• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ANNE ADAYLARI:nazar::nazar:
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz :KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
Omur kagan Omur kagan = hamisimiz :anneadayı:
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
sezenorhan sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
hadinur hadinur = 22 OCAK
semsel semsel = 22 OCAK
Berf0o0o Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU GURBET KUSU = 15 SUBAT
Kilim ve tohum Kilim ve tohum =21 SUBAT
Ilayumut Ilayumut = 21 SUBAT
betul225 betul225 =21 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..

:anneadayı::KK46::nazar::KK200::KK73::rolleyes::KK9: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim.

Bitanemmmm :-)

kaynanamdaydm netim yok idi :) nasilsun kiz gunu gecenler ne etms liste hala ayni hicmi hamis regl olan yok :-) bu ara da 07gul07 07gul07 sana da kustum beni etiketlememissn :KK12::KK12::KK12:
tatlim iyim bende.gunu gecenler var ama pozitif haberi alamadik henuz.
berfinde daha henuz hastalanmamis.ailesi tatile gelmis ona.
test yapmis 2lerdeydi en son ama dun 1.20 cikmis.bakalim hayirlisi herseyin.

Can'mmm biliyomm bunlari berfikle surekli knusyoruz suandada :) whatsap grubumuza gel sende sole berfike :)
tatlim iyim bende.gunu gecenler var ama pozitif haberi alamadik henuz.
berfinde daha henuz hastalanmamis.ailesi tatile gelmis ona.
test yapmis 2lerdeydi en son ama dun 1.20 cikmis.bakalim hayirlisi herseyin.

Ahhhh ahhhh bir genç kızın en güzel günleri bebeğim :KK66: bende çok arıyorum o günleri çoğu kez sabah ezanına kadar konuşurduk telefonda... Şimdi beş dakikaya düştü :KK66:
ayyy sendemi valla bende ezana kadar konusurdum sacmalamak bile guzeldi yaa.
annem derdi kizim sen ne konusuyon o kadar:oops:hic havadan sudan:KK48:
(bazen ozluyorum o gunleri deyince esim gidip obur odadan ariyo beni:KK48:
o kadar hosuma gidiyoki o gunlerdeki sesi ama hersey zamaninda guzel.:KK16:
simdide basimi omzuna koyunca herseyi unutuyorum yetiyo:KK66:boyle idare ediyoz :KK3:
bebek gelince papucunu dama aticam diyorum sinir oluyoo:21:

sezenorhan sezenorhan canım senin adet baya gecikmiş normalde gecikiyor mu test yaptırmayı düşünüyor musun merak ettim de:KK66:hadi bakalım inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:bu haberleri verirsin bize
Valla çok gecikti cnm normalde çatlamadan 16 gün sonra adet olurum ama 23 gün doldu artık 24. Gün yarın gelmedi bende anlamadım ama zaten çatlama gününü de degerlendiremedigimiz için çok fazla merak etmiyorum .bakalım 1 hafta daha gelmezse test yaparım bu arada 4 gün önce fln test yaptığımda bişey çıkmamıştı olsaydı mutlaka çıkardı. Valla kafamda deli sorular ilginç bi ay oldu benim için (: sen ne durumdasin cnm ?

Valla çok gecikti cnm normalde çatlamadan 16 gün sonra adet olurum ama 23 gün doldu artık 24. Gün yarın gelmedi bende anlamadım ama zaten çatlama gününü de degerlendiremedigimiz için çok fazla merak etmiyorum .bakalım 1 hafta daha gelmezse test yaparım bu arada 4 gün önce fln test yaptığımda bişey çıkmamıştı olsaydı mutlaka çıkardı. Valla kafamda deli sorular ilginç bi ay oldu benim için :-) sen ne durumdasin cnm ?
catlatma ignesi kullanmismiydin cnm?

