ben geldim cnm öğlen arasındayım şimdi, biraz yoğundum... iyiki çalısıyorum evde olsam çocuk çocuk diye kafayı yerdim vallahicokk cnm sikildiii yaaa hava yagisli icim karardii kimsede yok topik bos kaldi
selam cnm nasılsın ne alemdesinkizlar kizlarr gelemmii yanagnizdan opemmiselamlar dogu bati kuzy guney yurt disi
ayy n3 yapayim bos bekliyorum hava kotu olunca kimse disari cikip gelmiuo musteri beklemeye devam :))ben geldim cnm öğlen arasındayım şimdi, biraz yoğundum... iyiki çalısıyorum evde olsam çocuk çocuk diye kafayı yerdim vallahişimdi akşam yediye kadar kafam dağılıyor.... sonrada kocamın başını etini yiyorumm ,) sen ne yaptın kuzum ?
a.s. cnm gel yanagi hazirladimkizlar kizlarr gelemmii yanagnizdan opemmiselamlar dogu bati kuzy guney yurt disi
hımmm anladım cnm boşver buğünde kafanı dinle :)ayy n3 yapayim bos bekliyorum hava kotu olunca kimse disari cikip gelmiuo musteri beklemeye devam :))
Bu ay çok ümitlendim ve yüksekten düştüm kuzum.Rabbim tez zamanda herkesin bebeğini verecek kucagina sabretmeye devam
İnşallah cnm pozitif sonuç alırız. Bende çikolata kistleri var 3 ay iğne oldm bu ayn 25 inde son ignemi vurulcm sonra tedaviye baslicam beni geçici menopoza soktu iğneler. Adet oluncami ignelere basliyolar cnmcnm pozitifi gorursen doktorun daha ayrintili bilgilendirir.
hamile bayanin orgazm olmamasi lazim.rahim gevsiyor dusuk olabilirmis.
simdilik transfere kadar normal iliski olur.sonra 2 hafta iliski, is, guc yasak olur.
pozitifi alinca boyle yasamaya devam edicez.insallah guzel haberi veririz.sen igneye basladinmi adetin ne zaman?
ben dun son kan testimi verdim.subattaki adetle igneye basliycaz dedi doktor.adetim 12sinde gelir.hayirlisi ins.
normalde beyaz akntı gelince yumurta çatlamış demekdiyolarKızlar beyaz sümük gibi bir akıntı geldi şimdi normalde ben bu akıntıyı heray görmem bu ay gördüm.... bu akıntıdan 36 saat sonra yumurta çatlıyor değilmi
cnm bende yumurtlama yaklaştığını haber veren bir akıntı diye biliyorum yaklasık yumurtlamadan 36 saat önce akıntı daha belirgin olur ve sümüksü yapıya kavusur... zaten yumurta çatladığı zaman 12 saat ömrü var ... yumurta çatladığı zamanda akıntı olabılır fakat sümüksü ve yapışkan bir yapı olmaz....normalde beyaz akntı gelince yumurta çatlamış demekdiyolar
hayirlisi olsun cnm uzulmenin anlami yok her ay yeni bir umut bizim icin cok haklisin gelismelerden haberdar edersnkızlarr ben kırmızıları gördüm şimdiaslında üzülmedim bu sefer sebebide hep aynı sonuç olması ama neyi anladım biliyomusunuz kafama gerçekten takmamam gerektiğini hayırlısı buymuş hakkımızda :) doktorumu arayıp c.tesiye yine bi randevu alıcamm bakalım bu sefer ne olucak ne dicek :))
muhakkak canım haberdar edicemm :)hayirlisi olsun cnm uzulmenin anlami yok her ay yeni bir umut bizim icin cok haklisin gelismelerden haberdar edersn
Öyle canım sabır en iyi ilaç üzülme sonuçta tedavisi var ve nedeni bulunmuş diye düşün Allah bir an önce kucaklarimizi doldursunKizlar ben geldim sma guzel haberler ile gelemedim maalesefpko teshisi kondu 2 doktora ciktim özeldekini Allah a havale ediyorum bana test bile yapmadan ilac degistirmeye kalkti karindan muayene etti ve hicbisey yok hersey cok guzel dedi yumurtlama olmus mu catlamis mi dedim evet dedi pislik adam devletteki kadin vajinal muayene etti smear aldi tek tek herseyi anlatti pko nun nasil olustugunu kalemle cizip izah etti falan iltihap varmis fitil ve antibiyotik verdi adet söktürücü ve farkli bi folik asit verdi simdilik ilac vermiyorum adetin 2. Gunu bi gel o zaman yazariz onunla ilgili dedi kiloluyum kilo vermemi tavsiye edip diyetisyene yönlendirdi bakalim hayirlisi herseyin uzuldum cok gecikince acaba demistim cunku sabredicem var Rabbim in bi bildigi var demek ki zamani
Amin canim insallah esim herseyin en iyisini hakediyor sirf onun icin istiyorum en cokÖyle canım sabır en iyi ilaç üzülme sonuçta tedavisi var ve nedeni bulunmuş diye düşün Allah bir an önce kucaklarimizi doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?