- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
mrb cnm gunaydin nslsn bende burdayimgünaydın kızlar kimsecikler yok mu buğün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb cnm gunaydin nslsn bende burdayimgünaydın kızlar kimsecikler yok mu buğün
gunaydin cnmm benim ogrenmeme daha 12 gun var :)günaydınlarrrrr bebişkolar nasılsınız durumunuz nasıl inş. hamiş olan var
gunaydin bebisim burdym bngünaydın kızlar kimsecikler yok mu buğün
superr on numara bes yildiz sen nasilsin cnm
Bende iyim cnm kocisimi ise yolladim oturdum tesbih cekiyorum.superr on numara bes yildiz sen nasilsin cnm
Allah kabul etsin cnmmm gebelik takvimi yapmışın eger bu ay benımde tutarsa tahmini doğum tarihi 14.10.2016 olucak ayyy hadi inşBende iyim cnm kocisimi ise yolladim oturdum tesbih cekiyorum.
ohh oh super benim kocisde beni ise birakti hava yagisli musteri olmaz bos bos oturacagm bugun allah kabul etsin dualariniBende iyim cnm kocisimi ise yolladim oturdum tesbih cekiyorum.
gunaydin canimm guzel haber sayilirsa hepimiz burdayiz konusuyoruz nefes aliyoruz yasiyoruz :) sen napiyosun nasilsinGunaydin kizlarr yokmu guzel haberlerrr
hayatım ben iş yerindeyim akşam yedide evde oluyorum... yemeğim var şükür; eşimi bekleyecegım ve çalışmalara başlıyacagım... dün ilişki olmadı, 4 günden bieri olmuyor bare buğünü boş geçirmeyelim haftaiçi pek birsey yapamıyoruz.... haftasonu inş birseyer yapıcagız eşimlekizlarrr bugunku planlar nedir soyleyin bakimmm neler yapicaksiniz
ooo 4 gunn ara cok ara olmus adetine kac gun var peki bizimde ayni haftaici yapamiyoz anca 1 gun haftasonu da 1 gun haftaici haftada 2 ama bu ay esimi sikistirdim uykusuzluk yorgunluk hepsine katlandk ve gun asiri yaptk :) hala da uykusuzm bugun yumurtlamanin son gunu dr soyledigine uydk.. bugunde esimin hali saha maci var nasil yapariz bilmiyormhayatım ben iş yerindeyim akşam yedide evde oluyorum... yemeğim var şükür; eşimi bekleyecegım ve çalışmalara başlıyacagım... dün ilişki olmadı, 4 günden bieri olmuyor bare buğünü boş geçirmeyelim haftaiçi pek birsey yapamıyoruz.... haftasonu inş birseyer yapıcagız eşimle
canım adetimin 13.günü çok gecikmiş sayılmam herhalde genellikle 15,16. günü yumurtluorum ... en son pazar gecesi oldu ... bilmiyorum artık kısmet çok fazla eşimi ve kendimi kasmıyacagım... bu aksam çocuktan değil çok özledim eşimi artık; koskoca 4 gün oldu yetti gayriooo 4 gunn ara cok ara olmus adetine kac gun var peki bizimde ayni haftaici yapamiyoz anca 1 gun haftasonu da 1 gun haftaici haftada 2 ama bu ay esimi sikistirdim uykusuzluk yorgunluk hepsine katlandk ve gun asiri yaptk :) hala da uykusuzm bugun yumurtlamanin son gunu dr soyledigine uydk.. bugunde esimin hali saha maci var nasil yapariz bilmiyorm
kafana takmayinca belkide olur biz kadinlar cabuk ozluyoruz yacanım adetimin 13.günü çok gecikmiş sayılmam herhalde genellikle 15,16. günü yumurtluorum ... en son pazar gecesi oldu ... bilmiyorum artık kısmet çok fazla eşimi ve kendimi kasmıyacagım... bu aksam çocuktan değil çok özledim eşimi artık; koskoca 4 gün oldu yetti gayri
himm birlikte olcaksnz butun gun ne guzel :) 4 gun gectiyse bi kan testi verseydin cnm adet olacagin zamanki belirtiler varmiBnde iyiyim dukkandayim bugun esim gel yanima dedi. adetimide 4 gun gecti bekliyoruz bakalim kirmizilari gormezsek
günaydın kuşum iyiyim sen nasılsın bakıyım:)