- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
=(Gızlarr geliyor hiç istenmeyen kırmızılar ama daha erken ya daha 3 5 günüm olması lazımerken gelecek ne vardı sanki gerizekalı kırmızılarböhttttttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
=(Gızlarr geliyor hiç istenmeyen kırmızılar ama daha erken ya daha 3 5 günüm olması lazımerken gelecek ne vardı sanki gerizekalı kırmızılarböhttttttt
Sağol canım benim inşallahhhh sen de sağlıkla kucağına alırsınİnşallah en yakın zamanda yüce Rabbim sizlere hepinize nasip edr canlarım dualarım sizlerle
Saolun canım benim Allah razı olsunSağol canım benim inşallahhhh sen de sağlıkla kucağına alırsın
Naptın bakemmmkızlaaarrr bakın ben naptimTOTEM
Hamislik takvimi yaptimugrasiyom gelicek ya sipamgoruyorumm yolda...Naptın bakemmm
Olacak Allah ın izniyle bitanemAyy takvimi gorunce bile içim kıpır kıpır oluyooo
insallaaahhhh...Olacak Allah ın izniyle bitanem
Canim bat 5 ocakti 7 ocakta kan yaptim cikmadi bende umudu kestim adeti duzensiz olan biri oldugum icin arada idrar testi yaptim birkac defa ama belirti falan da yok bikac bisi disinda onlari da beyin oyunu diye dusunuyorum o yuzden saldim ipini bakalim ne dicekler bana yarin14 gun baya cokmus cnm.kan testi yapaydin ya hemen.nsl dayandin???
guzel haberini verirsin insallah...
cnm iki gün daha bekle sonra kan testi yaparsın... geçen ay benım adetim bes gün geckmişti... stresten dolayı oluyor gecıkmeler... ama senınkısı inş hamiş olduğundandurgünaydın adetimden 5 gün önce gebelik testi yaptım ama sonuç negatifti şimdi adetim 2 gün geçti bekliyorum hiç umudum yok
insallah cnmValla öyle yapmaya çalışacam bakalım Allah ın izniyle inşallah sizlerede bu tatlı duygu nasip olur canlarım