• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Yıkamalı mıyız olacaktı :KK47:
icinde yagi varsa yagli zeytin aldiysan yikayip zeytin yagi dok cnm cunku kendi yagi kaliteli olmuyo eger icinde yag yoksa yag dokmene gerek yok :) ama mutlaka yiyeceginiz kadarini yika canim geri kalan kendi suyunda dolapta saklayabilirsn

Kızlar ben yeni evli olunca biraz acemiyim birşey sorcam. Bimden yeşil zeytin ve siyah zeytin aldım. Bunları kahvaltılığa koyarken yıkamalıyız, kendi suyunu kullanmıyoruz dimi bide. Bir de üstüne zeytinyağı dökmemiz şart mı zeytinlerin
Evet canım yıkaman lazım üstüne zeytinyağı koymaya gerek yok :KK66:

Kizlar sabahki yasadiklarim regl oncesi degisik kanamaymis meger.Bas bayağ normal regliye cevirdi sancilarim basladi kanamam degisti.... bugun regli oldum yanii.Sonraki bat 28 şubat :KK43:
aaaaa tuh ya cok ta umutluyduk ama beyse gelecek ay gelecek umutlar canim insallah rabbim hayitlisiyla bebegin onunuzdeki ay gelir :) hastaneye mi gittin yoksa regl sancn olunca evde miydin

Sulari şişede birakiyorum icinden tabaga cikarip yikiyorum uzerine yag dokuyrm.dokmesende olur ama yag dokunce daha bi lezzetli oluyo.kekik limonda ekerim ben siyah zeytine:KK66:
Ohhhh değmeyin keyfime:kk77:

Evet
aaaaa tuh ya cok ta umutluyduk ama beyse gelecek ay gelecek umutlar canim insallah rabbim hayitlisiyla bebegin onunuzdeki ay gelir :) hastaneye mi gittin yoksa regl sancn olunca evde miydin
Seninle konustuktan hemen sonra adet sancim basladi kanamam koyulasti rengi ayni adet kanamasiydi ozur dilerim ama pihti filan hersey adet kanamasaydi yani.doktorsitesi.com da bi doktora sordum takip et dedi.Hersey normal olunca gitmedim :( zaten 20 gun once fitil kullanmistm doktor onun etkisi olabilir dedi.adetim bitince test yapmayi dusunuyorum ustune filan gorururm blki die :110:

Kizlar sabahki yasadiklarim regl oncesi degisik kanamaymis meger.Bas bayağ normal regliye cevirdi sancilarim basladi kanamam degisti.... bugun regli oldum yanii.Sonraki bat 28 şubat :KK43:
Canım benim hayırlısı boyleymiş sağlık olsun inşallah gelecek aya olur cnm sen ne kadardır evlisin

Evet

Seninle konustuktan hemen sonra adet sancim basladi kanamam koyulasti rengi ayni adet kanamasiydi ozur dilerim ama pihti filan hersey adet kanamasaydi yani.doktorsitesi.com da bi doktora sordum takip et dedi.Hersey normal olunca gitmedim :KK43: zaten 20 gun once fitil kullanmistm doktor onun etkisi olabilir dedi.adetim bitince test yapmayi dusunuyorum ustune filan gorururm blki die :110:
Canım anlamadım ne testi yaptırmayı düşünüyorsun

Evet

Seninle konustuktan hemen sonra adet sancim basladi kanamam koyulasti rengi ayni adet kanamasiydi ozur dilerim ama pihti filan hersey adet kanamasaydi yani.doktorsitesi.com da bi doktora sordum takip et dedi.Hersey normal olunca gitmedim :KK43: zaten 20 gun once fitil kullanmistm doktor onun etkisi olabilir dedi.adetim bitince test yapmayi dusunuyorum ustune filan gorururm blki die :110:
ustune gormede 2 en fazla 3 gun oluyo canim takip eder haber verirsin burdan hayirlisi olsun bu ay boyle hayirli olcak demekki

Canım anlamadım ne testi yaptırmayı düşünüyorsun
Canim bugun adet baslangicim bi tuhafdi vişne suyu gibi sivi geldi bi sure.Regli degil baska bisey diye korktum bikac saate normal regli kivamina geldi.Belki ustune gormedir dedim degisik baslayinca.Bitsin gebelik testi yapcam ;)

Bitanemmmm :-)
TospaAnnesi TospaAnnesi cnm nerdesin???
listeyi bulamadim batlari paylasta bakalim kimin gunu geciyor:KK59::cool::p
AAA buldum tamamdir paylasiyorummmm.....
kaynanamdaydm netim yok idi :) nasilsun kiz gunu gecenler ne etms liste hala ayni hicmi hamis regl olan yok :-) bu ara da 07gul07 07gul07 sana da kustum beni etiketlememissn :KK12::KK12::KK12:

Bitanemmmm :-)
TospaAnnesi TospaAnnesi cnm nerdesin???
listeyi bulamadim batlari paylasta bakalim kimin gunu geciyor:KK59::cool::p
AAA buldum tamamdir paylasiyorummmm.....
kaynanamdaydm netim yok idi :) nasilsun kiz gunu gecenler ne etms liste hala ayni hicmi hamis regl olan yok :-) bu ara da 07gul07 07gul07 sana da kustum beni etiketlememissn :KK12::KK12::KK12:

Back