19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Klomen kullanan arkadaşlar yumurta oluşmadığı için mi kullanıyorsunuz yoksa çatlamıyor mu

Keske .. Yok canim 7ay once kurtaj oldum ikinci gebeligimdi sonlandi :-( yedi aydirda korunmuyoruz ama olmadi
ALLAHIN İZNİYLE OLUR CANIM BENİM ÜZME KENDİNİ HERŞEYİ VERENDE ALANDA YÜCE RABİM HERŞEYİN EN İYİSİNİDE YİNE O BİLİR İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ZAMANI GELDİĞİNDE TEKRAR OLUR CANIM BENİM

07gul07 anladım, benim 8 martta bebek için bakılmaya başlanacak.. Pco luyum ama tedavimi oluyordum adetlerim düzenli, yumurtlama da oluyormuş.. Aralıkta gittim en son doktora ve bebek istiyoruz dedim.. Endokrin uzmanı doktorum. Marta randevu verdi değerlerimi gebeliğe uygun seviyeye getirecekmiş.. Klomen verecek mi ben de merak ediyorum

ayy bi soru sorcamda yanlis anla lutfen sadece merak ettim.
sen cinsel hayat derken yani sevgiliykenmi beraber oldun cnm.
nsl cesaret ediliyor hemen evlilik yok bi garanti yok ne bilim

ayy bi soru sorcamda yanlis anla lutfen sadece merak ettim.
sen cinsel hayat derken yani sevgiliykenmi beraber oldun cnm.
nsl cesaret ediliyor hemen evlilik yok bi garanti yok ne bilim
Ayy beni çok güldürdün sen çok yaşa emi arkadasın biri ilk gecede hamile kalanlar ne kadar sanslı biz o şans yok dedi... Bende onun dezavantajı var çiftler gebelik sürecinde rahat cinsel ve duygusal paylaşımlar yaşayamıyor evliliğin ilk aylarından itibaren odak noktaları bebek oluyor dedimm... O yüzden ben eşimle hersey yaşadım içim rahat şimdide bebek istiyoruz anlamında söyledim cinsel hayatımı umarım anlatabilmişimdir kuzum

aynen size katiliyordum bnde onceden 18 ve 21 arasi cocuk yapmam derdim hep.
ama hic oyle olmuyormus.insan bellli bir sure sonra hele bide cevrede sorular arttikca merak ediyor.
acaba hamile kalamiycammi acaba sorunmu var diyip pesine dusuyorsun.bunun yasla alakali oldugunu sanmiyorum.
sonucta belli bir sure korunmadan iliski yasaniyor ve ortada herkesin yasadigi seyler var.insan supheye dusuyor.
en azindan bisey varsa erkenden ogrenirim diyip doktor arayisina giriliyor ve sonrasi malum hepinizin bildigi gibi bir doktorun dedigiyle oteki birbirine uymuyor bazen.derdimi tam olarak ogreneyim derken iyice stres altinda kaliyoruz.
belkide bundan dolayi gecikiyor miniklerimiz...

haaa anladim cnm ne bilim "ben herseyi yasadim cinsel hayat, gezdim tozdum "
falan dedinde acaba dedim evlilik oncesindenmi bahsettin.ben bazilarinin cesaretine sasiriyorum da.
gecen bi arkadasin dugunune gittikte.kiz bir kac ay telefonla gorusup hic dogru duzgun tanimadan ilk gorusmede oglana kacmisti.sok oldum ya nsl bir guven var insanlarda.karsidaki hirsizmi issizmi bilip bilmeden nsl aileni yuzustu birakirsin.
aklim almiyor.benim ailem kendi istegiyle beni verdigi halde hep suphe icindeydim ya karsi taraf kotuyse ailem beni kabul edermi diye dusunuyordum.ama sukur onlari dinledim hic pisman olmadim.bir sorunum oldu onda babam daglar gibi arkamda durdu.cok sukur iyiki onun kiziyim.

GURBET KUSU tabi 6 senelik ilişkimizde ufak tefek kaçamaklar el ele tutuşmalar öpüşmeler oldu ama hepsi o kadar
olur cnm o kadar
bizde iki yil nisanli kaldik .telefon ve internetim hic kapanmazdi geceli gunduzlu mesai yapiyorduk
dugune son 3 gun kala 72 saat boyunca dip dibeydikcok guzel anilarim oldu yaa iyikide herseyi o zamanlar yasadik.
sonrasinda evlenince biraz monotonlasiyor hayat.cok siradan bir hal aliyor.
"erkek ise gider kadin evi temizler, yemek yapar, esini bekler, sadece haftasonu alisveris
ve bir aksam yemegine cikar " o kadaaaar.ama evlilik oncesi kafalar cok rahat gez toz eglen super yaaa keske imkanim olsada geriye donsem.nisanlilik anilarimi coookk ozledimmm coookkkkk....

@SedanuR54 cnm nerdesin???
listeyi bulamadim batlari paylasta bakalim kimin gunu geciyor
AAA buldum tamamdir paylasiyorummmm.....

Son düzenleme:
ANNE ADAYLARI Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
Omur kagan = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel = 22 OCAK
Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = 15 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..

Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…