GÜZEL ALLAHIM o günleri nasip eder inşallah

Çok sağol canım benim :KK15:dualarim sizlerle inşallah bizim gibi yorulmazsınız kendiliğinden gelir göbüşlerinize konar
İnş cnm da bende kolaylıkla olacağını düşünmüyorum ya 2 yıl da ömrümü yedi bu bebis olayi benim :) sağlıklı bir şekilde olsunda uğraşmaya da değer yavrucum

anladım canım adetim geçeli 8 gün oluyor yumurtlama tarihimi hiç bilmiyorum
himm anladim canim suan muhtemelen 3 yada 4 haftaliktir bi hcg verirsen dr soyler zaten :) hadi bakalim gobislerimiz bebislerle dolmaya devam etsin

gözün aydın canım benim tebrik ediyorum seni hayırlısıyla ALLAH kocağına almayı nasip edr inşallah benim adetim 35 günde bir oluyordu iki gün üstünden geçti gittim kan testi yaptım çıktı 4-5 haftalık gibiydi canım sonra 2 aradan sonra gittim doktoruma ultrasyondada çıktı gördüm bugünde tekrar kontrrolüm vardı gittim bebişimin kalbi oluşmaya başlıyormuş doktor öyle dedi çok güzel bir duygu 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını o zaman duyarız dedi hakımızda hayırlısı olur inşallah arkadaşlarımızada GÜZEL ALLAHIM o günleri nasip eder inşallah
Ay maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bol bol dua et kendin içinde bizim içinde cnm hamişlerin duası cabucaktan kabul olurmuş (:

Bugun doktra gittm bobreklermde kum varmış bi bu eksikti :-) bugn bi gelişme olan varmi kızlar adeti geciken fln :-)

kızlar merhaba bir kaç gündür yoktum. nasılsınız napıyorsunuz ? benden güzel bir haber vereyim dün test yaptım ve pozitifi gördüm ama saglık ocağındaki hemşire gitme gitsende 10 gün sonra gel diyecek dedi bende haftaya doktora gidicem inşaalah. Allah herkesin kucaklarını doldursun herkese dua ediyorum allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaalah...
Canim Hayirli olsun. Allah sag salim kucagina verir ins. Ne zamandir bebis istiyodun

kizlar pembe akintim gelmeye basladi yarin kesin hasta olcam her ay ayni sey oluyo hakkimizda hayirlisi boyleymis iyi geceler :)

Kızlar selamlar hepinize. Eşimle dün tartıştık buraya uğrayamadım. Günde dört klomen bedenimi yoruyor şiddetli baş ağrısı, karında şişlik ve gaz, en kötüsü de ben yumurtaların büyüdüğünü acı çekerek hissediyorum. Doktor hanım normal dedi. Bu gün yumurtalarımdan biri 15.9 olmuştu bile hormonlarımla oynamak beni içten içe huzursuz ediyor.

Back