anladim canim degerlerini uygun hale getirince bebisin olur olmamasi icin bi sebeb yok hakkinda hayirlisi olsn vnm07gul07 anladım, benim 8 martta bebek için bakılmaya başlanacak.. Pco luyum ama tedavimi oluyordum adetlerim düzenli, yumurtlama da oluyormuş.. Aralıkta gittim en son doktora ve bebek istiyoruz dedim.. Endokrin uzmanı doktorum. Marta randevu verdi değerlerimi gebeliğe uygun seviyeye getirecekmiş.. Klomen verecek mi ben de merak ediyorum
isten ciktm eve geldim yemek yedik utu yapiyorum simdi sen napiyon tatlisimmrb tatlim burdayim nhbr bul bakalim bi konu
eve gittin mi nerlerdesin cnm ben geldm yemek yedik isleri hallediyormHayatım ben herzaman burdayım işten yeni çıktım eve gidiyorum. Eve gider gitmez size eşlik edecegım
Ben daha yeni yemeğin basına oturdum malum benım işim biraz uzak tatlım beşte çıkıp 7 de anca evde oluyorumeve gittin mi nerlerdesin cnm ben geldm yemek yedik isleri hallediyorm
Ahhhh ahhhh bir genç kızın en güzel günleri bebeğimolur cnm o kadar
bizde iki yil nisanli kaldik .telefon ve internetim hic kapanmazdi geceli gunduzlu mesai yapiyorduk
dugune son 3 gun kala 72 saat boyunca dip dibeydikcok guzel anilarim oldu yaa iyikide herseyi o zamanlar yasadik.
sonrasinda evlenince biraz monotonlasiyor hayat.cok siradan bir hal aliyor.
"erkek ise gider kadin evi temizler, yemek yapar, esini bekler, sadece haftasonu alisveris
ve bir aksam yemegine cikar " o kadaaaar.ama evlilik oncesi kafalar cok rahat gez toz eglen super yaaa keske imkanim olsada geriye donsem.nisanlilik anilarimi coookk ozledimmm coookkkkk....
Vallahi kuzummm ben yalayıp yuttum kadın doğumuo zaman ben hastayim surekli internetten arastirma yapiyorum bu kadin hastaliklariyla ilgili
Tatlım şimdi geldim evde değildim ama geldimkizlar nerelerdesiniz yaff ozledim herkesleriGURBET KUSU Ilayumut S sinkar @sukruyeomay semsel Mor_cicek @Kilim ve tohum ve sayamadiklarim bi konu bulup konusalim yavvvv
ooo zor isin ben 15 20 dk da evde oluyorum afiyet olsn cnmBen daha yeni yemeğin basına oturdum malum benım işim biraz uzak tatlım beşte çıkıp 7 de anca evde oluyorum
aynen ya nolcak bu halimizVallahi kuzummm ben yalayıp yuttum kadın doğumuçok araştırıyorum ne olacak sonum bilmiyorum
naptin yemegini yedin mi cnm naptin bugun nasil gecti gununTatlım şimdi geldim evde değildim ama geldimhadi bakemmm bulun
Evet canım yedim yemeğimi bugün gün boyu sürttüm vallahnaptin yemegini yedin mi cnm naptin bugun nasil gecti gunun
ohh keyfe bak vallahi bizde napalim fakir isi isten cikip eve gelirken yarim kilo kabak hemen bi yemek alel acele yedik kalktikEvet canım yedim yemeğimi bugün gün boyu sürttüm vallahben annem babam kardeşim çarşıya gittim dönüşte annemgile gittim oturdum 5 e kadar sonra annem yemeğimi de verdi geldim kocacığıma yemek ısıttım yedi şimcik oturuyoz
Canım valla keşke eşim izin versede çalışsam evde çok sıkılıyorum ellerine sağlık canım size afiyet olsunohh keyfe bak vallahi bizde napalim fakir isi isten cikip eve gelirken yarim kilo kabak hemen bi yemek alel acele yedik kalktik
Kizlar sabahki yasadiklarim regl oncesi degisik kanamaymis meger.Bas bayağ normal regliye cevirdi sancilarim basladi kanamam degisti.... bugun regli oldum yanii.Sonraki bat 28 şubatkizlar nerelerdesiniz yaff ozledim herkesleriGURBET KUSU Ilayumut S sinkar @sukruyeomay semsel Mor_cicek @Kilim ve tohum ve sayamadiklarim bi konu bulup konusalim yavvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?