19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

canım biz evi 3 sene önce nişanlıyken aldık... bu seferki araba... evin krediside hala devam ediyor... iki tane ağır kredimiz var Allah yardımcımız olsun ...

dinlen cnm peş peşe tedavi insanı yoruyor biraz akışına bırakmak lazım... kısmetimizde varsa bizi bulur

canım biz evi 3 sene önce nişanlıyken aldık... bu seferki araba... evin krediside hala devam ediyor... iki tane ağır kredimiz var Allah yardımcımız olsun ...

Yaaa masallah size yaaa Allahım YARDIMCINIZ olsun inşallah bir tane yetiyoken iki tane çok agir gerçekten. Doğru biraz akışına bırakalım tabi senede bir kaç ay akışına bırakıyorum ama yine olmuyo bakalım nasip :)

noldu cnm hayirdir aaaa bu topikte moral bozmak yok demistik.
neden sıkılmış hissediyorsun.buraya gir bos kalinca.biz burdayiz
Bilmiyorum ama çok sıkılıyorum zaten buraya girmesem kafayı tam yerdim iyi ki varsınız kızlar

Bilmiyorum ama çok sıkılıyorum zaten buraya girmesem kafayı tam yerdim iyi ki varsınız kızlar
sende iyiki varsın cnm buğün burda hüzünlerimizi paylaşsakta birgün gelecek mutluluklarımız paylaşacagız sen moralini yüksek tut umudunu kaydetme tatlımmm

sende iyiki varsın cnm buğün burda hüzünlerimizi paylaşsakta birgün gelecek mutluluklarımız paylaşacagız sen moralini yüksek tut umudunu kaydetme tatlımmm
İnşallah canım en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz birbirimize inşallah o günler çok çabuk gelir benim sabrım tükeniyor o günlere ışınlanmak istiyorum

Canım Benim1,5 aylıktı kürtaj oldum. Doktor en az 3 ay düşünme dedi

Canlar bugün doktoruma gittim ultrasyondan baktı 4 haftalık dedi çok dikkat etmen lazım 6 cı haftanı
anlatana kadar

4 haftalık ayarlamaya çalışıyorum bir türlü olmuyor bu

Gızlarr geliyor hiç istenmeyen kırmızılar ama daha erken ya daha 3 5 günüm olması lazımerken gelecek ne vardı sanki gerizekalı kırmızılarböhttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…