- 6 Kasım 2015
- 153
- 111
- 23
- 31
anladım canım adetim geçeli 8 gün oluyor yumurtlama tarihimi hiç bilmiyorumevet cnm hcg testi yapilmasi gerekiyo kac haftalik oldugu ordan belli olacak zaten eger 5 haftaliksa ultrasonda gorunur adetin kac gun gecti birde yumurtlaman ayin kacindaydi
aynen valla canım benim inş. sende böyle günleri sayarsın sende gebiş olursun bitanemhadi bakalim hayirlisi olsn cnm :) 2 hafta neki cabucak gecer :)
kalp atışını kaçıncı haftada duydunuzaynen valla canım benim inş. sende böyle günleri sayarsın sende gebiş olursun bitanem
Çok sağol canım benimTedavin hayırlı olsun inşallah canım benim bu doktorun çok bilinçli gibi geldi .simdj eski kötü günleri tamamen unut cnm geleceğe umutla başla böyle olunca tedavinde de daha olumlu sonuçlar alırsın cnm dualarim seninle inş
Gözün aydın canım benim Rabbim kucağına almayınasip etsinkızlar merhaba bir kaç gündür yoktum. nasılsınız napıyorsunuz ? benden güzel bir haber vereyim dün test yaptım ve pozitifi gördüm ama saglık ocağındaki hemşire gitme gitsende 10 gün sonra gel diyecek dedi bende haftaya doktora gidicem inşaalah. Allah herkesin kucaklarını doldursun herkese dua ediyorum allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaalah...
gözün aydın canım benim tebrik ediyorum seni hayırlısıyla ALLAH kocağına almayı nasip edr inşallah benim adetim 35 günde bir oluyordu iki gün üstünden geçti gittim kan testi yaptım çıktı 4-5 haftalık gibiydi canım sonra 2 aradan sonra gittim doktoruma ultrasyondada çıktı gördüm bugünde tekrar kontrrolüm vardı gittim bebişimin kalbi oluşmaya başlıyormuş doktor öyle dedi çok güzel bir duygu 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını o zaman duyarız dedi hakımızda hayırlısı olur inşallah arkadaşlarımızada GÜZEL ALLAHIM o günleri nasip eder inşallahinşaalah bende o günleri görür müyüm son adet tarihiniz ne zamandı ne zaman ögrendiniz kaç haftalık kalbi atmaya başladı çok soruyorum ama kusuruma bakmayın nolur
bence bir acile git canım ben gece gittmiştim 1 saat arayla çıkmıştı sonuç:)anladım canım adetim geçeli 8 gün oluyor yumurtlama tarihimi hiç bilmiyorum
İnş cnm da bende kolaylıkla olacağını düşünmüyorum ya 2 yıl da ömrümü yedi bu bebis olayi benim :) sağlıklı bir şekilde olsunda uğraşmaya da değer yavrucumÇok sağol canım benimdualarim sizlerle inşallah bizim gibi yorulmazsınız kendiliğinden gelir göbüşlerinize konar
daha duymadım canım benim sadece bugün kalbi oluşmaya başlamış dedi doktor 2 hafta sonra gel o zaman tam belli olur dedi canım benimkalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
amin canım inşaallah. Allahım tüm kucakları doldursunGözün aydın canım benim Rabbim kucağına almayınasip etsin
anladım canım teşekkür ederim bende gideceğim inşaalahdaha duymadım canım benim sadece bugün kalbi oluşmaya başlamış dedi doktor 2 hafta sonra gel o zaman tam belli olur dedi canım benim
himm anladim canim suan muhtemelen 3 yada 4 haftaliktir bi hcg verirsen dr soyler zaten :) hadi bakalim gobislerimiz bebislerle dolmaya devam etsinanladım canım adetim geçeli 8 gün oluyor yumurtlama tarihimi hiç bilmiyorum
Ay maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bol bol dua et kendin içinde bizim içinde cnm hamişlerin duası cabucaktan kabul olurmuşgözün aydın canım benim tebrik ediyorum seni hayırlısıyla ALLAH kocağına almayı nasip edr inşallah benim adetim 35 günde bir oluyordu iki gün üstünden geçti gittim kan testi yaptım çıktı 4-5 haftalık gibiydi canım sonra 2 aradan sonra gittim doktoruma ultrasyondada çıktı gördüm bugünde tekrar kontrrolüm vardı gittim bebişimin kalbi oluşmaya başlıyormuş doktor öyle dedi çok güzel bir duygu 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını o zaman duyarız dedi hakımızda hayırlısı olur inşallah arkadaşlarımızada GÜZEL ALLAHIM o günleri nasip eder inşallah
aminn amin cok amin insallah bu topikte hamis olcak herkesaynen valla canım benim inş. sende böyle günleri sayarsın sende gebiş olursun bitanem
ay bi test yapsana canım evde test varsaaminn amin cok amin insallah bu topikte hamis olcak herkesyarin adet gunum gecerse sabirla 6 gun daha beklicem hadi hayirlisi
yok cnm yapmicam ya evdede test yok zaten de benim cikmiyo hamileligim anca 7 gunden snra cikio gec yumurtlama oldugu icin bide hasta olcakmisim gibi hissediyorum yaay bi test yapsana canım evde test varsa
Canim Hayirli olsun. Allah sag salim kucagina verir ins. Ne zamandir bebis istiyodunkızlar merhaba bir kaç gündür yoktum. nasılsınız napıyorsunuz ? benden güzel bir haber vereyim dün test yaptım ve pozitifi gördüm ama saglık ocağındaki hemşire gitme gitsende 10 gün sonra gel diyecek dedi bende haftaya doktora gidicem inşaalah. Allah herkesin kucaklarını doldursun herkese dua ediyorum allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaalah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?