- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 34
sagol cnm sizede afiyet bal seker olsun :)Canım valla keşke eşim izin versede çalışsam evde çok sıkılıyorum ellerine sağlık canım size afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol cnm sizede afiyet bal seker olsun :)Canım valla keşke eşim izin versede çalışsam evde çok sıkılıyorum ellerine sağlık canım size afiyet olsun
icinde yagi varsa yagli zeytin aldiysan yikayip zeytin yagi dok cnm cunku kendi yagi kaliteli olmuyo eger icinde yag yoksa yag dokmene gerek yok :) ama mutlaka yiyeceginiz kadarini yika canim geri kalan kendi suyunda dolapta saklayabilirsnYıkamalı mıyız olacaktı
aynen bnde bendeSulari şişede birakiyorum icinden tabaga cikarip yikiyorum uzerine yag dokuyrm.dokmesende olur ama yag dokunce daha bi lezzetli oluyo.kekik limonda ekerim ben siyah zeytine
Evet canım yıkaman lazım üstüne zeytinyağı koymaya gerek yokKızlar ben yeni evli olunca biraz acemiyim birşey sorcam. Bimden yeşil zeytin ve siyah zeytin aldım. Bunları kahvaltılığa koyarken yıkamalıyız, kendi suyunu kullanmıyoruz dimi bide. Bir de üstüne zeytinyağı dökmemiz şart mı zeytinlerin
aaaaa tuh ya cok ta umutluyduk ama beyse gelecek ay gelecek umutlar canim insallah rabbim hayitlisiyla bebegin onunuzdeki ay gelir :) hastaneye mi gittin yoksa regl sancn olunca evde miydinKizlar sabahki yasadiklarim regl oncesi degisik kanamaymis meger.Bas bayağ normal regliye cevirdi sancilarim basladi kanamam degisti.... bugun regli oldum yanii.Sonraki bat 28 şubat
Ohhhh değmeyin keyfimeSulari şişede birakiyorum icinden tabaga cikarip yikiyorum uzerine yag dokuyrm.dokmesende olur ama yag dokunce daha bi lezzetli oluyo.kekik limonda ekerim ben siyah zeytine
Seninle konustuktan hemen sonra adet sancim basladi kanamam koyulasti rengi ayni adet kanamasiydi ozur dilerim ama pihti filan hersey adet kanamasaydi yani.doktorsitesi.com da bi doktora sordum takip et dedi.Hersey normal olunca gitmedim zaten 20 gun once fitil kullanmistm doktor onun etkisi olabilir dedi.adetim bitince test yapmayi dusunuyorum ustune filan gorururm blki dieaaaaa tuh ya cok ta umutluyduk ama beyse gelecek ay gelecek umutlar canim insallah rabbim hayitlisiyla bebegin onunuzdeki ay gelir :) hastaneye mi gittin yoksa regl sancn olunca evde miydin
Canım benim hayırlısı boyleymiş sağlık olsun inşallah gelecek aya olur cnm sen ne kadardır evlisinKizlar sabahki yasadiklarim regl oncesi degisik kanamaymis meger.Bas bayağ normal regliye cevirdi sancilarim basladi kanamam degisti.... bugun regli oldum yanii.Sonraki bat 28 şubat
Canım anlamadım ne testi yaptırmayı düşünüyorsunEvet
Seninle konustuktan hemen sonra adet sancim basladi kanamam koyulasti rengi ayni adet kanamasiydi ozur dilerim ama pihti filan hersey adet kanamasaydi yani.doktorsitesi.com da bi doktora sordum takip et dedi.Hersey normal olunca gitmedim zaten 20 gun once fitil kullanmistm doktor onun etkisi olabilir dedi.adetim bitince test yapmayi dusunuyorum ustune filan gorururm blki die
ustune gormede 2 en fazla 3 gun oluyo canim takip eder haber verirsin burdan hayirlisi olsun bu ay boyle hayirli olcak demekkiEvet
Seninle konustuktan hemen sonra adet sancim basladi kanamam koyulasti rengi ayni adet kanamasiydi ozur dilerim ama pihti filan hersey adet kanamasaydi yani.doktorsitesi.com da bi doktora sordum takip et dedi.Hersey normal olunca gitmedim zaten 20 gun once fitil kullanmistm doktor onun etkisi olabilir dedi.adetim bitince test yapmayi dusunuyorum ustune filan gorururm blki die
rica ederiz cnm hep burdayiz herseyi sorabilirsnTeşekkürler hanımlar acemi geline yol gösterdiniz
ne demek cnm lafi olmaz mck07gul07 Allah razı olsun hemşerim
Canim bugun adet baslangicim bi tuhafdi vişne suyu gibi sivi geldi bi sure.Regli degil baska bisey diye korktum bikac saate normal regli kivamina geldi.Belki ustune gormedir dedim degisik baslayinca.Bitsin gebelik testi yapcamCanım anlamadım ne testi yaptırmayı düşünüyorsun
1 yil 4 ayCanım benim hayırlısı boyleymiş sağlık olsun inşallah gelecek aya olur cnm sen ne kadardır evlisin
Insallah canimmmmm.Önumuzdeki ay kür falan hic bisey uygulamiycam kizlar bu konuyuda kafaya takmiycam artik Rabbim en guzel zamani bilirCanım benim hayırlısı boyleymiş sağlık olsun inşallah gelecek aya olur cnm sen ne kadardır evlisin
kaynanamdaydm netim yok idi :) nasilsun kiz gunu gecenler ne etms liste hala ayni hicmi hamis regl olan yok bu ara da 07gul07 sana da kustum beni etiketlememissnTospaAnnesi cnm nerdesin???
listeyi bulamadim batlari paylasta bakalim kimin gunu geciyor
AAA buldum tamamdir paylasiyorummmm.....
kaynanamdaydm netim yok idi :) nasilsun kiz gunu gecenler ne etms liste hala ayni hicmi hamis regl olan yok bu ara da 07gul07 sana da kustum beni etiketlememissnTospaAnnesi cnm nerdesin???
listeyi bulamadim batlari paylasta bakalim kimin gunu geciyor
AAA buldum tamamdir paylasiyorummmm.....