• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ev mi aldinizzz? En mantiklisi o bi Bakmışsın mucizen hiç beklenmediği an gelmiş. Ben de dinleneyim biraz bittim artık nasip gerçekten bir kaç ay dinleneyim sonra 2. Aşılamaya başlarım biz de ev aldık bir akustik doğrusu :)
canım biz evi 3 sene önce nişanlıyken aldık... bu seferki araba... evin krediside hala devam ediyor... iki tane ağır kredimiz var Allah yardımcımız olsun ...

Ev mi aldinizzz? En mantiklisi o bi Bakmışsın mucizen hiç beklenmediği an gelmiş. Ben de dinleneyim biraz bittim artık nasip gerçekten bir kaç ay dinleneyim sonra 2. Aşılamaya başlarım biz de ev aldık bir akustik doğrusu :)
dinlen cnm peş peşe tedavi insanı yoruyor ;) biraz akışına bırakmak lazım... kısmetimizde varsa bizi bulur ;)

canım biz evi 3 sene önce nişanlıyken aldık... bu seferki araba... evin krediside hala devam ediyor... iki tane ağır kredimiz var Allah yardımcımız olsun ...

Yaaa masallah size yaaa Allahım YARDIMCINIZ olsun inşallah bir tane yetiyoken iki tane çok agir gerçekten. Doğru biraz akışına bırakalım tabi senede bir kaç ay akışına bırakıyorum ama yine olmuyo bakalım nasip :)

:KK57:noldu cnm hayirdir aaaa bu topikte moral bozmak yok demistik.
neden sıkılmış hissediyorsun.buraya gir bos kalinca.biz burdayiz:KK54::KK52:
Bilmiyorum ama çok sıkılıyorum zaten buraya girmesem kafayı tam yerdim :KK12:iyi ki varsınız kızlar :KK15:

Bilmiyorum ama çok sıkılıyorum zaten buraya girmesem kafayı tam yerdim :KK12:iyi ki varsınız kızlar :KK15:
sende iyiki varsın cnm buğün burda hüzünlerimizi paylaşsakta birgün gelecek mutluluklarımız paylaşacagız ;) sen moralini yüksek tut ;) umudunu kaydetme tatlımmm ;)

sende iyiki varsın cnm buğün burda hüzünlerimizi paylaşsakta birgün gelecek mutluluklarımız paylaşacagız :KK66: sen moralini yüksek tut :KK66: umudunu kaydetme tatlımmm :KK66:
İnşallah canım en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz birbirimize inşallah o günler çok çabuk gelir benim sabrım tükeniyor o günlere ışınlanmak istiyorum :KK55:

sağol canım bi buçuk aylıktı henüz yeniydi kromozom anomalisi dedi doktor korunmana gerek yok tekrar deneyebilirsin dedi ama düşükten sonra 2 kez adet gördüm hala deniyorum umarım tutar :).sen kaç haftalıkken düşük yaptın geçmiş olsun sana doktorun ne dedi
Canım Benim1,5 aylıktı kürtaj oldum. Doktor en az 3 ay düşünme dedi

4 haftalık ayarlamaya çalışıyorum bir türlü olmuyor bu

Gızlarr geliyor hiç istenmeyen kırmızılar ama daha erken ya daha 3 5 günüm olması lazımerken gelecek ne vardı sanki gerizekalı kırmızılar:63::63::63:böhttttttt

Back