• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

07gul07 07gul07 anladım, benim 8 martta bebek için bakılmaya başlanacak.. Pco luyum ama tedavimi oluyordum adetlerim düzenli, yumurtlama da oluyormuş.. Aralıkta gittim en son doktora ve bebek istiyoruz dedim.. Endokrin uzmanı doktorum. Marta randevu verdi değerlerimi gebeliğe uygun seviyeye getirecekmiş.. Klomen verecek mi ben de merak ediyorum
anladim canim degerlerini uygun hale getirince bebisin olur olmamasi icin bi sebeb yok hakkinda hayirlisi olsn vnm

sperkondri die bi hastalik cikmis kendini hasta gibi hissedip internetten o hastaligi arastirmaymis ilginc degilmi

o zaman ben hastayim surekli internetten arastirma yapiyorum bu kadin hastaliklariyla ilgili

olur cnm o kadar :KK70:
bizde iki yil nisanli kaldik .telefon ve internetim hic kapanmazdi geceli gunduzlu mesai yapiyorduk:KK70:
dugune son 3 gun kala 72 saat boyunca dip dibeydik:KK70:cok guzel anilarim oldu yaa iyikide herseyi o zamanlar yasadik.
sonrasinda evlenince biraz monotonlasiyor hayat.cok siradan bir hal aliyor.
"erkek ise gider kadin evi temizler, yemek yapar, esini bekler, sadece haftasonu alisveris
ve bir aksam yemegine cikar " o kadaaaar.ama evlilik oncesi kafalar cok rahat gez toz eglen super yaaa keske imkanim olsada geriye donsem.nisanlilik anilarimi coookk ozledimmm coookkkkk....
Ahhhh ahhhh bir genç kızın en güzel günleri bebeğim ;) bende çok arıyorum o günleri çoğu kez sabah ezanına kadar konuşurduk telefonda... Şimdi beş dakikaya düştü ;)

sezenorhan sezenorhan canım senin adet baya gecikmiş normalde gecikiyor mu test yaptırmayı düşünüyor musun merak ettim de:KK66:hadi bakalım inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:bu haberleri verirsin bize

naptin yemegini yedin mi cnm naptin bugun nasil gecti gunun
Evet canım yedim yemeğimi bugün gün boyu sürttüm vallah:KK70:ben annem babam kardeşim çarşıya gittim dönüşte annemgile gittim oturdum 5 e kadar sonra annem yemeğimi de verdi geldim kocacığıma yemek ısıttım yedi şimcik oturuyoz:KK53:

Evet canım yedim yemeğimi bugün gün boyu sürttüm vallah:KK70:ben annem babam kardeşim çarşıya gittim dönüşte annemgile gittim oturdum 5 e kadar sonra annem yemeğimi de verdi geldim kocacığıma yemek ısıttım yedi şimcik oturuyoz:KK53:
ohh keyfe bak vallahi bizde napalim fakir isi isten cikip eve gelirken yarim kilo kabak hemen bi yemek alel acele yedik kalktik :KK51:

Kız GURBET KUSU GURBET KUSU ben çok merakliyim bir ara sorun yaşadım babam arkamda dağ gibi durdu dedin çok özel değilse sorabilir miyim çünkü ben de sorun yaşamıştım canım babacığım dag gibi arkamda durdu :KK36:valla ne yapsak haklarını ödeyemeyiz ailemizin dimi kızlar :KK60:

ohh keyfe bak vallahi bizde napalim fakir isi isten cikip eve gelirken yarim kilo kabak hemen bi yemek alel acele yedik kalktik :KK51:
Canım valla keşke eşim izin versede çalışsam evde çok sıkılıyorum ellerine sağlık canım size afiyet olsun

Kızlar ben yeni evli olunca biraz acemiyim birşey sorcam. Bimden yeşil zeytin ve siyah zeytin aldım. Bunları kahvaltılığa koyarken yıkamalıyız, kendi suyunu kullanmıyoruz dimi bide. Bir de üstüne zeytinyağı dökmemiz şart mı zeytinlerin

Back