19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Günaydın kızlar net gidip gidip geliyor kusura bakmayın buğün inanılmaz mutluyum birkaç gün önceki kasvetli halim yok :) keşke hergünüm böyle olsa

kizlarrr bugunku planlar nedir soyleyin bakimmm neler yapicaksiniz
hayatım ben iş yerindeyim akşam yedide evde oluyorum... yemeğim var şükür; eşimi bekleyecegım ve çalışmalara başlıyacagım... dün ilişki olmadı, 4 günden bieri olmuyor bare buğünü boş geçirmeyelim haftaiçi pek birsey yapamıyoruz.... haftasonu inş birseyer yapıcagız eşimle

ooo 4 gunn ara cok ara olmus adetine kac gun var peki bizimde ayni haftaici yapamiyoz anca 1 gun haftasonu da 1 gun haftaici haftada 2 ama bu ay esimi sikistirdim uykusuzluk yorgunluk hepsine katlandk ve gun asiri yaptk :) hala da uykusuzm bugun yumurtlamanin son gunu dr soyledigine uydk.. bugunde esimin hali saha maci var nasil yapariz bilmiyorm

canım adetimin 13.günü çok gecikmiş sayılmam herhalde genellikle 15,16. günü yumurtluorum ... en son pazar gecesi oldu ... bilmiyorum artık kısmet çok fazla eşimi ve kendimi kasmıyacagım... bu aksam çocuktan değil çok özledim eşimi artık; koskoca 4 gün oldu yetti gayri

kafana takmayinca belkide olur biz kadinlar cabuk ozluyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…