- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 34
belkide bebis geliyodurVala bi belirtim yok gogus agrmda azaldii dun biraz akntim oldu beyaz onun disinda hic bisi yoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belkide bebis geliyodurVala bi belirtim yok gogus agrmda azaldii dun biraz akntim oldu beyaz onun disinda hic bisi yoook
emin olamıyorum bi idrar testi yapsam çıkarmı bilmiyorumbelkide bebis geliyodur
canım benimde hiç bir belirtim yoktu baktık hamişim bence sende bir git kan ver canım inşallah iyi sonuçlar alısın sende şimdi 4 hafamdayım halende bir belirtim yok canımVala bi belirtim yok gogus agrmda azaldii dun biraz akntim oldu beyaz onun disinda hic bisi yoook
bence kan testi yapemin olamıyorum bi idrar testi yapsam çıkarmı bilmiyorum
valla sabrina sasirdim.nsl dayaniyon.insallah vardir biseyler.emin olamıyorum bi idrar testi yapsam çıkarmı bilmiyorum
göğüs ağrım geçince diyorumki kesin hasta olucam üzülücem diye yapmıyorumcanım benimde hiç bir belirtim yoktu baktık hamişim bence sende bir git kan ver canım inşallah iyi sonuçlar alısın sende şimdi 4 hafamdayım halende bir belirtim yok canım
bide bana sor nasıl dayandığımı içim içimi yiyo ama sabrediyorummvalla sabrina sasirdim.nsl dayaniyon.insallah vardir biseyler.
cnm bir kan verde rahatliyalim.bekliyoruuuzz
idrarda cikmayabiliuo cnm en garantisi kan testi her ay duzenlimi adetin yoksa ileri atiyomuemin olamıyorum bi idrar testi yapsam çıkarmı bilmiyorum
can bence kan testi yap ona göre yoksa tedavi uygularsınbide bana sor nasıl dayandığımı içim içimi yiyo ama sabrediyorumm
aslında gecikebiliyo ama iğne olduğum için belki zamannda gelirdedim o yuzden bu kadarbeklememin sebebi bu yüzden adetimi 4 gün geçti sabırsızlanıyorum bide göğüs ucumda bi çıkıklık varsolda sadece o kadaridrarda cikmayabiliuo cnm en garantisi kan testi her ay duzenlimi adetin yoksa ileri atiyomu
2. klomen tedavim bu benm amayıpratıyo insanı yacan bence kan testi yap ona göre yoksa tedavi uygularsın
Ayyyyy hadi inşallah canım yaaaaa?Hamislik takvimi yaptimugrasiyom gelicek ya sipamgoruyorumm yolda...
kızlarr hamişlik takvimi nasıl yaptınızzzzzAyyyyy hadi inşallah canım yaaaaa?
canım bende iğne yaptım sonra gidip baktık hamiştim inşallah sende hamişsin canım benimaslında gecikebiliyo ama iğne olduğum için belki zamannda gelirdedim o yuzden bu kadarbeklememin sebebi bu yüzden adetimi 4 gün geçti sabırsızlanıyorum bide göğüs ucumda bi çıkıklık varsolda sadece o kadar
himm cnm ilk ayda belirti olmuyo zaten bence hamile olabilirsin adet belirtilerin yoksa git hemen bi kan ver idrar kesin sonuc vermiyo icin rahatlar hem hamileysen ona gore tedbir alirsinaslında gecikebiliyo ama iğne olduğum için belki zamannda gelirdedim o yuzden bu kadarbeklememin sebebi bu yüzden adetimi 4 gün geçti sabırsızlanıyorum bide göğüs ucumda bi çıkıklık varsolda sadece o kadar
benim sayfamda hamilelik takvimi yazılı yere tıkla oordan düzenle canımkızlarr hamişlik takvimi nasıl yaptınızzzzz
insallah cannım benimcanım bende iğne yaptım sonra gidip baktık hamiştim inşallah sende hamişsin canım benim
eşimde kan testi verelim diyo bn ilki 4.48 di kan testim umutsuzlandm o yüzdenhimm cnm ilk ayda belirti olmuyo zaten bence hamile olabilirsin adet belirtilerin yoksa git hemen bi kan ver idrar kesin sonuc vermiyo icin rahatlar hem hamileysen ona gore tedbir alirsin
bulamadım canım yaa yeniyimya sayfadabenim sayfamda hamilelik takvimi yazılı yere tıkla oordan düzenle canım
canım olumsuz bişey olacağı varsa zaten olur canım sen bence gidip bir kan tahlilil yap ona göre senin için daha iyi olur için rahat olur en azındaeşimde kan testi verelim diyo bn ilki 4.48 di kan testim umutsuzlandm o yüzden