• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

:nazar::nazar: Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr:KK200::KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

@sukruyeomay = hamisimiz :anneadayı:
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
sezenorhan sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur hadinur = 22 OCAK
semsel semsel = 22 OCAK Berf0o0o Berf0o0o = 23 OCAK
Ilayumut Ilayumut = 24 OCAK
mavikara mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi TospaAnnesi = 29 OCAK
@tuba0735 = 4 SUBAT
07gul07 07gul07 = 5 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU GURBET KUSU = 15 SUBAT

:KK71::KK71::KK73::KK73: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim.
Benimki geldi canım bu ay da xlendim herzamanki gibi :KK12:

Canım Benim1,5 aylıktı kürtaj oldum. Doktor en az 3 ay düşünme dedi
Geçmiş olsun canım. Benim de 1.5 aylikti ama doktor bana korunma demedi ve de kürtaj da olmadım parçaları dusurdum.ve korunmadim bu 3. Ayim hala tutmadı. Acaba düştükten dolayı mi oldu bilmiyorum ama insAllah bu ay tutar.şubatta da tutmazsa doktor degistircem

İnşallah cnm pozitif sonuç alırız. Bende çikolata kistleri var 3 ay iğne oldm bu ayn 25 inde son ignemi vurulcm sonra tedaviye baslicam beni geçici menopoza soktu iğneler. Adet oluncami ignelere basliyolar cnm
evet adetin ilk gunu gel dedi .igne ilac yazar .2inci gunu hemsireyi ayarlariz ve yumurta takibine baslar
insallah hayirli guzel sonuc aliriz.cnm peki senin adetin baslamadanmi igneye basliycan?yumurta takibi yapiliyormu?
adet olmadanda yumurta olusurmu acabao_Oallahim yardim etsin bizlere.

kızlarr ben kırmızıları gördüm şimdi :KK70: aslında üzülmedim bu sefer sebebide hep aynı sonuç olması ama neyi anladım biliyomusunuz kafama gerçekten takmamam gerektiğini hayırlısı buymuş hakkımızda :) doktorumu arayıp c.tesiye yine bi randevu alıcamm bakalım bu sefer ne olucak ne dicek :))
Kizlar ben geldim sma guzel haberler ile gelemedim maalesef :KK43: pko teshisi kondu 2 doktora ciktim özeldekini Allah a havale ediyorum bana test bile yapmadan ilac degistirmeye kalkti karindan muayene etti ve hicbisey yok hersey cok guzel dedi yumurtlama olmus mu catlamis mi dedim evet dedi pislik adam devletteki kadin vajinal muayene etti smear aldi tek tek herseyi anlatti pko nun nasil olustugunu kalemle cizip izah etti falan iltihap varmis fitil ve antibiyotik verdi adet söktürücü ve farkli bi folik asit verdi simdilik ilac vermiyorum adetin 2. Gunu bi gel o zaman yazariz onunla ilgili dedi kiloluyum kilo vermemi tavsiye edip diyetisyene yönlendirdi bakalim hayirlisi herseyin uzuldum cok gecikince acaba demistim cunku sabredicem var Rabbim in bi bildigi var demek ki zamani
kizlar hayirlisi olsun hakkimizda.cokta uzulmemeniz iyi bir gelisme.
sabirla bu zor zamanlari atlaticaz.kararlilik gordum iyisin iyiiiii:KK66::KK39:hadi bakalim kolay gelsin...

Geçmiş olsun canım. Benim de 1.5 aylikti ama doktor bana korunma demedi ve de kürtaj da olmadım parçaları dusurdum.ve korunmadim bu 3. Ayim hala tutmadı. Acaba düştükten dolayı mi oldu bilmiyorum ama insAllah bu ay tutar.şubatta da tutmazsa doktor degistircem
Canım Doktor 3-6 düsünme dedi. Çünkü rahim 3ayda kendini toparlıyo en az. Sonuçta bir nevi doğum sayılıyor. Dua et.doktor çocuk düsündüğünüzde de 3 ay önceden folikasit baslarız dedi. Ben başka doktora bu aralar bi görüncem. Bence sende başka birine git durumu anlat

