19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Vala bi belirtim yok gogus agrmda azaldii dun biraz akntim oldu beyaz onun disinda hic bisi yoook
canım benimde hiç bir belirtim yoktu baktık hamişim bence sende bir git kan ver canım inşallah iyi sonuçlar alısın sende şimdi 4 hafamdayım halende bir belirtim yok canım

idrarda cikmayabiliuo cnm en garantisi kan testi her ay duzenlimi adetin yoksa ileri atiyomu
aslında gecikebiliyo ama iğne olduğum için belki zamannda gelirdedim o yuzden bu kadarbeklememin sebebi bu yüzden adetimi 4 gün geçti sabırsızlanıyorum bide göğüs ucumda bi çıkıklık varsolda sadece o kadar

canım bende iğne yaptım sonra gidip baktık hamiştim inşallah sende hamişsin canım benim

himm cnm ilk ayda belirti olmuyo zaten bence hamile olabilirsin adet belirtilerin yoksa git hemen bi kan ver idrar kesin sonuc vermiyo icin rahatlar hem hamileysen ona gore tedbir alirsin

eşimde kan testi verelim diyo bn ilki 4.48 di kan testim umutsuzlandm o yüzden
canım olumsuz bişey olacağı varsa zaten olur canım sen bence gidip bir kan tahlilil yap ona göre senin için daha iyi olur için rahat olur en azında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…