• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Evleneli 7 ay oldu canım ama çook istiyorum :)) 4 yıllık bi ilişkimiz vardı eşimle 16 yaşımdan beri tanıyordum
biraz gez toz esinle oturup sohbetler edin ne bilim yapmadiginiz seyler yapin sehir disina cikin ben 26 yasima gircem yakinda 2 yillik evliyim ve cok fazla guzel gunler gecirdik evde hic durmadik surekli bi yerlere gittik hatta bir gece uyku tutmadi gece 3 te yola ciktik yol bizi fethiyeye goturdu orda 1 gun otel keyfi yapip donduk geri bhnlari bebek olunca ertelemek zorunda kalicaksinz firsatinz var gencsiniz bu arada esin kac yasinda

bende eşimle 18 yaşında tanıştım 24 yaşında evlendim..... :KK66: okulumun bitmesini bekledı sonrada atanmamı bekledi :KK66: ve şükürler olsun ki sevdiğim adamla adamla evlendim... :KK66: birde bebiş olursa mutluluğumuz tam olacak :KK66:

Ay ne güzel :)) kem gözlerden ırak olun inşalllah öpüyorum canım :* İnşallah hepimizin iyi haberleri vereceği günlerimiz de gelecek..

biraz gez toz esinle oturup sohbetler edin ne bilim yapmadiginiz seyler yapin sehir disina cikin ben 26 yasima gircem yakinda 2 yillik evliyim ve cok fazla guzel gunler gecirdik evde hic durmadik surekli bi yerlere gittik hatta bir gece uyku tutmadi gece 3 te yola ciktik yol bizi fethiyeye goturdu orda 1 gun otel keyfi yapip donduk geri bhnlari bebek olunca ertelemek zorunda kalicaksinz firsatinz var gencsiniz bu arada esin kac yasinda

tatlım 3 yıllık sevgililik dönemi 7 aylık evlilik dönemi :)) Rabbime şükürler olsun ki biçok sey yasadık bizde. Artık bebis bekliyoruz bilmiyorum erken mi ama hayırlısı olsun ne diyim :) düşüncelerin için tesekkür ediyorum :* Eşim 23 yasında :)

sana katılıyorum cnmmm bizde eşimle herseyı dolu dolu yaşadık... cinsel hayat, sosyal hayat gezmeler, tozmalar herşey dopdoluydu...:KK49: içimde de hiçbirsey kalmadı... çok genç evlenen arkadaslara benimde tavsiyem en az 1 sene beklemeleri ... sonra hersey daha zor oluyor gençliğini geri getiremiyorsun.... şu an düşünüyorum da ben 20 yaşında evlenmeyi bile düşünmüyordum ;) şimdiki gençler çok hızlı ;):21:

bende eşimle 18 yaşında tanıştım 24 yaşında evlendim..... :KK66: okulumun bitmesini bekledı sonrada atanmamı bekledi :KK66: ve şükürler olsun ki sevdiğim adamla adamla evlendim... :KK66: birde bebiş olursa mutluluğumuz tam olacak :KK66:
oh ne güzel şimdi kafana takp dertlenme azcık gez toz eğlen korunmuyorsun da nasılsa olursa ne ala olmazsa doktorun önerileri doğrultusunda tedavi olursun canım benim.

tatlım 3 yıllık sevgililik dönemi 7 aylık evlilik dönemi :)) Rabbime şükürler olsun ki biçok sey yasadık bizde. Artık bebis bekliyoruz bilmiyorum erken mi ama hayırlısı olsun ne diyim :) düşüncelerin için tesekkür ediyorum :* Eşim 23 yasında :)
oyle cnm hayirlisi olsun bebisi bu kadar istedigine gore annelige hazirsin demekki yumurtlama gunlerini takip et o donemlerde hamile kalabilirsin ;)

oh ne güzel şimdi kafana takp dertlenme azcık gez toz eğlen korunmuyorsun da nasılsa olursa ne ala olmazsa doktorun önerileri doğrultusunda tedavi olursun canım benim.
aynen cnm ben martta aşılama olmayı düşünüyordum ama araba alınca iş yaş oldu... korunmamaya devam... ne zaman gelırse meleğim başımın üstüne.... tedavimide 1,5 sene sonra başlıyacagım ;) bir sorun olsaydı bu zamana kadar beklemezdım napar eder tedavimi olurdum ;) ama sebebsiz inferlite olduğu için 1,5 sene akışına bırakacagım ;)

sana katılıyorum cnmmm bizde eşimle herseyı dolu dolu yaşadık... cinsel hayat, sosyal hayat gezmeler, tozmalar herşey dopdoluydu...:KK49: içimde de hiçbirsey kalmadı... çok genç evlenen arkadaslara benimde tavsiyem en az 1 sene beklemeleri ... sonra hersey daha zor oluyor gençliğini geri getiremiyorsun.... şu an düşünüyorum da ben 20 yaşında evlenmeyi bile düşünmüyordum :KK66: şimdiki gençler çok hızlı :KK66::21:
bizlere gore oyle cnm 20 yas anne olmak icin kucuk geliyo ben 23 yasinda evlendim o zmn bile tereddut ettim erkenmi die arkadasimiz sevgililik doneminde herseyi yasadigina inaniyo ve hamile olmaya hazir hissediyo hakkinda hayirlisi olsun demekten baska yapilcak bisi yok :eek:bana gore kucuk gelme sebebi benim kardesimde 96 li ve suan uniye gidiyo alamnca ogretmeni olucak hayirlisiyla evlenmek icinde en az 5 yili var herkez ayni yaslarda evlenmiyo bazilari erken bazilari gec :)

Canim ne durumdasin iyi misin nasil gidiyor doktora gittin mi keseyi filan girmek icin
ewet canım gördüm gecen çarşamba günü gittim bu çarşamba günüde tekrar gidecem canım geçen 4hafta 5 günlük dedi şimdi ise hesabladığıma göre 5hafta 3 günlük olmuş :)

ewet canım gördüm gecen çarşamba günü gittim bu çarşamba günüde tekrar gidecem canım geçen 4hafta 5 günlük dedi şimdi ise hesabladığıma göre 5hafta 3 günlük olmuş :)
Masallah subhanallah . Canim saglikla gelsin.insaallah birdakinede buyuk htimal kalp atisini duyarsin Allahin izniyle bizlerede dua etmeyi unutma olur mu :-)

aynen cnm ben martta aşılama olmayı düşünüyordum ama araba alınca iş yaş oldu... korunmamaya devam... ne zaman gelırse meleğim başımın üstüne.... tedavimide 1,5 sene sonra başlıyacagım :KK66: bir sorun olsaydı bu zamana kadar beklemezdım napar eder tedavimi olurdum :KK66: ama sebebsiz inferlite olduğu için 1,5 sene akışına bırakacagım :KK66:
inşlaalh kafandan atıp rahatlarsan belki daha kolay olur canım.

aynen cnm ben martta aşılama olmayı düşünüyordum ama araba alınca iş yaş oldu... korunmamaya devam... ne zaman gelırse meleğim başımın üstüne.... tedavimide 1,5 sene sonra başlıyacagım :KK66: bir sorun olsaydı bu zamana kadar beklemezdım napar eder tedavimi olurdum :KK66: ama sebebsiz inferlite olduğu için 1,5 sene akışına bırakacagım :KK66:
inşlaalh kafandan atıp rahatlarsan belki daha kolay olur canım.

saol canım benim ALLAH RAZI OLSUN SENDE HAMİŞ DEĞİLMİYDİN

Back