Valla çok gecikti cnm normalde çatlamadan 16 gün sonra adet olurum ama 23 gün doldu artık 24. Gün yarın gelmedi bende anlamadım ama zaten çatlama gününü de degerlendiremedigimiz için çok fazla merak etmiyorum .bakalım 1 hafta daha gelmezse test yaparım bu arada 4 gün önce fln test yaptığımda bişey çıkmamıştı olsaydı mutlaka çıkardı. Valla kafamda deli sorular ilginç bi ay oldu benim için :-) sen ne durumdasin cnm ?
Hadi bakalım inşallah bebiştir hakkında hayırlısı olsun canım :anneadayı:valla canımcım ben de durumlar aynı yarın adetim bitiyor bugün doktor a gidecem 12 de randevum var yaza inşallah tüp bebişe başlıycaz benim bebişin normal yolla geleceği yok:KK43:illa yoracak anne babasını ama olsun gelsin de yorsun :KK46::KK46::KK46:herşey onlar için zaten dimi:KK53:artık ben de yaza kadar günümü gün edecem inşallah tutunursa miniğim 9 ay evde tıkılacam:KK48::KK71:

ayyy sendemi valla bende ezana kadar konusurdum sacmalamak bile guzeldi yaa.
annem derdi kizim sen ne konusuyon o kadar:oops:hic havadan sudan:KK48:
(bazen ozluyorum o gunleri deyince esim gidip obur odadan ariyo beni:KK48:
o kadar hosuma gidiyoki o gunlerdeki sesi ama hersey zamaninda guzel.:KK16:
simdide basimi omzuna koyunca herseyi unutuyorum yetiyo:KK66:boyle idare ediyoz :KK3:
bebek gelince papucunu dama aticam diyorum sinir oluyoo:21:
gelsin bebişler atılsın babaların papuçları ;) artık bebiş sevelim yaaaa ;)

cnm taze annisimmm:KK68: neler hissediyorsun alistinmi :anneadayı:
bizlere dua ediyon mu bakim hii :KK39: doguma kadar butun gelismeleri yaz .
sakin bizi birakip baska topiklere gitme.daha bizim bebislerin haberini vericez sana:KK60:
her zaman sizlere dua ediyorum canlarım benim hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ki her sabah ilk işe geldiğimde ilk işim kk açmak mesajlarınızı okumak dua etmek sizlere hamişliğim hakında bilgi vermek bitanem bunaltılarım tek oluyor bu aralar zaten uykuyu hiç demiyorum o daimi vardı şimdi biraz daha bastı :):KK48::KK51:

iyiyim bitanecim sen nasılsın sende ne var ne yok
:KK15:
vallahı iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum dün gece eşim geç geldi; onu bekle ilişkiye gir daha sonra duş al derken gece 2 de uyudum 6'da uyandım; gözlerim kapanacak gibi :) bat 7 şubat hala deniyorum ;) geç döllenme olursa kaçırmayayım diye ;) yumurtlama dönemimi hesaplıyamıyorum artık :(

her zaman sizlere dua ediyorum canlarım benim hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ki her sabah ilk işe geldiğimde ilk işim kk açmak mesajlarınızı okumak dua etmek sizlere hamişliğim hakında bilgi vermek bitanem bunaltılarım tek oluyor bu aralar zaten uykuyu hiç demiyorum o daimi vardı şimdi biraz daha bastı :):KK48::KK51:
cnm ne isi yapiyordun sen?hamilelik boyunca izin alma imkanin yokmu?

vallahı iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum dün gece eşim geç geldi; onu bekle ilişkiye gir daha sonra duş al derken gece 2 de uyudum 6'da uyandım; gözlerim kapanacak gibi :) bat 7 şubat hala deniyorum :KK66: geç döllenme olursa kaçırmayayım diye :KK66: yumurtlama dönemimi hesaplıyamıyorum artık :KK43:
olacak ALLAH IN İZNİYLE CANIM BENİM BU KADAR KENDİNİ ONA ODAKLAMA OLACAĞI VARSADA ÇOK ODAKLADIĞIN İÇİN OLMAZ DERLER YA SONRA ÖYLE OLMASIN CANIM BENİM

vallahı iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum dün gece eşim geç geldi; onu bekle ilişkiye gir daha sonra duş al derken gece 2 de uyudum 6'da uyandım; gözlerim kapanacak gibi :) bat 7 şubat hala deniyorum :KK66: geç döllenme olursa kaçırmayayım diye :KK66: yumurtlama dönemimi hesaplıyamıyorum artık :KK43:
meselede dusunmiycek olana bak sennn:KK67:esin nsl sana demiyor otur oturdugun yerde bu ay:KK70:
ayrica niye hemen dus aliyon cnm biraz durman gerekir oylece ayaklari bir yere dayayip:stop:

Back