19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

anladim canim degerlerini uygun hale getirince bebisin olur olmamasi icin bi sebeb yok hakkinda hayirlisi olsn vnm

sperkondri die bi hastalik cikmis kendini hasta gibi hissedip internetten o hastaligi arastirmaymis ilginc degilmi

o zaman ben hastayim surekli internetten arastirma yapiyorum bu kadin hastaliklariyla ilgili

Ahhhh ahhhh bir genç kızın en güzel günleri bebeğim bende çok arıyorum o günleri çoğu kez sabah ezanına kadar konuşurduk telefonda... Şimdi beş dakikaya düştü

sezenorhan canım senin adet baya gecikmiş normalde gecikiyor mu test yaptırmayı düşünüyor musun merak ettim dehadi bakalım inşallah bu haberleri verirsin bize

naptin yemegini yedin mi cnm naptin bugun nasil gecti gunun
Evet canım yedim yemeğimi bugün gün boyu sürttüm vallahben annem babam kardeşim çarşıya gittim dönüşte annemgile gittim oturdum 5 e kadar sonra annem yemeğimi de verdi geldim kocacığıma yemek ısıttım yedi şimcik oturuyoz

ohh keyfe bak vallahi bizde napalim fakir isi isten cikip eve gelirken yarim kilo kabak hemen bi yemek alel acele yedik kalktik

Kız GURBET KUSU ben çok merakliyim bir ara sorun yaşadım babam arkamda dağ gibi durdu dedin çok özel değilse sorabilir miyim çünkü ben de sorun yaşamıştım canım babacığım dag gibi arkamda durdu valla ne yapsak haklarını ödeyemeyiz ailemizin dimi kızlar

ohh keyfe bak vallahi bizde napalim fakir isi isten cikip eve gelirken yarim kilo kabak hemen bi yemek alel acele yedik kalktik
Canım valla keşke eşim izin versede çalışsam evde çok sıkılıyorum ellerine sağlık canım size afiyet olsun

Kızlar ben yeni evli olunca biraz acemiyim birşey sorcam. Bimden yeşil zeytin ve siyah zeytin aldım. Bunları kahvaltılığa koyarken yıkamalıyız, kendi suyunu kullanmıyoruz dimi bide. Bir de üstüne zeytinyağı dökmemiz şart mı zeytinlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…