:nazar::nazar: Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr:KK200:
M melsa9387 = 21 OCAK
semsel semsel = 22 OCAK
Berf0o0o Berf0o0o = 23 OCAK
07gul07 07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
Ilayumut Ilayumut = 21 SUBAT
betul225 betul225 =21 SUBAT

kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.

uzulme .olsun cnm hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin.
bizde tup bebek annisi oluruz napalim. sonu guzel bitecekse raziyim ignelere ilaclara...Hoppa
Ahhhh sonu güzel bitsin de varsın tüp bebişimiz olsun ama yeterki olsun :KK46::KK36:bende herşeye razıyım yeterki gelsin meleğim

iyi Geceler kizlar. Adetime 5 gun var. Bu ayda adet olursam (Ins. Olmam )esimde bende doktora gidecez. Esim icin urolojiden mi randevu almam lazim yoksa benim gittigim doktor mu yonlendiriyor. ben haziran gibi gitmistim butun testlerimi yaptirmistim bi sorun yoktu. Ama esimden cok korkuyorum bisey cikacak diye hic umidim kalmaz o zaman

S
:nazar::nazar: Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr:KK200:
M melsa9387 = 21 OCAK
semsel semsel = 22 OCAK
Berf0o0o Berf0o0o = 23 OCAK
07gul07 07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
Ilayumut Ilayumut = 21 SUBAT
betul225 betul225 =21 SUBAT

en adamsn lan :)

iyi Geceler kizlar. Adetime 5 gun var. Bu ayda adet olursam (Ins. Olmam )esimde bende doktora gidecez. Esim icin urolojiden mi randevu almam lazim yoksa benim gittigim doktor mu yonlendiriyor. ben haziran gibi gitmistim butun testlerimi yaptirmistim bi sorun yoktu. Ama esimden cok korkuyorum bisey cikacak diye hic umidim kalmaz o zaman
canm bende bu ay olursam esim gdecem bende merak ediom nerden nasi randevu alcz esimiz icn ?

canm bende bu ay olursam esim gdecem bende merak ediom nerden nasi randevu alcz esimiz icn ?
Cnm eşleriniz için ürolojiden randevu alıyırsunuz... Ben bu ay doktora gittiğimde doktorum dediki eşin ürolojiyw gidiyormu dedi .. Bende dedimki onun testlerinde bir prıblem yok o yüzden gitmedi dedim.. Ona bakarsan sendede yok ama gelip tedavi görüp ilaç kullanıyorsun dedi, eşinin testleri temiz çıksa dahil senın gibi belli aralıklarla ürolojiye gitmesi lazımm dedi... Çok haklu sonuçta bu çift kişilik , biz nasıl uğraşıyorsak onlarında uğraşması lazımm ... Biz eşimle bir süre doktor işini erteledik bende ona gitmiyecek... Ama daha sonra anlaştık eğer melegım gelmezse ikimizds düZenli olarak tedavi görecegız ;)

Turkiyeyi bilmiyorum kizlar ama burda gittigim her jinekolog esimede sperm tahlili ve hormon tahlili yaziyor.
eslerin birlikte tedavi gormesi sart.doktorunuz sizi daha iyi bilgilendirir ve ona gore yonlendirir.
kolay gelsin .stres yapmayin.yavas yavas bi kontrollere gidin bakalim ins.sorun cikmaz.

TospaAnnesi TospaAnnesi kiz cevapla tusuna basinca biraz bekle sonra yazina basla.
"s" nerde durmus cumlenin diger yarisi nerde kalmis.9 ay annen karninda nsl durdun sen:KK70:

Canım Doktor 3-6 düsünme dedi. Çünkü rahim 3ayda kendini toparlıyo en az. Sonuçta bir nevi doğum sayılıyor. Dua et.doktor çocuk düsündüğünüzde de 3 ay önceden folikasit baslarız dedi. Ben başka doktora bu aralar bi görüncem. Bence sende başka birine git durumu anlat
evet bende 3 aydan beri folik asit kullanıyorum e vitamini de cok önemliymiş.aynen canım dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor hayırlısı olsun umarım tez zamanda bekleyen herkes hayırlı güzel haberleri alırlar.2 ay daha deneyip olmazsa başka bir doktora gidicem şu anda hiçbir tedavi görmüyorum.ama çok aşırı stres var ya o yüzden de olmuyor olabilir :(

Back