- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
şimdi yazdığım mesaj kısmın en alt kısmında hamillelik takvimi yazılıyor onu tıkla olur canımbulamadım canım yaa yeniyimya sayfada
bilemezsinki canim o zmn belkide ilk gunuydu simdi buyudukce kanda degerde artiyo degerlerin yukselmis olabilireşimde kan testi verelim diyo bn ilki 4.48 di kan testim umutsuzlandm o yüzden
canım olumsuz bişey olacağı varsa zaten olur canım sen bence gidip bir kan tahlilil yap ona göre senin için daha iyi olur için rahat olur en azında
inşalllahhhhhhbilemezsinki canim o zmn belkide ilk gunuydu simdi buyudukce kanda degerde artiyo degerlerin yukselmis olabilir
inş kendisini daha iyi hisseder... ben bazen buraya yazdıkça kendimi daha iyi hissediyorum... kimse bilmiyor gebelik istediğimi... sadece gecen ay kayınvalıdeme benım yerime meryem suresi okurumusun dedim o da tamam dedi... daha fazla birsey sormadı belkıde anlamıştır :)KIZLAR BERFIN UYELIGINI DURDURMUS.
BIR SURE GIRMEK ISTEMIYORMUSDINLENSIN BAKALIM
aaaa kotu oldu herkeze moral verirdi kendini toparlayamadi demekkiKIZLAR BERFIN UYELIGINI DURDURMUS.
BIR SURE GIRMEK ISTEMIYORMUSDINLENSIN BAKALIM
Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
Omur kagan = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel = 22 OCAK Berf0o0o = 23 OCAK
@Ilaymilya = 24 OCAK
mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
@tuba0735 = 4 SUBAT
07gul07 = 2 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = 15 SUBAT
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim.
adet olcan zamanki agrin varsa aksama adet olabilirsin degilse de nasip kismet cnm aksami bekle bakalim ne olcakKizlar biraz once akintimla beraber pembemsi kan geldi korktum ya kirmizlar geliyo yada bilmiyorum bu neyin nesi
canim kendine neden bu kadar stres yapiyosun bi kan versen hersey belli olur dort gun kisa bir sure degil ola ki hamileyeen bi sikinti cikmasin ilac kullanirsin bisey yaparsin belki gebesin bence bi kan vermelisin en azinsan ona gore bi onlem alirsin..sabrina hayran kaldim ben olsam ilk gunden verirdimKizlar biraz once akintimla beraber pembemsi kan geldi korktum ya kirmizlar geliyo yada bilmiyorum bu neyin nesi
Aksama kadar adet olmazsam gidicem gece kan vermeyecanim kendine neden bu kadar stres yapiyosun bi kan versen hersey belli olur dort gun kisa bir sure degil ola ki hamileyeen bi sikinti cikmasin ilac kullanirsin bisey yaparsin belki gebesin bence bi kan vermelisin en azinsan ona gore bi onlem alirsin..sabrina hayran kaldim ben olsam ilk gunden verirdimo kadarda hayal kirikligi yasamama ragmen iki senedir yinede cok merak ederim.
Agrim yok canm sadece belime agri saplandi o kadaradet olcan zamanki agrin varsa aksama adet olabilirsin degilse de nasip kismet cnm aksami bekle bakalim ne olcak
hadi bakalim hayirli haberle gelirsin insaallah canimAksama kadar adet olmazsam gidicem gece kan vermeye
Ne zor allahm beklmek endiselenmek ben olmuyo diye uzuluyodum taki bu siteye uye olana kadar burda birsuru insan hamile kalmak icin ugrasiyo bi tek ben degilmisim diyorum artik buda icimi rahatlatiyo birazda olsa.rabbim herkezin gonlune gore versin herkez tez zamanda bebisini kucagna alir insallahhadi bakalim hayirli haberle gelirsin insaallah canim
Aayy İNSS yaahadi hayirlisi cnm o minik kalbin attigini duyarsin bizede guzel haberler verirsin ins.
21 ilk evlendiğinde bir ay dkhapi kullandım sonrada bekledik olmadı şimdi tam bir senemiz doldu bu ay hiçbir sorun yoktu kesimde varikosel vardı sadece ama yinede tuttu şükürler olsun :))mrb cnm yas kac ?? kac yildir ugrasiyordun.neden olmuyordu.
bu arada gozun aydin.saglikla gelsin minigin.bizede dua et ...
Esim imam ben kuran kursu hocası bakalm yarın gidecez sen nasıl oldunNe goreviii yaaa :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?