- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
saolasın cnm herşeye olumlu yönünden bakınca aslında pek zor olmuyor . sen adet oldun mu peki ?Oyh masallahh:* ne guzelde hazirlamasn kendni nazar deymesn
Canm yumurtan buyuyup catlama olgunlugna gelince 36satte catlio due bliom ama sen catlama baslamadan 2gun once basla gun asiri 1hafta devam et sonra azaltablrsn.. ben adete 5gun kala birakmayi dusunuom esim rahat werrse ama bnm ilk gebeligm ewliligmn ilk aynda oldgu icn bn cok cahildm ve iliski sonrasi kanamam oldu dustu.. bu yuzden temkinli davranmak istyrm tabiki hersy nasip ama kendmzi kollamamiz laazm..bu sekilde bile yorucu geliyo ama bebek icin katlancaz ya bisi sorcam gecen hafta pazrtesi dr. gittigimde en buyugu 15 mm demisti cumaya kadar 20 yi bulur cuma baslayin dedi cuma basladik gun asiri yapmaya acaba yumurtam tahmini ne zaman catladi tuttumuki
Canm 9-10 gun.var daha bakalm bugn ewi supururken asiri derecede can yakici bi sancu grdi sag kasigima daha erken hersey ucin ama umarm bseylerin baslangicidrsaolasın cnm herşeye olumlu yönünden bakınca aslında pek zor olmuyor . sen adet oldun mu peki ?
ilk i tecrube oluyo bize bende dusuk yaptm kendimi yormamam gerekiyormus kendimi yordum o yuzden dustu..cnm zaten gecen cuma basladik dr cuma gunu 20 mm yakin olur demisti 20 mm olduktan ne kadar sure sonra catlar acaba die merak ettim 6 gundur gun asiri yaptik yarin son gun 1 hafta bitiyo adetime de 8 gun var ileri atarsa da 5 gun atiyor 12 gun sonra sonucu ogrenirim herhaldeCanm yumurtan buyuyup catlama olgunlugna gelince 36satte catlio due bliom ama sen catlama baslamadan 2gun once basla gun asiri 1hafta devam et sonra azaltablrsn.. ben adete 5gun kala birakmayi dusunuom esim rahat werrse ama bnm ilk gebeligm ewliligmn ilk aynda oldgu icn bn cok cahildm ve iliski sonrasi kanamam oldu dustu.. bu yuzden temkinli davranmak istyrm tabiki hersy nasip ama kendmzi kollamamiz laazm..
ay hadi inş cnm ya 9-10 gün varsa tam tutunma zamanları inş sıkıca tutunuyordur annesineCanm 9-10 gun.var daha bakalm bugn ewi supururken asiri derecede can yakici bi sancu grdi sag kasigima daha erken hersey ucin ama umarm bseylerin baslangicidr
Amiiiiin insaAllaaahh :)hadi hayirlisi cnm o minik kalbin attigini duyarsin bizede guzel haberler verirsin ins.
Âmin inşallah çok yorgun kırgın gibiyim. Saatlerce uyuyup hiç bir şey yapmayasım var.
bebegim sen neden bu kadar cabuk pes ettin ki.hic yakismadi sana bu moralsizlik.Doktor ile görüştüm adetin 3. Günü ilaç diyor tamam dedim ve çıktım eşim ne de ödü öyle rüzgar gibi dedi, konuşacak be var ki dedim.
hersey bebiş içintadını çkaralım bu günlerin... eğer hamile kalırsak çok fazla cinsel ilişki olmuyor, doktorlar sakıncası yok diyor ama etrafımdaki birçok kişi hamilelik boyunca ilşkiye girmiyor, hatta bebek olduktan 5-6 ay sonra ilişkiye girmeye başlıyorlar... arkadasım hamilele kalınca eşiyle tam 18 ay boyunca ilişkiye girmemiş... bana çok acayip geliyor bu durumlar eşim dayansa ben dayanamam o kadar süreye herhalde
aynen kizlar bende sizdenim.esim 3 gun beklemez o bekleseSende bndensinyahu oda cok fazla :)) bnm esim hiic sanmiyirum hem bende kocami ozlerim
Kızlar yine bugün canım cooookkkk sıkılmışbana noluyr öyle hiç bilmiyorum yaaa çok sıkılıyorum cokkk sanırım yine depresyona giriyorum
mrb cnm yas kac ?? kac yildir ugrasiyordun.neden olmuyordu.Allah isteyen herkese aratmadan verirr inş yaa :)
Aahhh sennn agzin bal yesn aminnnay hadi inş cnm ya 9-10 gün varsa tam tutunma zamanları inş sıkıca tutunuyordur annesine
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum cnmda transferden sonra nden 3 ay yasakaynen kizlar bende sizdenim.esim 3 gun beklemez o beklese
ben 4uncu gun suslenir puslenir karsisinda pozlar veririm caktirmadan
saka bir yana ama tup merkezine gidiyoruz artik.
alistirmak icin yavas yavas diyorum "transfer sonrasi dayanicaksin enaz 3 ay yasak olucak alis buna".ama icim gidiyor
ona kiyamam ve dayanamam ama mecburuz yasaklara uycaz bebisim gelene kadar SABIR...
sağol canım bi buçuk aylıktı henüz yeniydi kromozom anomalisi dedi doktor korunmana gerek yok tekrar deneyebilirsin dedi ama düşükten sonra 2 kez adet gördüm hala deniyorum umarım tutar :).sen kaç haftalıkken düşük yaptın geçmiş olsun sana doktorun ne dediAlah Sabır versin canım bende kasımda düşük yaptım. Kaç haftalık düsük yaptın. Doktor ne dedi
cnm pozitifi gorursen doktorun daha ayrintili bilgilendirir.Ben tüp bebek tedavisi görüyorum cnmda transferden sonra nden 3 ay yasak
ayyyy kıyamam sizeeaynen kizlar bende sizdenim.esim 3 gun beklemez o beklese
ben 4uncu gun suslenir puslenir karsisinda pozlar veririm caktirmadan
saka bir yana ama tup merkezine gidiyoruz artik.
alistirmak icin yavas yavas diyorum "transfer sonrasi dayanicaksin enaz 3 ay yasak olucak alis buna".ama icim gidiyor
ona kiyamam ve dayanamam ama mecburuz yasaklara uycaz bebisim gelene kadar SABIR...
Daha gitmedimki şuan biraz mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz görevlerden dolayı cumaya gidecem inş :) sende hayrli haber alırsın inss
cnm nasılsın? bat buğündü herhalde ne alemdesin tatlım
neden öyle düşünüyorsun ki inş olmazsınGuluumm 23 te adet olmam lazım ama bu gün olurum :)
neden öyle düşünüyorsun ki inş olmazsınolursanda üzülme aşılama ilk denemede %17 3.denemede %40 'a yakın başarısı var.... inş tutar canım..... ben bir süre tedavi görmeyecegım birbuçuk seneye kadar... krediye girdik bu şartlar altında en az bir sene gebe kalmam gerekiyor mantiken... ama ben korunmayacagım ve birbuçuk sene doğal yollarla denemeye devam edecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?