19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canm yumurtan buyuyup catlama olgunlugna gelince 36satte catlio due bliom ama sen catlama baslamadan 2gun once basla gun asiri 1hafta devam et sonra azaltablrsn.. ben adete 5gun kala birakmayi dusunuom esim rahat werrse ama bnm ilk gebeligm ewliligmn ilk aynda oldgu icn bn cok cahildm ve iliski sonrasi kanamam oldu dustu.. bu yuzden temkinli davranmak istyrm tabiki hersy nasip ama kendmzi kollamamiz laazm..

ilk i tecrube oluyo bize bende dusuk yaptm kendimi yormamam gerekiyormus kendimi yordum o yuzden dustu..cnm zaten gecen cuma basladik dr cuma gunu 20 mm yakin olur demisti 20 mm olduktan ne kadar sure sonra catlar acaba die merak ettim 6 gundur gun asiri yaptik yarin son gun 1 hafta bitiyo adetime de 8 gun var ileri atarsa da 5 gun atiyor 12 gun sonra sonucu ogrenirim herhalde

Âmin inşallah çok yorgun kırgın gibiyim. Saatlerce uyuyup hiç bir şey yapmayasım var.
Doktor ile görüştüm adetin 3. Günü ilaç diyor tamam dedim ve çıktım eşim ne de ödü öyle rüzgar gibi dedi, konuşacak be var ki dedim.
bebegim sen neden bu kadar cabuk pes ettin ki.hic yakismadi sana bu moralsizlik.
yapma boyle her dususte kalkip yola daha bi gayretle devam etmelisin.
beterinde beteri var diyip kendine moral vermelisin.her serde vardir bir hayir.
lutfen boyle hemen pes etme.en sabirli olmasi gereken kisi bir ogretmendir diye dusunuyorum.
senin bir ogrencin sinifta kaldiysa onu geridemi birakiyorsun.diger kisilere yetisebilir.
onun gayreti ve senin desteginle moral alirsa sinif birincisi bile olur degilmi? ben kendimi sana ornek vereyim.
1inci sinifta sinifimizin en tembeli bendim.hic bir cumle bile kuramayan konusmayan biriydim.
3uncu sinifa gectigimiz yil sinifimizdan birkac kisiyi aldilar bende dahil.baska bir sinif kuruldu ve cok iyi guzel bir bayan ogretmenimiz geldi.onun sayesinde bana destegiyle moral verisiyle 8inci sinifima kadar her yil 2 takdirle bitirdim.
hatta 7 ve 8inci sinifta okul birincisi olmustum.mudur bile guru duyuyorum seninle diyordu.her projeye yazarlardi beni.
SIMDI SANA DIYEYIM EGER BEN DIGER OGRETMENLE KALSAYDIM ASLA BIR YERE VARAMAZDIM.
ISTEMEDIGIM SEVMEDIGIM VE DESTEK OLMAYAN BIR OGRETMENDI.
SENDE DOKTOR DEGISTIREREK GUZEL YERLERE VARABILIRSIN.ARTI KENDINE GUVENEREK PES ETMEDEN HER DUSUSTE DAHA BIR HIRSLA BU YOLA DEVAM ETMELISIN.SABIR VE TEVEKKUL ET.
VEREN RABBIM BIZI SINIYOR.HER SEY OLACAGINA VARIR.DUNYANIN SONU DEGILKI BU YASADIKLARIMIZ.

Sende bndensin yahu oda cok fazla :)) bnm esim hiic sanmiyirum hem bende kocami ozlerim
aynen kizlar bende sizdenim.esim 3 gun beklemez o beklese
ben 4uncu gun suslenir puslenir karsisinda pozlar veririm caktirmadan
saka bir yana ama tup merkezine gidiyoruz artik.
alistirmak icin yavas yavas diyorum "transfer sonrasi dayanicaksin enaz 3 ay yasak olucak alis buna".ama icim gidiyor
ona kiyamam ve dayanamam ama mecburuz yasaklara uycaz bebisim gelene kadar SABIR...

Kızlar yine bugün canım cooookkkk sıkılmış bana noluyr öyle hiç bilmiyorum yaaa çok sıkılıyorum cokkk sanırım yine depresyona giriyorum
noldu cnm hayirdir aaaa bu topikte moral bozmak yok demistik.
neden sıkılmış hissediyorsun.buraya gir bos kalinca.biz burdayiz

Ben tüp bebek tedavisi görüyorum cnmda transferden sonra nden 3 ay yasak

Alah Sabır versin canım bende kasımda düşük yaptım. Kaç haftalık düsük yaptın. Doktor ne dedi
sağol canım bi buçuk aylıktı henüz yeniydi kromozom anomalisi dedi doktor korunmana gerek yok tekrar deneyebilirsin dedi ama düşükten sonra 2 kez adet gördüm hala deniyorum umarım tutar :).sen kaç haftalıkken düşük yaptın geçmiş olsun sana doktorun ne dedi

Ben tüp bebek tedavisi görüyorum cnmda transferden sonra nden 3 ay yasak
cnm pozitifi gorursen doktorun daha ayrintili bilgilendirir.
hamile bayanin orgazm olmamasi lazim.rahim gevsiyor dusuk olabilirmis.
simdilik transfere kadar normal iliski olur.sonra 2 hafta iliski, is, guc yasak olur.
pozitifi alinca boyle yasamaya devam edicez.insallah guzel haberi veririz.sen igneye basladinmi adetin ne zaman?
ben dun son kan testimi verdim.subattaki adetle igneye basliycaz dedi doktor.adetim 12sinde gelir.hayirlisi ins.

ayyyy kıyamam sizee bebiş gelsinde gerisi önemli değil ayyy çok heyacanlı inş olur hem de ikiz olur inş

Guluumm 23 te adet olmam lazım ama bu gün olurum :)
neden öyle düşünüyorsun ki inş olmazsın olursanda üzülme aşılama ilk denemede %17 3.denemede %40 'a yakın başarısı var.... inş tutar canım..... ben bir süre tedavi görmeyecegım birbuçuk seneye kadar... krediye girdik bu şartlar altında en az bir sene gebe kalmam gerekiyor mantiken... ama ben korunmayacagım ve birbuçuk sene doğal yollarla denemeye devam edecegım

Ev mi aldinizzz? En mantiklisi o bi Bakmışsın mucizen hiç beklenmediği an gelmiş. Ben de dinleneyim biraz bittim artık nasip gerçekten bir kaç ay dinleneyim sonra 2. Aşılamaya başlarım biz de ev aldık bir akustik doğrusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…