canım biz evi 3 sene önce nişanlıyken aldık... bu seferki araba... evin krediside hala devam ediyor... iki tane ağır kredimiz var Allah yardımcımız olsun ...Ev mi aldinizzz? En mantiklisi o bi Bakmışsın mucizen hiç beklenmediği an gelmiş. Ben de dinleneyim biraz bittim artık nasip gerçekten bir kaç ay dinleneyim sonra 2. Aşılamaya başlarım biz de ev aldık bir akustik doğrusu :)
dinlen cnm peş peşe tedavi insanı yoruyorEv mi aldinizzz? En mantiklisi o bi Bakmışsın mucizen hiç beklenmediği an gelmiş. Ben de dinleneyim biraz bittim artık nasip gerçekten bir kaç ay dinleneyim sonra 2. Aşılamaya başlarım biz de ev aldık bir akustik doğrusu :)
canım biz evi 3 sene önce nişanlıyken aldık... bu seferki araba... evin krediside hala devam ediyor... iki tane ağır kredimiz var Allah yardımcımız olsun ...
Bilmiyorum ama çok sıkılıyorum zaten buraya girmesem kafayı tam yerdimnoldu cnm hayirdir aaaa bu topikte moral bozmak yok demistik.
neden sıkılmış hissediyorsun.buraya gir bos kalinca.biz burdayiz
sende iyiki varsın cnm buğün burda hüzünlerimizi paylaşsakta birgün gelecek mutluluklarımız paylaşacagızBilmiyorum ama çok sıkılıyorum zaten buraya girmesem kafayı tam yerdimiyi ki varsınız kızlar
İnşallah canım en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz birbirimize inşallah o günler çok çabuk gelir benim sabrım tükeniyor o günlere ışınlanmak istiyorumsende iyiki varsın cnm buğün burda hüzünlerimizi paylaşsakta birgün gelecek mutluluklarımız paylaşacagızsen moralini yüksek tut umudunu kaydetme tatlımmm
Canım Benim1,5 aylıktı kürtaj oldum. Doktor en az 3 ay düşünme dedisağol canım bi buçuk aylıktı henüz yeniydi kromozom anomalisi dedi doktor korunmana gerek yok tekrar deneyebilirsin dedi ama düşükten sonra 2 kez adet gördüm hala deniyorum umarım tutar :).sen kaç haftalıkken düşük yaptın geçmiş olsun sana doktorun ne dedi
Rabbim tez zamanda herkesin bebeğini verecek kucagina sabretmeye devamÖyle halsizim öyle yorgunum ki..
Ümitsiz değişim bir gün mutlaka olacak.
Ama bu kez çok umutlanmıştım, ağladım ağladım sonra da taş gibi kesildim kaldım.
Hayirli olsun canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallh.ne zamandir korunmuyodun bisey uyguladinmiCanlar bugün doktoruma gittim ultrasyondan baktı 4 haftalık dedi çok dikkat etmen lazım 6 cı haftanı
anlatana kadar
bol bol dinlen cnm sakin agir kaldirma dolaplara uzanma birde cok egilip kalkmaCanlar bugün doktoruma gittim ultrasyondan baktı 4 haftalık dedi çok dikkat etmen lazım 6 cı haftanı
anlatana kadar
sende iyiki varsin bebegim...Bilmiyorum ama çok sıkılıyorum zaten buraya girmesem kafayı tam yerdimiyi ki varsınız kızlar
AYYY CNMMM INSALLAH COK ISTERIM IKIZIM OLSUN.ayyyy kıyamam sizeebebiş gelsinde gerisi önemli değil ayyy çok heyacanlı inş olur hem de ikiz olur inş
Ayyyy canım benim seninde için çok temiz keşke imkan olsaydı seni tanımayı ben de çok isterdimsende iyiki varsin bebegim...
kalbin cok temiz.keske imkan olsa yakindan tanisam seni.
Beni beniiiAyyyy canım benim seninde için çok temiz keşke imkan olsaydı seni tanımayı ben de çok isterdim
Valla öyle yapmaya çalışacam bakalım Allah ın izniyle inşallah sizlerede bu tatlı duygu nasip olur canlarımbol bol dinlen cnm sakin agir kaldirma dolaplara uzanma birde cok egilip kalkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?