19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

bendede vardi cnm yara ama nasil gectiyse gecti gitti 8 9 ay cok fazla aci cektim suan gayet iyi yara falanda yok o yara oldugu zamanlarda mantar oldu kasinti oldu enfeksiyon oldu sadece 3 gunluk fitil verdi onlari kullandim birde arada bir evde kendim neo penotran fitil bulundururm onlari kullanirm yanma olursa suan ne yanma ne kasinti ne de yara hicbiri yok allaha sukurler olsun seninde gecer yara cok onem teskil etmiyo buyumedigi surece zaten o yarayi buyurse donduruyolar lazerle 10 dk lik bi islemmis

Günaydınnnnnnnnnnnn bebişimmm şimdi daha uyandım uyanınca ilk iş sizlere bakıyorum ne yapmışsınız diye sizle yatıp sizle kalkıyorum
aynen bende oyleyim internetim yetmez oldu ek int. aldim cok alistim buraya girmeden yapamiyorum yarin adet gunum ve belim agriyo yaa

ben de geçtimi bilmiyorum, muayanede doktor birsey söylemdi... dur bakalım bu ay gidersem doktora sorayım geçtimi yara diye

ben de geçtimi bilmiyorum, muayanede doktor birsey söylemdi... dur bakalım bu ay gidersem doktora sorayım geçtimi yara diye
sor bakalim belkide gecmistir bende cok yanma oluyodu artik yok ordan da anlayabilirsin

Ben geldim canlarım doktor ile konuştum herseyi sordum önceki tedavileri anlattım adamın kazıklanmıssın demediği kaldı ama ben zaten biliyordum kaziklandığımı
Hadi ya tüh neyse bundan sonra herseyin hayırlısı olsun ins cnm :) ne yönde tedavi uygulayacak şimdi doktorun cnm ?

hadi insallahhh olur bu sefer emeklerin bosa cikmaz insallahhhhhhh...
ayy valla icimi rahatlattin umut dogdu icime senin adina olumlu seyler olucak .
yaa bide 6.gun nasil tedaviye baslattilar kuzum bi anormallik var boyle seymi olursinir oldum onlara.

Günaydınnnnnnnnnnnn bebişimmm şimdi daha uyandım uyanınca ilk iş sizlere bakıyorum ne yapmışsınız diye sizle yatıp sizle kalkıyorum
dimiii yaa rahatliyoruz burda herkes birbirini cok iyi anliyooorr.
benim kocis bu siteyi kiskanmaya basladi valla artik o gelince kapatiyorum caktirmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…