• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Herr gün dua edip umutla beklemek, sanki o ordaymıs gibi davranıp kötü sonuca gelmek cok zormus kızlar :KK43: ağlıycam resmen
cnm daha çok yenısın ilk deneyimin unutma bir seneye kadar normal... burdaki çogu arkadas ve ben en az bir seneden beri bekliyoruz... hemen umutsuzluğa kapılma... inş çok fazla beklemeyiz hepimiz hamiş kalırız ;)

Kızlar ilk evlendiği gün hamis kalanlar vaar :)) nerde bizde o şanss :)) pes etmek yok yinede tabi :KK66:
ayyy sorma çok şaşırıyorum ilk geceden hamiş kalanlara.... ama dezavantajıda çok düşünsene kocanla sadece ilk ay ilişkiye giriyorsun sonra hamilesin diye giremiyorsun, birbirinize vakit ayıramıyorsunuz hayatınızın odak noktası evlendiğiniz ilk aylardan beri sadece bebek oluyor ;)

kızlar sabah doktora gittim yine her şey çok normal. Yine klomen verdi. günde dört dedi! çok gibi geldi ama tekrarladım. evet dört dedi uyaralım vucudunuz sağlam zaten çatlatıyor dedi.
hadi bakalim cnm hayirlisi yeni ay yeni umutlar basladi senin icin kist olusturmuyosa cokta sorun degil klomen kullanman gerci kistlerde kalici olmuuor

Evleneli 7 ay oldu canım ama çook istiyorum :)) 4 yıllık bi ilişkimiz vardı eşimle 16 yaşımdan beri tanıyordum
masallah cok erken yasta tanismissin evlenmissin birde cocuk istiyorsun cesaretine hayran kaldim suan 20 yasindasin ve bence acele etme hamile kalmak icin

Back