ALLAHIN İZNİYLE OLUR CANIM BENİM ÜZME KENDİNİ HERŞEYİ VERENDE ALANDA YÜCE RABİM HERŞEYİN EN İYİSİNİDE YİNE O BİLİR İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ZAMANI GELDİĞİNDE TEKRAR OLUR CANIM BENİMKeske .. Yok canim 7ay once kurtaj oldum ikinci gebeligimdi sonlandi :-( yedi aydirda korunmuyoruz ama olmadi
BURDAYIM CANIM AMA MESAİ BİTİYOR GİDİYORUM ALLAH A EMANET OL YARIN TEKRAR GİRERİM CANIM BENİMkizlar nerelerdesiniz yaff ozledim herkesleriGURBET KUSU @Ilaymilya S sinkar Omur kagan semsel Mor_cicek Kilim ve tohum ve sayamadiklarim bi konu bulup konusalim yavvvv
hayir canim yumurta olusmadigi icin degil yumurta sayisini artirip gebe kalma sansini yukselttigi icin birde yumurta takibi daha kolay oluyo bu yuzden kullaniyoruzKlomen kullanan arkadaşlar yumurta oluşmadığı için mi kullanıyorsunuz yoksa çatlamıyor mu
goruusuruz cok dikkat et kendine bebisede tabiki optm cokBURDAYIM CANIM AMA MESAİ BİTİYOR GİDİYORUM ALLAH A EMANET OL YARIN TEKRAR GİRERİM CANIM BENİM
ben burdayımmmmmmkizlar nerelerdesiniz yaff ozledim herkesleriGURBET KUSU @Ilaymilya S sinkar Omur kagan semsel Mor_cicek Kilim ve tohum ve sayamadiklarim bi konu bulup konusalim yavvvv
kizlar nerelerdesiniz yaff ozledim herkesleriGURBET KUSU @Ilaymilya S sinkar Omur kagan semsel Mor_cicek Kilim ve tohum ve sayamadiklarim bi konu bulup konusalim yavvvv
cnm taze annisimmmMUCUK BİTANEM
Hayatım ben herzaman burdayım işten yeni çıktım eve gidiyorum. Eve gider gitmez size eşlik edecegımkizlar nerelerdesiniz yaff ozledim herkesleriGURBET KUSU @Ilaymilya S sinkar Omur kagan semsel Mor_cicek Kilim ve tohum ve sayamadiklarim bi konu bulup konusalim yavvvv
ayy bi soru sorcamda yanlis anla lutfen sadece merak ettim.sana katılıyorum cnmmm bizde eşimle herseyı dolu dolu yaşadık... cinsel hayat, sosyal hayat gezmeler, tozmalar herşey dopdoluydu...içimde de hiçbirsey kalmadı... çok genç evlenen arkadaslara benimde tavsiyem en az 1 sene beklemeleri ... sonra hersey daha zor oluyor gençliğini geri getiremiyorsun.... şu an düşünüyorum da ben 20 yaşında evlenmeyi bile düşünmüyordum şimdiki gençler çok hızlı
Ayy beni çok güldürdün sen çok yaşa emiayy bi soru sorcamda yanlis anla lutfen sadece merak ettim.
sen cinsel hayat derken yani sevgiliykenmi beraber oldun cnm.
nsl cesaret ediliyor hemen evlilik yok bi garanti yok ne bilim
aynen size katiliyordum bnde onceden 18 ve 21 arasi cocuk yapmam derdim hep.bizlere gore oyle cnm 20 yas anne olmak icin kucuk geliyo ben 23 yasinda evlendim o zmn bile tereddut ettim erkenmi die arkadasimiz sevgililik doneminde herseyi yasadigina inaniyo ve hamile olmaya hazir hissediyo hakkinda hayirlisi olsun demekten baska yapilcak bisi yokbana gore kucuk gelme sebebi benim kardesimde 96 li ve suan uniye gidiyo alamnca ogretmeni olucak hayirlisiyla evlenmek icinde en az 5 yili var herkez ayni yaslarda evlenmiyo bazilari erken bazilari gec :)
Ayy beni çok güldürdün sen çok yaşa emiarkadasın biri ilk gecede hamile kalanlar ne kadar sanslı biz o şans yok dedi... Bende onun dezavantajı var çiftler gebelik sürecinde rahat cinsel ve duygusal paylaşımlar yaşayamıyor evliliğin ilk aylarından itibaren odak noktaları bebek oluyor dedimm... O yüzden ben eşimle hersey yaşadım içim rahat şimdide bebek istiyoruz anlamında söyledim cinsel hayatımı umarım anlatabilmişimdir kuzum
olur cnm o kadarGURBET KUSU tabi 6 senelik ilişkimizde ufak tefek kaçamaklar el ele tutuşmalar öpüşmeler oldu ama hepsi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?